Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Negatív emberek között így maradhatsz boldog

giphy
Negatív emberek között így maradhatsz boldog
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Szülő? Kolléga? Anyós? Ne hagyd, hogy beárnyékolják a sorsod!

1. Ne vedd magadra!

A negatív emberek megnyilvánulásai igazából nem a másikról, sőt nem is a másiknak szólnak. Saját magukból ered minden: önbizalomhiány, félelem és düh táplálja. A legfontosabb, hogy észben tartsd: neked ezzel semmi teendőd nincs, hiszen nem téged minősít.

Olvasd el ezt is!


2. Legyél hálás másoknak!

Írj hálalistát arról, hogy milyen pozitív és értékes emberi kapcsolataid vannak. Ezzel megerősítheted a hitedet, hogy igenis létezik igazi bizalom és szeretet, továbbá olyanok is akadnak, akik képesek kifejezni mindezt. Ennek tudatában bármilyen konfliktust legyőzhetsz!


3. „Mindenkinek megvan a maga útja.”

Ha ezt észben tartod, világos lesz a számodra: a negatív szereplők is okkal érkeztek az életedbe. Valószínűleg nagy felismerésekhez segítettek. Mindegy, hogy a hited szerint karmának, sorsnak vagy eleve elrendelésnek hívják a dolgot – ugyanaz a lényeg.

Olvasd el ezt is!


4. Használd ki az alkalmat a fejlődésre!

Figyeld meg, hogy az illető szavai és tettei milyen gondolatokat, érzéseket váltottak ki belőled! Aztán tedd fel magadban a kérdést, hogy vajon mi sarkallhatta őt ezekre. Krízishelyzetben nem könnyű megőrizni ezt a fajta bölcsességet, ám nem is lehetetlen.


5. Legyél néha egyedül!

Szánj időt egy hobbira, sportra vagy meditációra! Az egyedüllét felbecsülhetetlen energiákkal tölt fel, ha jól bánsz vele, így a negatív emberek semmiképpen sem „meríthetnek le”.


Te ismersz ilyeneket…?


Vásárolj kedvezményesen augusztus 27-28-29-én a szeptemberi JOY 102. oldalán található kuponokkal, például H&M, C&A, Clinique!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!