Twerkeléssel fogyott egy hét alatt 7 kilót Iggy Azalea

Kitti

Iggy Azalea legújabb dalát, a Mo Bounce-ot promózza épp, és csodás formában van, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

Olvasd el ezt is!
10 új szépségtrükk, amitől üde lesz a tavaszi smink

Iggy elárulta, hogy a videóklip forgatása előtt mindenképpen le szeretett volna adni jó pár kilót, ehhez pedig vad twerkelésbe kezdett. Mialatt gyakorolta a dalt, folyamatosan rázta is rá, így saját bevallása szerint egy hét alatt ledobott majdnem 7 kilót!

Egy edzés specialista, Scott Michael szerint ez ugyan lehetséges, de biztosan nem csak zsírból fogyott le ennyit, hanem vizet és izmot is veszített, plusz az is biztos, hogy az étkezésén is változtatott valamit. Sőt, bár nem lehetetlen leadni ennyit ennyi idő alatt, egyáltalán nem egészséges.

„A táncedzés és a tánckardió természetesen rendkívül hatásos mozgásformák, ha alakformálásról vagy fogyásról van szó, de önmagukban ennyire azért nem. Viszont, ha mondjuk egy hónap alatt szeretnél megszabadulni ugyanennyi kilótól, az már sokkal jobban hangzik!”

- árulta el a szakértő
Olvasd el ezt is!
Így változott meg a tökéletes női test az elmúlt 100 évben

Szóval nyugodtan csempéssz a heti edzésrutinodba egy kis táncot és twerket, mert valóban szuper zsírégetők, de mellette a kiegyensúlyozott és mértékletes táplálkozásra is oda kell figyelni!