A nap cikke

Vicces képregény arról, hogy mi a különbség az irodai és a home office munka között – Te magadra ismersz?

Tuti, meg fogod érteni mindkét álláspontot.

Még több olvasnivaló

Karcsú derék idén nyárra? A kulcs a szénhidrát, méghozzá este – el is áruljuk, miért!

Egy háziállat néha többet segít, mint egy terapeuta – el is mondjuk, miért!

Olvadozunk! Adam Levine egy nagyon cuki fotón mutatta meg, milyen nagy már a felesége pocakja

Vicces képregény arról, hogy mi a különbség az irodai és a home office munka között – Te magadra ismersz?

Blake Lively kislánya már most divatguru: simán beszól anyukájának, ha nem tetszik a szettje

El sem hiszed, ki lehet az az előadó, aki újra feldolgozza az új Oroszlánkirály filmdalait

Szerelem a láthatáron: a Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale összejött sorozatbeli kollégájával

7 vicces képregény, amivel biztosan azonosulni fogsz, ha van legalább egy expasid

Napi horoszkóp július 30.: a Mérlegek váratlan eseménnyel küzdenek, a Vízöntőknél eljött a változás ideje

Napi horoszkóp július 30.: a Mérlegek váratlan eseménnyel küzdenek, a Vízöntőknél eljött a változás ideje
Reni Reni
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Hétvégére is üzentek a csillagok, érdemes megnézni, hogy mit rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Időnként hajlamos vagy túlreagálni bizonyos szituációkat, amely konfliktushelyzetbe sodorhat. Próbálj kompromisszumot kötni magaddal és a környezeteddel, hisz ha egy kis önvizsgálatot tartasz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp nem vagy kibékülve önmagaddal, mert lezáratlan dolgok nem hagynak nyugodni. Járj utánuk, igyekezz pontot tenni minden olyan ügyed végére, ami zavarja a lelki békéd! Sokkal lazább leszel a többiekkel is!

BIKA (április 21-május 21)

Egész héten meg sem álltál, itt az idő tehát, hogy belevesd magad a hétvégébe és el kezd élvezni az Életet. Menj el a barátaiddal egy hétvégi buli körútra, vagy ha nem vágysz nagy társaságra, keressetek egy hétvégi házat a szerelmeddel és töltsetek el egy romantikus hétvégét. Meglátod, ha feltöltődsz egy kicsit energiával és boldogsághormonnal, rögtön másként fogod látni a világot és újúlt erővel ugrasz majd ismét a tennivalókba! Add át magad a lazításnak és használd ki az időt, ami neked is jár!


IKREK (május 22-június 21)

Van valaki a környezetedben, akiben teljesen megbízol, akire úgy érzed, bármiben számíthatsz, akármikor hívod segítségül, rögtön mindent eldobva jön és melletted áll. Jó barátokra mindig szüksége van az embernek, próbáld meg viszonozni azt, amit Te is kapsz, mert mindenki kerülhet szorult helyzetbe. Igyekezz azonban bizonyos határokon belül maradni, hisz nem örülnél, ha valaki rád telepedne, minden apró-cseprő gondjával.


RÁK (június 22-július 22)

Már-már annyira túlhajszolod magad, hogy a szervezeted jelzést küld feléd, ha ezt így folytatod tovább, bele fogsz betegedni. Semmi nem annyira fontos azonban, hogy feláldozd a saját egészséged a karriered oltárán. Tedd félre a rengeteg tennivalót és találj magadnak olyasfajta, passzív kikapcsolódást, amely feltölt. Hagyd, hogy ezúttal Te lehess az, akit kiszolgálnak, hogy abszolút semmivel ne kelljen foglalkoznod. Mindenképp adj időt magadnak és győződj meg róla, hogy ismét készen állsz arra, hogy a hátadra vedd az egész hegyet.


OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta szituációba kényszerít az Élet, amelyre nem-igen számítottál, ettől borzasztóan kényelmetlenül érzed magad. Ez most egy kényszer helyzet, amely mindenképp arra sarkall, hogy mihamarabb változtass, mert nem kell elfogadnod a tényállást. Semmifajta erő nem gyakorolhat rád ekkora hatást, hogy szenvedve elfogadd és csinálj tovább mindent úgy, ahogy eddig tetted. Elég talpraesett vagy ahhoz, hogy megtaláld a számításaid valahol máshol.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy koncentrációval dolgozol valamin, ami nagyon fontos számodra, erre áldozol minden percet, a külvilágot teljes mértékben kizárva. Fontos, amit csinálsz, de hétvégén igyekezz kicsit lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és add át magad a pihenésnek. A következő hét elég túlterhelt lesz számodra, most kell kihasználnod az időt, hogy feltöltődj. Irány a vízpart!


MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent pontosan kiszámítottál, de úgy tűnik, hiba csúszott a számításodba, mert váratlan események alakítják át a hétvégét, amely egyáltalán nem tesz boldoggá. Ne hagyd azonban, hogy a frusztráció elhatalmasodjon rajtad, szedd össze minden erőd, ha már így alakult a helyzet, adj bele apait-anyait és igyekezz maradéktalanul úgy befejezni a feladatot, hogy ne kelljen szégyenkezned a végén. Ha sikerül lezárnod, pihenj, amíg lehet!


SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyon ragaszkodsz valakihez, aki azonban készen áll a továbblépésre és lezártnak tekinti kettőtök ügyét. Bár nehezen törődsz bele a tényállásba, el kell fogadnod, hogy így alakult a helyzet, s ha már a végkifejlet nem túl pozitív, próbáld Te is elengedni, lezárni a dolgot minden szempontból és lépj tovább. Igyekezz úgy tekinteni a szituációra, hogy az Élet tanított valamire, amiből építheted a jövődet. Fel a fejjel, leszel még a hegy csúcsán is, csak merd elhinni!


NYILAS (november 23-december 21)

Valakitől többet vártál ugyan, de a vártnál rosszabbul abszolválta a feladatot, amely megingatja belé vetett bizalmad is. Igyekezz a benned lévő tudást és tapasztalatot átadni neki, hogy ő is megtanulhassa azt, amit Te már a kisujjadból kirázol. Később büszkén fogsz a munkád gyümölcsére tekinteni, hisz ez az, amit látni szeretnél. Hogy az, amit elvársz magadtól, azt mások is teljesíteni tudják. Légy azonban türelmes, hisz nem mindenkinek olyan sima ügy ez, mint amilyen neked volt!


BAK (december 22-január 20)

Valaki elkápráztat a benne lévő kreativitással, gyakorlatilag mindenki elámul a teljesítményétől. Csatlakozz hozzá, igyekezz minden apró trükköt elsajátítani, amit a jövőben haszonnal alkalmazhatsz. Minden új impulzus inspirálóan hat rád, nagyon szívesen alkotsz a semmiből valamit. Mindig járj nyitott szemmel, mert olyan dolgokat vehetsz észre, amik nagy lehetőségeket tartogatnak számodra.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az idő, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged és noha tudod, hogy ez némiképp megbonyolítja majd az életed, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogy a mondani szokás, aki nem mer, az nem is nyer!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé bizonytalan ügetés után most úgy gondolod, szívesen kipróbálnád azt, hogy milyen érzés, ha kicsit gyorsítasz a sebességen és vágtázni kezdesz. Ezt azonban kizárólag akkor tudod megtenni, ha kellő mennyiségű tapasztalattal rendelkezel és magabiztosan tudod megülni a lovat. Ha tehát úgy érzed, hogy még nincs meg a megfelelő tudás benned, csak szép lassan haladj, az sem baj, ha araszolsz, csak adj időt magadnak, hogy magabiztosabb legyél. Akkor aztán nem lesz olyan erő, amely megállíthatna!

Napi horoszkóp február 17.: az Oroszlánok számára új kapcsolat van a láthatáron, a Szüzek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat

Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a mai horoszkópodat is!

Itt az ideje, hogy te készítsd el magadnak a zabtejet!

Sokan vannak, akik valamilyen ételintolerancia miatt fogyasztanak gabona- vagy egyéb magtejeket az állati eredetűek helyett. Sokan pedig azért, mert rendkívül finomak, és emellett persze egészségesek is. Egy baj van csak velük, hogy meglehetősen drágák. De tudtad, hogy ezeket simán előállíthatod akár otthon is, fillérekből?

Egy háziállat néha többet segít, mint egy terapeuta – el is mondjuk, miért!

Az állatok olyan jó hatással vannak a lelkedre, hogy szavakba önteni is nehéz!

7 vicces képregény, amivel biztosan azonosulni fogsz, ha van legalább egy expasid

Ezekkel az illusztrációkkal biztosan te is azonosulni fogsz!

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

Napi horoszkóp február 16.: a Szüzek kitartanak a céljuk mellett, a Skorpiók végre kikapcsolódhatnak

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ma is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeznek!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot JOY-kuponokkal!

Csak 1185 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!