Ezt eszi egy nap a legirigyeltebb testű sztár

Europress
Birta Brigi

Julianne Hough-t talán nem ismeri mindenki nálunk, de ő játszott például a Mindörökké rock című filmben, és az élő Grease show-ban ő alakította Sandy-t. Nem mellesleg csodás testet dolgozott magának az elmúlt időszakban, és a legjobb alakú sztárcsajként emlegetik. Ha te is szeretnél olyan jól kinézni, mint ő, eláruljuk, mi a napi menüje!

Olvasd el ezt is!
A közös edzés, mint párkapcsolati terápia? Naná!

Hihetetlenül pörgős életet él, ezért fontos számára, hogy tápláló, egészséges, de alakbarát ételeket fogyasszon. Bár előfordul, hogy olykor-olykor bűnözésre adja a fejét, ez biztosan nem reggel történik meg, olyankor tutira a szuperegészséges fogást választ. Általában egy zöld turmixszal kezdi a napot, majd bedob 2-3 főtt tojást.

forrás: Europress
A helyes táplálkozás mellett persze hetente 6 alkalommal edz!

Az ebédet gyakran kutyafuttában tudja megoldani, ilyen grillezett csirkés salátát eszik. A vacsora már nyugodtabban zajlik, olyankor például édesburgonyát, quinoát, vagy csirkét eszik újból zöldségekkel. Ezzel próbálja feltölteni az egész nap kimerült testét. Snacként proteinszeletet vagy almát eszik, a lényeg a magas rosttartalom!

forrás: Europress
A vörös szőnyegen is tökéletes fest!

Szerencséje van, a sportoló pasija, Brooks Laich abszolút tisztán étkezik, Julianne szerint már unalmasan tisztán, így nincs aki esténként egy gőzölgő pizzával próbálná tévútra csábítani!