Ahogy ma ismerjük az avokádót, annak vége
Életmód, Fitt, Egészség, Gasztro, Táplálkozás2016. november 25. #gif#Táplálkozás#Gyümölcs#életmód#zöldség#gasztro#Fitteskedjünk#Tech#étkezés#Avokádó#Technológia#Mashable
Europress
Drámai változások történnek a kedvenc gyümölcsünkkel (zöldségünkkel)!
Itt az avokádó időgép! Bizony, elfelejtheted az egyik legnagyobb problémát az avokádóval: azt, hogy megbarnul, miután felvágod. A Natura nevű ausztrál cég Natavo Zero technológiája jelentősen meghosszabbítja az avokádó tárolási lehetőségeit minimum 10 napra. A gép, amelyet kifejlesztettek, kikapcsolja a barnulásért felelős enzimet a gyümölcsben anélkül hogy bármiféle kemikáliát használna, így az eredmény 100%-ig természetes!
A Natavo Zero óránként 4000 avokádót képes kezelni és még idén tervezi a cég a terjeszkedést világszerte.
Húha, nem godnoltuk volna, hogy ez megtörténik valaha!