Így varázsol a jóga istennőt belőled

Joy.hu

4 dolgot mondunk, amivel segít lerombolni a korlátaidat, hogy a lehetetlent is megvalósíthasd.

1. Növeli az önbizalmad

Ismerős a kifogás, hogy „én erre képtelen vagyok”? Na, ezt el is felejti az ember lánya az első jógaórán. A cél ugyanis nem a tökéletes kivitelezés, hanem hogy megtanulj tudatosan létezni a testedben – és ez mindenkinek sikerül, aki igent mond az élményre.

2. Megszépít

A testhelyzetek és légzéstechnikák együtteséből álló gyakorlatok által új szinten fogod érzékelni a saját testedet, ami különleges kisugárzást biztosít neked. Senki sem fogja észrevenni rajtad, amit „hibának” tartasz, hiszen a ragyogásod úgyis eltereli a figyelmet róla.

3. Megszabadít a címkéktől

Biztos te is beskatulyáztad magad, hogy milyen test- és lelki alkat vagy. Jóga közben rá fogsz jönni, hogy amit eddig hittél, egyszerűen nem igaz. Rá fogsz cáfolni a saját feltételezéseidre, s amikor ez megtörtént, láthatod: az ilyen jelzők osztogatásának mások felé sincs értelme.

4. Derűs fegyelemre tanít

A női minőség egyik lényege, hogy megtanulj erőlködés nélkül a végsőkig kitartani. Rájössz majd, hogy ha egy testhelyzetben képes vagy hosszú időn át megmaradni, akkor a mindennapok viszontagságait is elbírod, nem érdemes miattuk stresszelni.


Mire vársz még?Szőnyeget, matracot kitekerni!

Olvasd el ezt is!
11 ok, amiért a jóga gyógyítja a tested és a lelked