4 dolog, amit Hilary Duff sosem hagyna ki az edzőtáskájából

Europress
Birta Brigi

Hilary Duff nagyon jó formában van, azt meg kell hagyni!

Olvasd el ezt is!
A fitneszmami kitálalt: ezt rontják el az újdonsült anyukák az edzőteremben

Hilary Duff az utóbbi időben rengeteget sportol, és ez meg is látszik rajta. Bár állítása szerint volt már sokkal jobb teste is, de ennél magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb még soha nem volt! Most elárulta, mit visz magával minden egyes alkalommal, ha edzeni megy:

1. A kedvenc szépségápolási termékei

A dezodor és pár sminkcucc természetesen alapvető, de van nála szemcsepp is, mert azzal kezdi a sminkelést. Így a tekintete mindig ragyogó még egy igen izzasztó edzés után is.

2. Egy extra outfit edzésre és az utcára

Mert soha nem lehet tudni, hogy mi szakad el, vagy mit önt le kávéval… Néha nagyon hosszú napjai vannak tele edzéssel, meetingekkel, és így felkészültnek kell lennie.

forrás: Europress
Olvasd el ezt is!
Felismered Lizzie McGuire olasz szívtipróját? Szerepelt a Pretty Little Liars-ben is!

3. Ékszerdoboz

Talán nem túl jó ötlet a tolvajok miatt, hogy ezt megosztja, de az edzőtáskájába mindig tesz egy kis doboz bizsut és ékszert. Mert sportoláskor nem visel soha semmit, mert nem kényelmes számára, utána viszont mindig feldobja a szettjét pát feltűnő darabbal.

4. Nasik

Soha nem indul el úgy edzeni, hogy ne lenne nála néhány opció valamilyen nassolnivalóra, mert így nem fordulhat elő, hogy egészségtelen dolgokhoz nyúlna. A legtöbbször mogyoróvajjal készít saját maga valamit, de a natúr magvak is nagy kedvencei!