Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így mutat szebbnek a kezed a fotókon

Így mutat szebbnek a kezed a fotókon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy csodás új manikűr vagy egy hatalmas eljegyzési gyűrű (gratulálunk!) megérdemel egy jól megkomponált kéz-szelfit, de nem mindegy hogyan készíted el! Adunk pár tippet!

Ha az eljegyzési gyűrűddel vagy pusztán egy mutatós új ékszerrel szeretnél büszkélkedni Instagram-követőid előtt, esetleg a legújabb körömlakk-árnyalatodat villantanád meg, a tökéletes manikűr alapfeltétel!

1. Formázd lekerekítettre a körmeidet, mert az optikailag hosszabbítja az ujjaidat. Deborah Lippmann manikűr specialista szerint az a legjobb, ha tükrözöd a körömágyad ívét, így érheted el a számodra legtermészetesebb, legelőnyösebb hatást.

Olvasd el ezt is!

2. Ha már a körömágynál tartunk: a fotó készítése előtt nem ajánlott közvetlenül megigazítanod, mert túl piros lesz, így inkább hagyj ki egy napot.

3. Hidratáld megfelelően a kezed. Ha nagyon hajlamos a kiszáradásra, használj intenzív regeneráló krémet! A csiganyálkát tartalmazó termék különleges hatóanyagával egyenletessé és puhává teszi a kacsódat!

Kép

Most 2 db Cell-1 kézkrém csak 4990 Ft (7990 Ft helyett), a Cell-1 regeneráló gél pedig 11990 Ft helyett most csak 6490 Ft!
Az akció weboldalunkon történő megrendelés esetén 2016. január 31-ig tart.
Keresd a patikákban is!

4. Viszont ne a fotó készítése előtt kend be a kezed, mert akkor túl fénylő lehet, és jobban kirajzolódnak a képen a ráncok.

5. A túlságosan kirajzolódó erek ellen: emeld fel a karjaidat egyenesen a fejed fölé, így kifut belőle kicsit a vér, és kevésbé fognak látszódni.

6. Ha nem az ékszer, hanem a lakk a lényeg: a kinyújtott ujjaknál a általában előnyösebb, ha behajlítod, mintha egy kis labdát fognál a kezedben.

7. Ha mégis a nyújtott ujjakra voksolnál: ne feszítsd meg őket annyira, mert akkor nagyon meggyűrődik a bőr az ujjperceidnél. Inkább tartsd lazán az ujjakat, zárd összébb őket, a mutató- és a kisujjad pedig legyen egy leheletnyivel hátrébb, mint a többi.

Jó manikűrözést és fotózást!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!