Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Intenzív ápolás és ragyogás egyszerre? Ez a Wella új Deluxe Oil-Infused termékcsaládja

Intenzív ápolás és ragyogás egyszerre? Ez a Wella új Deluxe Oil-Infused termékcsaládja
A nap cikke

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Olvasd el!

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Táplál és szépít? Ez minden, amire a hajunknak szüksége van.

A hajápolás szerelmesei a Wella új Deluxe Oil-Infused termékcsaládnak köszönhetően különleges termékekkel ismerkedhetnek meg, amiket gondos odafigyeléssel fejlesztettek ki, így akár három napig is intenzíven ápolják és ragyogóvá teszik a hajat. Különleges hatóanyaguk, a KeratinProtect10 komplex ápolást nyújt: védi a hajat a külső hatásokkal szemben, bársonyosan finommá, ragyogóan fényessé teszi, amellett, hogy mélyrehatóan táplálja és regenerálja a hajszálakat.

Kép
forrás: PR

Felejtsük el a tévhitet, miszerint nem minden hajra tudnak megfelelő ápolást kifejteni bizonyos olajok. Hiszen megfelelő mennyiségben, megfelelő termékkel igenis jó megoldás lehet ezek használata. A Wella új Deluxe Oil-Infused termékcsaládja kiváló választás azoknak a nőknek, akik tápláló olajokkal kívánják formázni és ápolni a frizurájukat. Amellett, hogy professzionális ápolásban lehet részünk, hosszan tartó ápolást eredményez.

Kép
forrás: PR

„A Wella Deluxe hozzáadott olajat tartalmazó termékcsaládja sokoldalúan gondoskodik a hajról, hiszen egyszerre ápolja és formázza is azt. Ez egy igazi úttörő megoldás, hiszen még sosem volt ennyire egyszerű formázni és fényessé tenni a hajunkat” – mondta Sascha Breuer, a Wella nagykövete.

Nyakunkon a karácsony, így ideje elkezdenünk gondolkozni az ünnepi look-on. Sándor Orsi és Tóth Andi bemutatják, milyen frizurát készítenek maguknak a nagy napra!

Az idei karácsonyt szűk családi körben töltjük, de mivel a szép loknikhoz én a hétköznapokon is ragaszkodom, karácsonykor sem lesz ez másképp. Hajvasalóval pillanatok alatt elkészítem a hullámokat, melyek először kicsit erőteljesebbek, majd fésüléssel lazábbak lesznek. Körkefével szoktam átfésülni, ettől szebb lesz az eredmény. Végül átfújom hajlakkal, ez tartósabbá és fényesebbé teszi a frizurát. - árulta el Orsi.

Kép
forrás: PR

Oil-Infused hajlakk

Tökéletes választás a göndörítés és a sérült hajvédelem érdekében. Extra erős tartást kölcsönöz akár 3 napig. Hozzáadott Jojoba & Makadámia olajnak köszönhetően a hajad ellenállóbb és egyszerűen gyönyörű lesz.

Idén szilveszterkor otthon maradunk, de van egy jól bevált kényelmes, mégis mutatós frizura ötletem. Hátul összefogom copfban a hajamat úgy, hogy mindkét oldalon egy-egy vastagabb tincset kihagyok. Ezt a két tincset használom arra, hogy a hajgumira tekerve eltakarjam azt. Hullámcsattokkal rögzítem őket, majd hajlakkal is fixálom, hogy az apró hajszálak is mind rásimuljanak a copfra. Nagyon egyszerű kis trükk, amivel egy lófarok is elegáns lehet - mondta Orsi.

Kép
forrás: PR

Az elegánsabb karácsonyi outfitek mellé szerintem szuperül mutat egy laza hullámos frizura. Alapnak szinte minden esetben hajhabot használok, ez most sem lesz másként, hiszen hagyományosan sokadik fogás után készülnek nálunk a családi fotók. Az előkészítés után besütöm a hajam majd gyengéden átfésülöm, hogy igazán természetes hatást érjek el. Kiengedve is remekül mutat, nincs más teendő vele, így több idő marad a családi programokra is! - mesélte Andi.

Kép
forrás: PR

Oil-Infused hajhab

Ideális összhang a formázás és az ápolás között. Jojobaolaj kivonata gazdag vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálják a hajat. Erős tartás akár 3 napig, biztosítva a haj tökéletes állapotát.

A szilveszteri frizurához az előbb említett módon készítem el a hajam, majd, hogy egy kis vagányságot csempésszek bele a haj feléből a fejtető közepére copfot készítek. A hajgumit egy tincs hajjal körbe tekerem, hogy ne látszódjon. Mivel elöl szorosra fogom a hajat, akár zselével vagy hajlakkal a mostanában divatos „lenyalt” hatást is könnyedén elérhetem - említette Andi.

Kép
forrás: PR

Jó hír: hétfőtől egészen péntekig kedvezményesen szerezheted be az akcióban résztvevő Wella termékeket a Rossmann üzleteiben. Ne maradj le a kihagyhatatlan ajánlatokról!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

10 sokkoló fotó a 10 évvel ezelőtti MET-gáláról

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép

Ezért a szandálért őrül meg most a TikTok: másold le a stílust!

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.

Kép

10 női sztár őszintén beszélt arról, milyen hatalmas mellekkel az élet: nem a plasztikának köszönhetik!

Kislányként a legtöbben csodás, kerek, nagyobb méretű cicikre vágyunk, hiszen a filmekből, a férfiak reakcióiból arra következtetünk, hogy nemcsak szép, de valahol elvárás is egy nő külsejét illetően, hogy nagy mellei legyenek.

Kép

6 meghökkentő kapcsolat a királyi család és Magyarország között

Sok-sok szállal kapcsolódik Magyarország a brit királyi családhoz, mi pedig mindről lerántottuk a leplet!

Kép

Ezek voltak a Jóbarátok legjobb és legrosszabb részei

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában kiveséztük a Jóbarátokat, és megvitattuk, hogy mi volt jó és rossz a sorozatban.

Kép

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!