Ez a napi menüje az Instagram legnagyobb fitnesz sztárjának!

Kayla Itsines Facebook
Birta Brigi

Kayla Itsines-t 5,7 millióan követik az Instagramon, nem kétség, hogy ő a legnagyobb fittsztár! Most megmutatjuk, mit eszik egy nap a csodálatos testéért.

Olvasd el ezt is!
Ezt eszi egy nap a legirigyeltebb testű sztár
  • Kayla általában 6-kor már edzést tart, így 5-kor kel, hogy még az Instagramra is posztolni tudjon valamit a követőinek. Emiatt a reggelije kisebb részét fogyasztja el ilyenkor, ami egy pici teljes kiőrlésű pirítós, buggyantott vagy főtt tojással. Az edzés után aztán befejezi, és egy újabb pirítóst elfogyaszt szintén tojással, de már avokádót, paradicsomot és bébispenótot is eszik mellé. Szerinte fontos, hogy mindenféle tápanyag a szervezetünkbe jusson ilyenkor, a fehérje például ugyanolyan fontos, mint a szénhidrát.

  • Napközben az irodában leggyakrabban egy salátát dob be, amit könnyű elkészíteni, mégis nagyon egészséges.

„A házi készítésű salátámban általában tonhal, uborka, paprika, menta, bazsalikom, hagyma és salátalevelek vannak. De nagyon fontos, hogy egy komplex szénhidrátot is bejuttassak, a nap hátralévő feladatihoz sok energia kell. Ezért adok hozzá még egy teljes kiőrlésű krutont vagy quinoát. De a wrapeket is nagyon szeretem.”

- Kayla Itsines
  • Nasinak szívesen fogyaszt gyümölcsöket, különösen kedveli a mangót, mert nem csak finom, tele van C- és A-vitaminnal, ami az immunrendszert erősen tartja!
  • A vacsora a kedvenc étkezése, mert ez a legváltozatosabb, nagyon szereti a csirke curry- barna rizs kombót, de tenger gyümölcsei tésztát is imádja. Vacsora után mindig elkortyol egy nagy bögre kamilla teát, ami segít lenyugtatni az emésztőrendszerét. Kipróbálod Kayla menüjét?