Ez a fitneszblogger díjat érdemelne: őszintén megmutatja, hogyan változott meg a teste a szülés után!

Menyes Barbi

Ezt a brutálisan őszinte képet minden nőnek látnia kellene!

Lehet, hogy azt gondolod, túl sok cikk szól a szülés utáni női testről, ám amíg az anyukák nem békélnek meg az alakjuk változásával, addig nem lehet elég képet mutatni a valóságról. Mert az életben nem úgy néz ki egy nemrég szült nő, mint Heidi Klum, aki pár nappal a szülés után már kifutóra lépett kockahassal és álompopsival!

Olvasd el ezt is!
Meglepő vallomás! 5 nő árulja el sokkoló sztoriját arról, hogyan tudta meg, hogy várandós

A népszerű fitneszblogger, Alexa Jean Brown igyekszik megmutatni a kőkemény valóságot: 3 hónapja szülte meg második csemetéjét, ám ez nem tántorította el attól, hogy posztoljon magáról képet a második baba után. Az anyuka szerint ugyan fontos a mozgás, ám nem szabad, hogy az egész életünket a testünk, a kinézetünk befolyásolja. Alexa hiába él sportos életet, a szülése után a teste nem olyan, mint a magazinokban a nőknek, ám ő ezt nem szégyenli, sőt: bátran megmutatja követőinek:

"A képem nem az a tipikus fotó, ami a magazinokban szerepel szülés utáni test címszóval. A társadalom kőkemény nyomást gyakorol a nőkre, akik azt hiszik, a normális az lenne, ha a testük épp úgy nézne ki, mint a terhesség előtt. Hogy őszinte legyek, az önbizalmam a béka feneke alatt volt, amikor meztelenül mutatkoztam a férjem előtt, és összebújni sem akartam vele.

Emberek ezrei nézik, mit és hogyan csinálok, nem csoda, ha éreztem magamon a nyomást, hogy vissza kell szereznem a régi testemet. De lettek új terhességi csíkjaim, a kötényhasam csak nem tűnik el, és az ott lévő zsír sem - erre valahogy senki sem figyelmeztetett. Fitneszesként én ezt érzem, de bele sem merek gondolni, mit gondol a többi, hétköznapi anyuka."

-

Alexa képe 50.000 lájkot kapott, és nem véletlenül: az emberek szeretik, ha valaki ennyire őszinte, mint ő. A blogger tanácsa az anyukáknak szintén nagyon jó - érdemes is megfogadni.

"Adj magadnak időt, légy türelmes, és ne egyedül nézz szembe a problémáddal: beszélj róla, ha kell, kérj segítséget. Ne hagyd, hogy a tested uralja az életedet: ilyenkor nézz a gyönyörű gyermekedre, és legyél nagyon büszke."

-