Így lendülnek bikiniformába a szépségkirálynők - fogadd meg díjnyertes tippjeiket!

Birta Brigi

Kevesebb, mint egy hónap, és újra beköszönt a strandszezon, így még inkább itt az ideje, hogy formába hozzuk magunkat a nyárra. Király Lili, a Miss Balaton nagykövete és Lipcsei Betta versenyszervező néhány hasznos tippel szolgál nem csak a szépségversenyre jelentkező lányoknak, hanem mindenkinek, aki magabiztosan szeretne nekivágni az idei bikiniszezonnak.

Hamarosan itt a nyár, ami nem jelenthet más, mint hogy elindult a jelentkezés a 2017-es Miss Balatonra, s a 18 és 28 év közötti lányok június 4-ig regisztrálhatnak a www.missbalaton.hu oldalon. Lipcsei Betta és Király Lili szerint még nem késő formába hozni magunkat, és ehhez néhány bevált tippet is megosztanak mindenkivel.

Lipcsei Betta

Lili, a 2014-es Miss Balaton gyönyörű győztese ma már a szépségverseny nagykövetének szerepét tölti be. Rengeteg szép emléket őriz a felkészülési időszakról, és szívesen ad tanácsot azok számára, akik az idei versenyen szeretnék megmérettetni magukat.

Olvasd el ezt is!
A bikiniforma 5 alapszabálya – Simon Szimonetta fitneszedző segít, hogy szuperformába lendülj!
Király Lili

„A futás, azon belül is az intervallum futás az egyik legjobb választás, ha rövid időn belül szeretnénk eredményt elérni. A gyors és normál tempók váltakoztatása ugyanis beindítja az anyagcserét és a zsírégetést is. Én 14 évig sportaerobikoztam, ezért hozzám a pörgős edzésformák a mai napig közel állnak. Szívesen veszek részt egy-egy zenés csoportos órán, mint például a kick-box. A hangulatuk miatt erre nagyon rá tud kapni az ember, ami sokat segít abban, hogy rendszeresen sportoljunk. Ha diétáznom kell, teljesen elhagyom a finomított szénhidrátokat – a cukrot és a fehérlisztet – és a mentes vizet egy kis citrommal, mentával és gyömbérrel gazdagítom, ami szintén segít a karcsúsításban.”

- mondta Lili

Lipcsei Betta a Miss Balaton versenyszervezője szintén a rendszeres futásban hisz, amit konditermes edzéssekkel egészít ki. Ha azonban rövid időn belül szeretne formába jönni, a bikram jógára esküszik.

Olvasd el ezt is!
5 jel, hogy csak azért nem fogysz le, mert túl keveset eszel
Lipcsei Betta

„90 perc jóga a 40 fokban meghozza a hatását! Ez a jógastílus nagyon intenzíven veszi igénybe a testet, a fokozott izzadás miatt pedig sokkal nagyobb mértékben méregtelenít, ráadásul csodákat tesz a bőrünkkel. A narancsbőr ellen például, ami minden nő életében egy kritikus pont, az egyik legkiválóbb mozgásforma lehet, ezért különösen ajánlom például az idei Miss Balaton versenyre jelentkezőknek”

- mesélte Betta