Beyoncé pocakosan is formában van: így edz a várandós világsztár!

Menyes Barbi

Meg sem lepődünk azon, hogy a popkirálynő a babavárás alatt is figyel az alakjára!

Beyoncé nem tartozik a csontvékony, modellalkatú sztárok közé - szerencsére! Az énekesnő sokat edz, figyel az étkezésére, de nem mániákusan: az eredmény pedig egy izmos, tónusos test, és olyan idomok, amiért a férfiak bizony megőrülnek. A világsztár most ikrekkel várandós, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy sportoljon: ő erre esküszik!

Olvasd el ezt is!
Katalin hercegné, Amal Clooney és Beyonce - nem is hinnéd, mi a közös bennük!

Az énekesnő és férje imádja a SoulCycle órákat: Jay Z-vel szinte minden nap megfordulnak ilyen edzésen az egyik menő Los Angeles-i fitneszteremben. Ha pedig a rapper épp nem ér rá, Beyoncé egykori kolléganőjével, Kelly Rowlanddal sportol.

A SoulCycle egyébként a spinning egy változata, amikor félhomályban, gyertyafénynél megy a biciklizés, és olyan hírességek is esküsznek rá, mint Lady Gaga és Katie Holmes.

A hírek szerint a világsztár a várandóssága kezdete óta aggódik kicsit a súlya miatt: az orvosok ugyanis azt mondták neki, körülbelül 25-27 pluszkilóval számoljon az ikrek miatt, ő pedig jól tudja, milyen nehéz lesz mindazt leadni. Persze az elsődleges dolog számára, hogy a picik egészségesek legyenek, de a mozgás mellett most különösen egészségesen étkezik, hogy minél kevesebbet hízzon az utolsó hónapokban.

Szerencsére férje mindenben támogatja: a pár egy ismerőse így nyilatkozott róluk:

Olvasd el ezt is!
Gólyahír: Kisbabát vár Szinetár Dóra!

"Jay Z mindig azt mondja a feleségének, őt tényleg nem érdekli, hogy néz ki, mert számára mindenképp egy igazi istennő. És gyakran kéri is a nejét, hogy ne idegeskedjen a súlya miatt, csak lazítson, és élvezze a babavárást."

-

Ilyen pasit mindenkinek!