Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 dolog, ami az egészségesen élő lányok otthonában tutira megtalálható

Europress
Joy.hu

Ezeket te is szerezd be, ha fontos számodra az egészség!

1.) Air monitor

Ez az okos eszköz a levegő minőségét figyeli az otthonunkban. Folyamatosan felügyeli és elemzi ezt, és figyelmeztet minket, ha szellőztetnünk kell. Mivel az egészséges élethez elengedhetetlen a tiszta és jó minőségű levegő, ezért egy ilyen kütyü egész biztosan ott figyel a fitt és egészséges életmódot követő nők lakásában!

2.) Otthon nevelgetett fűszernövények

Sok előnye van, ha te is az otthonodban (vagyis pl. a kertedben, vagy a balkonon, erkélyen cserepes növényként) termeled meg magadnak az ételeidhez szükséges fűszereket. Friss, organikus és nem utolsó sorban sokkal finomabb is, mint a boltban megvásárolt termékek!

ELÁLL A SZAVAD ETTŐL A 33 NM-ES KERTKAPCSOLATOS FELÚJÍTOTT ÁLOMHÁZIKÓTÓL!

EZ LESZ 2017 KEDVENC HÁLÓSZOBA TRENDJE!

3.) Könyvek

Több tanulmány is bizonyítja, hogy napi 6 perc olvasás mintegy 68%-al csökkentheti a stressz szintedet! A nyugodtság és kiegyensúlyozottság pedig szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy testileg és lelkileg is egészséges maradhass!

4.) Párologtató

Szintén javítja a levegő minőségét, ezen kívül pedig, ha levendulás vagy citromos illóolajokat párologtatsz, akkor az segít a munka utáni ellazulásban, az otthoni relaxációban is.

Olvasd el ezt is!
2 olcsó, mégis nagyszerű ünnepi dekorötlet az otthonodba

APRÓ, ELHAGYATOTT SZOBÁK, AMELYEKBŐL IGAZI ÁLOMGARDRÓB LETT

5.) Valamilyen sporteszköz

Legyen ez egy futópad, vagy csak néhány súlyzó, a lényeg, hogy valamilyen otthon végezhető mozgásformához nyújtson segítséget. Az, aki igazán egészségesen él, nem hanyagolja el hétvégente sem a sportot, és amikor csak ideje engedi, otthon is mozog legalább napi 20-25 percet. Épp ezért te is szerezz be minimum egy jógamatracot, hogy azon tornázhass, ha ráérsz!

Te odafigyelsz arra, hogy a lehető legegészségesebben élj?

6 STÍLUSOS SZOBANÖVÉNY, AMI KISÁLLATOK MELLETT IS BÁTRAN BEVÁLLALHATÓ

A kereséshez kezdj el gépelni!