Scarlett Johansson testét akarod? Ezt kell tenned érte!

Menyes Barbi

Scarlett Johansson az egyik legszebb testű nő Hollywoodban: a pasik imádják, a nők pedig irigylik nőies alakját, karcsú derekát, formás popsiját és izmos, tónusos testét. Scarlett edzője most elárulta, hogy hozta többször is csúcsformába a filmcsillagot!

Olvasd el ezt is!
Scarlett Johansson elárulta, szerinte ki a világ legszexibb pasija: Meg fogsz lepődni

Scarlett Johansson nem egyszer szerepelt már nagyon szűk holmikban vagy aligruhában a filmvásznon. A legutóbbi, Ghost in Shell című filmjében egy meztelen robotot alakít, így fontos volt a színésznő számára, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Az Iron Man 2-ben és a Bosszúállókban is topformában kellett lennie, aki pedig formába hozta őt, az nem más, mint az álomgyár egyik legnépszerűbb edzője, Bobby Strom.

A sportguru nemrég elárulta, milyen edzés és étkezés szükséges annak, aki hasonlóan jó alakra vágyik, mint a színésznőé.

forrás: GettyImages
Bobby Strom, Scarlett edzője

A legjobb erősítő és zsírgyilkos gyakorlat

Ha zsírégetés, akkor sprintek - vallja Bobby, aki szerint érdemes megnézni az olimpikon sprintereket - ők a bizonyítékok arra, mikre képes ez a gyakorlat. Ha pedig erősítés, akkor csakis a húzódzkodás jöhet szóba, még akkor is, ha sokak szerint ez a legnehezebb gyakorlat. Itt ugyanis az egész test dolgozik, így hihetetlen módon fejleszti az izomzatot is.

A leghatékonyabb hétköznapi edzésforma

Az úszás! Ez a mozgás ugyanis igénybe veszi az egész testet, remek kardióedzés, lehet vele fogyni, és a test összes izmát, illetve a szivet és a tüdőt is megdolgoztatja.

Ha nem látod a fogyás és az edzés eredményét...

Az egyértelműen az étkezés miatt van. A sztáredző elmondta, amit már korábban is tudtunk: hiába edz valaki minden áldott nap, ha az étkezésére csak egy kicsit figyel oda. Nincs mese, a táplálékbevitelnek 90 százalékban helyesnek kell lennie, ha el akarod érni a célodat!

A legjobb motiváció az életmódváltásra

A tudat, hogy az edzés és az étkezés a fiatalság forrása: ha ezekre odafigyelsz, 10-15 évet is letagadhatsz az életkorodból, az pedig a nők számára igen nagy szó...

A leghasznosabb tanács az étkezésben

"Mindent csak módjával" - korábban ezt mondtam volna. Most azonban már azt mondom: soha többé! Amióta nem eszem tejterméket, cukrot és húst, ezerszer egészségesebbnek érzem magam. Szóval egy kevés méreganyagot is kár bejuttatni a szervezetbe."

-