Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 28.: a Kosoknak érdemes időnként tapasztaltabb személyekre hallgatniuk, a Rákok kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp október 28.: a Kosoknak érdemes időnként tapasztaltabb személyekre hallgatniuk, a Rákok kellemetlen helyzetbe kerülhetnek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Amennyiben te döntheted el, abban az esetben szereted sajátkezűleg irányítani az ügyeidet, ebből adódóan roppant nehezen tűröd, ha valaki megpróbál beleszólni a dolgaidba. Be kell látnod azonban, hogy vannak bizony nálad jóval tapasztaltabb emberek a Világon, akik olykor csupán a te érdekeidet nézik és segíteni akarnak, épp ezért sokkal bölcsebben teszed, ha időnként hallgatsz rájuk, hiszen sokat tanulhatsz tőlük. Lehetséges, hogy legközelebb, ha arra kerül a sor, már megfontoltabban fogsz tudni döntést hozni, s nem is lesz okod arra, hogy az elhatározásodat utóbb megbánni kényszerülj.

BIKA (április 21-május 20)

Egy bizonyos helyzetnek nagyobb jelentőséget tulajdonítasz annál, mint amekkora volumenű az egész, számodra azonban valami oknál fogva rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban lehűtöd magad és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem akkora a probléma, amit ne lehetne megoldani könnyűszerrel. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó nyitott mondatra. Amennyiben megoldás centrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, a hét utolsó munkanapja lehet az, amikor minden akadályt gond nélkül tudsz majd megugrani, hisz bármilyen váratlan helyzettel történő megküzdésre alkalmasnak találod magad. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás ugyanis, ami oly sokat hozzátesz a személyiségedhez. Ezt a fajta céltudatosságot a környezeted is észreveszi, mely igen nagy tiszteletet kölcsönöz neked. Jó lenne, ha általában is ez lenne az alapállásod, és akkor biztosan nagy dolgokat vihetnél végbe. A képességeid megvannak hozzá, csak akarnod kell a sikert!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján valaki elég kellemetlen helyzetbe hoz azzal, hogy választás elé állít egy bizonyos helyzetben, emiatt pedig rendkívül frusztrált vagy. A legkevésbé sem vagy ugyanis a kényszerhelyzetek híve, épp ezért egész nyugodtan hangot adhatsz a nemtetszésednek. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amelyet egyáltalán nem szeretnél megtenni, nem kell ugyanis vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben egyre magasabbra helyezi a lécet, amit meg kell ugranod, te pedig mindennél jobban szeretnél bizonyítani, ezáltal valamiféle elismerést kiváltani az illetőből. Mielőtt azonban engednéd, hogy ez a bizonyos személy határozza meg a viselkedésed és egyfajta cirkuszi majmot csinálna belőled, érdemes végiggondolnod, hogy hol vannak azok az általad meghúzott határok, amelyeken nem lépnél át mások kedvéért sem. Ha úgy hozza a helyzet, légy bátot és állj ki a saját érdekeidért, ne engedd, hogy mások irányítsanak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan folyamatosan igyekeztél elodázni, mégsem halogathatod tovább, hogy meghozz egy fontos döntést hozz. Hosszabb ideje próbálsz sakkozni, nem tudod, milyen irányba indulj, nem is merted kimondani a végszót, ám ma mégis megkapod az egyértelmű jelzést arra, hogy végre elhangozzék az, amit eddig lenyelni próbáltál. Mielőtt tehát útnak indulsz, előtte gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek, majd dolgozz ki megfelelő taktikát, hogy ne csak bizonytalanul bolyongj az őserdőben. Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj és meglátod, kivételes sikereket érhetsz el!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyáltalán nem szereted azokat a helyzeteket, ahol nem tudod végiggondolni a döntéseidet, ilyenkor rendkívül frusztrálttá válsz és elkezdesz kapkodni. A hosszú hétvége küszöbén azonban ismét egy ilyen szituációval kell farkasszemet nézned, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Ne aggódj, nem minden nap ilyen!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki minden áron megpróbál befolyásolni, méghozzá olyasvalamivel, ami rendkívül távol áll tőled, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj mások elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbálnak rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mert máskor nem biztos, hogy lesz rá lehetőséged!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerül döntésre jutnod egy olyasfajta dologban, amelyet ugyan hosszú ideje tervezgetsz, ám egészen eddig nem volt benned annyi önbizalom, hogy meglépd. Amennyiben azonban összeszeded minden akaraterődet és odakoncentrálsz, ezúttal biztosan nem hibázhatsz. Hosszú ideje tervezgeted, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmiféle porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki egyre magasabbra teszi a lécet, feltett szándéka ugyanis, hogy ellehetetlenítsen és bár a te szemszögedből nézve profin dolgozol, mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá ennek okára, gyakorlatilag az idők végezetéig is kapaszkodhatsz, semmiféle változás nem fog bekövetkezni. Helyesebben teszed, ha leülsz vele és megpróbálod megtudni, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy tökéletesítsd a műved, illetve hogy van-e bármifajta személyes problémája veled. Nem mindegy ugyanis, hogy futod a felesleges köröket azért, hogy megfelelj vagy tisztázzátok végre a helyzetet és egy célért küzdötök mindketten!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Apait-anyait beleadsz egy nagy volumenű projektbe, valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy akadályozza minden egyes lépésedet. Ez az első pillanatban rendkívülien felbosszant, ha azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Könnyen lehet, hogy csupán félt az ismeretlentől és attól, hogy nem lesz sikerélményed. Épp ezért, mielőtt Zrínyi-módra kirohannál, érdemes leülnöd az illetővel és megbeszélni azt, ami mindkettőtök részéről kényelmetlen, így neked is lehetőséged adódik arra, hogy tisztázd a viszonyokat és azt, hogy nincs mitől féltenie. Értékeld a törődést!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan zsúfolt hét után állsz a hosszú hétvége küszöbén, amely most kifejezetten jól jön, hisz olyannyira kimerültnek érzed magad, hogy nem is nagyon tudsz másban gondolkodni az előtted álló napokra, csakis a passzív pihenésben. Mivel nem kell semmifajta világmegváltó dologban részt venned, épp ezért tehát igyekezz úgy szervezni az életedet, hogy mihamarabb pontot tehess a pénteki tennivalók végére, majd add át magad a felhőtlen kikapcsolódásnak. Bármilyen zsúfolt is az életed, igyekezz a minőségi pihenésre is időt szentelni, hisz az semmiképp nem lesz hosszútávon kifizetődő, ha az utolsó szuszt us kihajtod magadból. Igyekezz tehát az előtted álló hétvégén minden tőled telhetőt megtenni azért, hogy aztán újult erővel térhess vissza a munkához!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!