Egynapos terv, hogy végre beinduljon a fogyás

Europress
Birta Brigi

Ha azt tervezed, hogy végre szeretnél ledobni pár kilót, vesd be ezt az egynapos tervet, ami segít, hogy a tested felkészüljön a rá váró feladatra!

07:00: Kelj korán, nyújtózz meg, és végezz el tíz terpesz-zár ugrást, ugyanennyi felülést és fekvőtámaszt 3 körben. Ez a gyors mozdulatsor szuperül beindítja az anyagcserédet!

07:15: Húzz le egy nagy pohár langyos vizet, amiben egy evőkanál almaecet is van. Ez tovább fokozza az anyagcsere működését, és az emésztésed is beindul!

07:30: Fogyassz el könnyű omlettet friss zöldségekkel egy kis szelet teljes kiőrlésű pirítóssal!

08:00: Sportolj valamit! Ha a futás a kedvenced, akkor azt, ha inkább kondizni szeretsz, akkor eddz. A lényeg, hogy izzadj meg!

09:15: Fogyassz el egy kis adag proteinshake-et, hogy megfelelően tápláld az izmaidat.

Olvasd el ezt is!
3 fogyókúrás szabály - állj neki már reggel a súlycsökkentésnek!

11:30: Sétálj 5-10 percet a munkahelyed körül, még mielőtt nekiállnál az ebédnek.

12:30: Válassz egy könnyű ebédet, mondjuk grillezett hal-saláta kombót magvakkal megszórva. Ez után tutira elkerül a kajakóma!

14:00: Járj újra egyet az iroda épülete körül, szükség van egy kis testmozgásra napközben is. Arról nem is beszélve, hogy a friss levegő is teljesen felpezsdít.

14:40: A duplahabos kapucsínó helyett fogyassz el egy zöld turmixot vagy hidegen préselt levet. Ezekben sok-sok vitamin és ásványi anyag is van, nem csak a hangulatodnak, de a bőröd és hajad szépségének is jót tesznek!

19:00: Hazaérkezve végezz el pár nyújtógyakorlatot a TV előtt, mielőtt elfogyasztanád a vacsorádat.

19:30: Mit szólsz egy kis csirkemellhez quinával és párolt zöldségekkel vacsorára? Még akár egy pohár vörösbor is lecsusszanhat mellé!

Holnap így megtisztulva, és felkészülten vághatsz bele a fogyókúrádba!