Ez az 4 fitnesz hashtag volt idén a legmenőbb

Europress
Birta Brigi

Te használtad valamelyiket?

Nézd meg ezt is!
A sztárok megőrülnek ezért a kardiótánc edzésért - próbáld ki te is!

Ha szeretnél több követőt szerezni az Instagramon, a hashtagek nagy segítségedre lehetnek. Most megmutatjuk, melyek azok, amelyeket az idén a legtöbben használták és keresték!

#Fitspo

Már évek óta nagyon népszerű, és úgy tűnik, hogy ez egy ideig nem is változik meg. Nagyjából 35 millió fotónál használták már eddig. A Fitness és Inspiration összeolvadásának rövidítése, azaz motiváló fitnesz képek alá szokták írni.

#MealPrep és #MealPrepSunday

Idén egyre többen kattantak rá arra a módszerre, hogy vasárnap lefőzik a heti menüjüket, majd eldobozolják, így könnyedén megoldhatják az egészséges táplálkozást. Ennek kapcsán született ez a két hashtag, ami magyarul annyit teszi, hogy kaják előre elkészítése. Idén 4 milliószor használták.

Olvasd el ezt is!
Mit viselsz az edzőteremben, megmondom ki vagy: Ezt árulja el rólad az edzőcuccod

#MondayMotivation

Hétfőnként mindenki lelkesebb és motiváltabb, így indult hódító útjára ez a hashtag, ami hétfői motivációt jelent, és idén 3 millióan pötyögték be a képeikhez.

#TransformationTuesday

Az év legnagyobb hashtag-sztárja ez volt, több mint 10 millió képhez került oda. Ezt olyan képek mellé teszik, ahol az illető személy az testi átalakulását mutatja be.