Csak ezt a 4 kifejezést kell tisztába tenni, hogy végre lefogyj

Getty Images
Birta Brigi

Igen, most nem különböző edzéseket vagy diétákat mutatunk be, hanem 4 szót, amire szükséged lesz!

Olvasd el ezt is!
Zöldséget a zabkásába? Próbáld ki, és nyomban beleszeretsz: íme 3 tuti recept!

1. Mértékletesség

Ez azért fontos, mert azt jelenti, hogy nem kell őrült, szigorú diétába kezdened, mert annak úgysem lesz jó vége. Mértékletesen pár hizlalóbb étel is belefér, de tudni kell, hol a határ.

2. Csökkentett

Természetes érdemes olyan ételeket keresni, amelyek csökkentett cukor- vagy szénhidráttartalmúak, hogy ha el is csábulsz, ne okozz akkora kárt, mint egy cukros-fehérlisztes péksütivel. De azért jobb, ha te magad készíted el az ételeidet, hogy tudd, miből mennyit tartalmaz az adott kaja.

Olvasd el ezt is!
Ha tavasz, akkor méregtelenítés! 5 érv, amiért idén se hagyd ki!

3. Méregtelenítés

A méregtelenítést sokan összekeverik a fogyáshoz vezető úttal. De ez nem így van! A méregtelenítés által nem veszítesz el semennyit a zsírpárnáidból, csupán egy kicsit pihenteted az emésztőszervrendszeredet, kihajtod a felesleges vizet, salakanyagot és toxikus anyagot. Ez utóbbihoz minimum 72 óra kell, így az egynapos léböjtök nem sokat érnek. Ezt érdemes tudnod!

4. Büntetlen

Sokan keresik a „büntetlen” finomságokat, pedig nem kellene arra gondolnod, hogy valami bűnös vagy bűntetlen. Ez csak bűntudatot szül, és bizonyítottan segíti a fogyást. Jegyezd meg jó!