Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ilyen az élet artistaként - A Cirque du Soleil tagja elmesélte

Ilyen az élet artistaként - A Cirque du Soleil tagja elmesélte
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Facebook
Twitter
Pinterest
A Cirque du Soleil társulat a világ legjobb artistáit, bohócait, légtáncosait alkalmazza. Rendszeresen varázsolják el nézők ezreit. Hamarosan Budapestre látogatnak.

2017. május 12-én, 13-án és 14-én lesz látható Magyarországon a Cirque du Soleil nagy sikerű előadása, a Varekai. A produkció egy vulkán tetején lévő varázslatos erdő világáról szól, szereplői elvarázsolt lények. Őket megdöbbentően lenyűgöző művészek elevenítik meg, táncos, akrobatikus, légtornász mutatványokkal.

A produkció PR menedzsere, Julie Desmarais elárulta, a Varekai alapötlete a mitológiai Ikarusz történetéből származik. Az égiek elengednek egy férfit, aki a mágikus erdőben ér földet, és elkezdődnek kalandjai. A Varekai roma nyelven azt jelenti, akárhová, utalva arra, hogy a varázslat segítségével bárhová eljuthat a főszereplő, és az erdőben bármi megtörténhet.

Kép

A társulat 32 éve alakult Kanadában, és jelenleg 1300 artistával büszkélkedhetnek. Több, mint 50 ország művészei dolgoznak együtt. Az orosz származású Evgeny Tarakanovval beszélgettünk, aki a produkcióban a zöld gyíkot alakítja. Az artista 2001 óta tagja a társulatnak.

"Az akrobatikát fiatalon kezdtem. Először 1999-ben a Moszkvai Nagycirkusz társulatával léptem fel. Flyer pozícióba akkor kerültem, mikor csatlakoztam a Domshin’s Russian Swing to Swing-hez, ami 2001-ben két díjat is nyert. Ebben az évben mentem el a Cirque du Soleil castingjára, ahová fel is vettek" - mesélte Evgeny.

Egy teljes évig edzett a csapattal, és ennyi időbe telt, hogy megalkossák a Varekai Swing to Swing részét. Több artista számnak is ő lett az edzője.

Kép

A produkció szereplői annyi időt töltenek együtt, hogy szinte már családként tekintenek egymásra. Mindenki hatalmas szenvedéllyel dolgozik, a munka mellett ez a hobbijuk is - mesélték.

"Az elején mindenki küzd a nyelvi korlátokkal, hiszen a csapat nagyon színes, rengeteg nemzetiségáű van köztünk, de hamar összecsiszolódtunk, és már teljesen megértjük egymást" - mondta Evgeny. Közös nyelvük az angol.

Heti ötször edzenek, naponta nagyjából egy órát, ennyi elég is nekik, hiszen előfordul, hogy naponta két show-t is végigcsinálnak, így a nap végére rettentően elfárad az egész társulat. Julie, a PR menedzser elmondta, a turnék alatt szeretik megnézni a városokat, a helyi üzeteket, megismerik a helyi kultúrát. Néhány művésszel a családja is utazik, de akik ezt nem tehetik meg, hozzájuk gyakran hazajárnak az előadók.

Kép

És vajon egy artistának milyen érzés a magasban lenni, látványosabbnál látványosabb, és néha kissé veszélyes produkciókat elődni? Evgeny elárulta, ő sosem félt az ilyesmitől, de mikor veszélyes mutatványokra készült, mindig bíztatta magát, hogy meg tudja csinálni, sikerülni fog.

Az egész társulat egyetért, hogy az előadás nagyon izgalmas, a Varekai főszereplőjének a története bemutatja egy fiatal férfi küzdelmeit, amit érdemes bárkinek megnézni. Szerintük mindenki megtalálja a számára izgalmas részeket a show-ban, kinek a zene, kinek a szereplők, kinek a mozgás világ a legszebb. A legtöbbüknek a legutolsó műsorszám a kedvence, de az elejétől a végéig rengeteg érzelem szabadul fel. Kortól és nemtől függetlenül ajánlott a műsor!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!