Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 7.: a Bikák elégedettek az eredményeikkel, az Oroszlánoknak nagyobb önbizalomra van szükségük

Napi horoszkóp október 7.: a Bikák elégedettek az eredményeikkel, az Oroszlánoknak nagyobb önbizalomra van szükségük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak számodra is!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Akaratod ellenére olyasvalakit bántasz meg a hét utolsó munkanapján, aki elég közel áll hozzád. Azonnal meg is bánod, amit mondtál, ám ahelyett, hogy a felelősséget vállalva elnézést kérnél, szégyenedben inkább elmenekülsz a szituációból. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, amennyiben ugyanis már kimondtad, amit nem akartál, abban az esetben állj oda, kérj bocsánatot, hátha még menthető a helyzet. Az egyenes út mindig könnyebb, mint a kerülő!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút elégedett vagy azokkal az eredményekkel, amelyeket a hét folyamán sikerült elérned, rengeteget dolgoztál, annyi időt áldoztál a minőségi munkáda, hogy mások csak szájtátva nézték az elszántságodat. Ahogy azonban az többnyire lenni szokott, ismét akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak lelombozni és a benned lévő büszkeséget valamilyen formában beárnyékolni. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, mindenért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullatva, ezért most élvezd nyudodtan a munkád gyümölcsét!

IKREK (május 21-június 21)

Általában nem szereted, ha mások irányítanak, mindig azt preferálod, ha te teheted ki a pontot a mondat végére, emiatt nem mindig vagy a legnépszerűbb személy a környezetedben. El kell fogadnod azonban, hogy az Élet bizonyos területein vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek, épp ezért időnként bölcsebben teszed, ha mások álláspontját is figyelembe veszed, mert sokat tanulhatsz és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz tudni döntést hozni és nem fogod megbánni őket!

RÁK (június 22-július 22)

Nehezen zársz le bizonyos helyzeteket, nem nagyon tudod feldolgozni, ha valami véget ér, szeretnéd a lehető legtovább húzni-halasztani azt, hogy becsukj magad mögött olyan ajtókat, amelyek semmit nem tartogatnak már neked. Így azonban nem fogsz tudni előre nézni és a jövőbe tekintve újakat megnyitni, új sikereket elérni. Amíg nem tanulsz meg könnyebben tovább lépni bizonyos dolgokon, addig bennük ragadva fogsz egyre jobban és jobban kiégni. Gyűjtsd össze minden erőd és hagyd hátra a hátráltató tényezőket. Meglátod, sokkal élhetőbb lesz az életed!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A cél előtt torpantál meg, mások ugyanis megijesztettek, emiatt azonban lecsúsztál a nagy lehetőségről. Ne csüggedj sokáig rajta, hisz ha beleragadsz a kudarc érzésébe és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod, nem fogod tudni megragadni a többi alkalmat, amiből ki lehet hozni valamit. Passzívitással nem fogsz tudni semmit sem elérni, ellenben, ha a konzekvenciát levonva és tanulva az előzőekből mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vidd a folyamatban lévő ügyeidet. Ne add fel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján fontos döntést hozhatsz meg, mely pillanatra hosszú ideje vártál már. Egészen idáig nem tudtad, hogy milyen irányba indulj, ma azonban megkapod a jeleket arra, hogy nekivágj a nagy útnak. Indulás előtt gondoskodj róla, hogy ne maradjanak befejezetlen ügyeid, majd dolgozd ki a megfelelő taktikát, amellyel végig tudsz menni az ösvényen, amely a célodig vezet. Vértezd fel magad kell bátorsággal, erővel és kitartással, mert ezek nélkül el fogsz veszni a sűrű bozótosban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy hozzád közelálló személy elég komoly és azonnali megoldásért kiáltó problémával keres fel a hét utolsó munkanapján, a tanácsodat, illetve a segítségedet kérve. Te nagyon készségesen segítesz neki, ám biztosítsd róla, hogy a helyzetet helyette megoldani nem tudod. Igyekezz meghúzni egy határvonalat, ne vállalj olyasmit, amiből rosszul jöhetsz ki vagy ami mások kárára válhat, téged kellemetlen helyzetbe sodorva ezzel. Segítő szándékod nagyon nemes dolog, hálás is érte a környezeted, de sose mindenáron, gondolkodás és a kockázatok figyelembe vétele nélkül cselekedj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Eljött az idő, hogy végre azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekben igazán ki tudsz teljesedni és önmagadat adhatod. Végre a tiéd lehet az, amiért olyan régóta küzdesz és rengeteget tettél azért, hogy most adva legyen a lehetőség ahhoz, hogy fejest ugorj bele. Sokan nem hittek benned, ám ez most nekik is egyfajta bizonyíték lehet, hogy érdemes küzdeni az álmaidért, mert kellő akaraterővel hihetetlen magasságokig el lehet érni. Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Ahogy oly sokan mások, te sem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod azt, hogy odaállj és megoldj bármilyen problémát. Így azonban csak gyűlnek a viharfelhők a fejed felett és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észre venni, hogy kezdenek összecsapni. Ennek elkerülése érdekében igyekezd tehát rendszerezni a tennivalókat és bármennyire kellemetlennek érzed, két lábra állva, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal Nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

BAK (december 22-január 20)

Egész héten egy mókuskerékben futottál annak érdekében, hogy pontot tehess minden folyamatban lévő feladat végére. Ennek okán érthető módon elég kimerültnek érzed magad péntekre. Most azonban szükséged lesz még egy nagy levegőre annak érdekében, hogy ne maradjon semmi befejezetlen. Utána pedig használd ki a hétvégét, add át magad a láblógatásnak, tegyél le minden, téged terhelő feladatot és próbálj feltöltődni. A dolgok így is folynak a maguk medrében, most már minden a helyén van, megnyugodhatsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyedülálló lehetőséget hoz a péntek, mellyel kapcsolatban úgy érzed, mindenképp érdemes kipróbálnod magad benne annak érdekében, hogy sikereket érhess el. Nincs igazán semmi rizikó a dologban, hisz rendelkezel a szükséges tapasztalattal, meg van benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy élni tudj vele. Ragadd meg az alkalmat, hisz minden nap nem jön az emberrel szemben a visszautasíthatatlan ajánlat. Nem kell különösebb nyomást gyakorolnod a helyzetre, hogy tudd, jó irányba haladsz.

HALAK (február 20-március 20)

Egy elég kiélezett szituációban botlasz meg emiatt rendkívül dühös vagy a helyzetre és önmagadra is. Ne ostorozd magad, hiszen attól semmi nem lesz könnyebb, igyekezz kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, amíg nem késő. Ha a megtörtént eseményeken rágod magad, bele fogsz veszni az egész problémába. Legyél megoldás centrikusabb, a dolgok ugyanis önmaguktól, tettek nélkül nem fognak helyre állni, de ezzel nyilván te is tisztában vagy. Cselekedj, amíg nem késő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!