Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Újdonságokkal vár a megújult soroksári kika!

Újdonságokkal vár a megújult soroksári kika!
A nap cikke

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 5.: a Vízöntők kellemes meglepetésre számíthatnak, a Halak új kihíváson gondolkodnak

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Facebook
Twitter
Pinterest
Kész Plaza lesz a megújult soroksári Kika!

A soroksári kika áruházban elsőként Extreme Digital üzlet nyílik és mostantól a lengyel Abra Meble bútorüzletlánc is képviselteti magát az átépített áruház földszintjén.

Otthon az életedben!
A vállalkozás saját márkákkal, logisztikai- és gyártókapacitással rendelkezik és a kika/Leiner csoporttal együtt világszerte 112.000 dolgozója van, tudtuk meg Ingo Schalk a Kika Lakberendezési Kft. ügyvezető igazgatójától. Magyarországon a Steinhoff csoporté a kikán kívül 51%-ban az Extreme Digital csoport, a Pepco kiskereskedelmi lánc és a lengyelországi Abra Meble bútorüzlet lánc, melynek első magyarországi üzlete nyílik meg április 20-án az áruházban.

„Személyes meggyőződésem, hogy az új koncepció, amelynek első mérföldköve a soroksári kika áruház, a jövő vásárlói szokásaihoz még jobban igazodik majd. Azzal, hogy a kika idén januárban elindította webáruházát, a soroksári kika áruházban elsőként, egy fedél alá került egy főként elektronikai cikkeket értékesítő, online vásárlás fókuszú Extreme Digital és a fiatalos, praktikus, kedvező áru bútorokat kínáló Abra Bútor üzlet, olyan lakberendezési bevásárlóközpontot hoztunk létre, ahol – reményeink szerint - szinte mindenkit ki tudunk szolgálni, ahol mindenki megtalálja ízlésének és igényeinek megfelelő bútorokat és lakberendezési kellékeket. Ebben a konstrukcióban a kika megőrzi ismert értékeit: A széles választékot, a lakberendezés területét érintő szakértelmét; a lehető legjobb minőséget és jó ár-érték arányt – mindezt magas színvonalú szolgáltatások biztosítása mellett. Hasonló átalakítások és felújítások várhatóak a közeljövőben minden kika áruházban.” tudtuk meg Ingo Schalk ügyvezető igazgatótól.

Kép

Áruház az áruházban

A soroksári kika áruházában nyitja meg tizenhetedik szaküzletét az Extreme Digital. Új üzletével a már bevált hibrid üzleti modelljét erősíti: tehát a vállalat népszerű online áruháza mellett hagyományos üzleteket is működtet. Ezekben a boltokban elég nagy raktárkészletből azonnal meg lehet vásárolni a legnépszerűbb termékeket, másrészt szakemberek segítenek a vevőknek a megfelelő termék kiválasztásában, de a hitelügyintézésben is tudnak segíteni.

„A helyszín sajátosságai nyomán arra számítok, hogy a soroksári üzletben különösen népszerűek lesznek a háztartási nagygépek, és a televíziók is, hiszen ezek mind olyan berendezések, amelyek elhelyezését pontosan meg kell tervezni a lakáson belül” – nyilatkozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital társalapító ügyvezető igazgatója.

Kép

Megérkezett a Abra Meble fiatalos bútorcsalád!

Magyarországon is elérhetővé válnak a Lengyelországban már 25 éve népszerű Abra Meble bútor üzlethálózat fiatalos, színes és praktikus bútorai. A Steinhoff International csoporthoz tartozó Abra lánc Lengyelországban több, mint 100 üzlettel képviselteti magát, első magyarországi üzlete 1200 m² területen található a soroksári kika áruházban. A vállalat főként lengyel bútorgyártóktól, manufaktúráktól szerzi be az árukészletét, amely leginkább a nappali, étkező, iroda, ifjúsági és hálószoba bútorokból áll. 2011 óta az Abra már a Steinhoff International csoport égisze alatt működik tovább nagy sikerrel.

„Az Abra bútor első magyarországi üzlete április 20-án nyílik a soroksári kika földszintjén, a következő üzletnyitás pedig pár hónapon belül Budaörsön várható. A trendi, fiatalos, praktikus és megfizethető bútorok iránt nagy a kereslet, így a tervek szerint hazánkban 2019-re egy teljes, országos lefedettségű üzlethálózat épülhet ki.” Jelentette be Forrás Ákos az Abra Meble ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

7 új horrorfilm, amitől tényleg halálra fogunk rémülni 2024-ben

Horrorfilmekből sosem elég! Erre pedig az elmúlt évek felhozatala volt a legjobb bizonyíték.

Kép

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Kép

Ő Drew Barrymore magyar édesanyja, Ildikó: a színésznő sokat szenvedett miatta gyerekkorában

A Golden Globe-díjas színésznő mára megbocsájtott szülőjének, de semmiképpen sem szeretne olyanná válni mint ő.

Kép

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!