Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 11.: az Oroszlánoknak váratlan siker ad nagy lendületet, a Vízöntők nehéz döntést hoznak meg

Napi horoszkóp október 11.: az Oroszlánoknak váratlan siker ad nagy lendületet, a Vízöntők nehéz döntést hoznak meg
A nap cikke

A legegészségesebb ebek: 10 kutyafajta, ami csak ritkán lesz beteg

Vannak olyan kutyusok, akiket bizony minden orvos szívvel ajánl, ugyanis soha nem betegszenek meg!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 11.: a Mérlegek napját váratlan fordulat határozza meg, a Bakoknak érdemes tudatosabban beosztaniuk az anyagi javaikat

A csillagok hétvégére is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

6 pszichológiai trükk, amivel elérheted, hogy a kiszemelt pasi folyamatosan rád gondoljon

Vesd be ezeket a trükköket és többé nem tud majd másra gondolni a srác, csak rád!

Olvasd el!

Megszavazták: Ő lett a világ legjobb énekese 2024-ben

Az ismertség, a népszerűség és a tehetség is számít, ki számít a legjobban teljesítő előadónak a popkultúrában.

Olvasd el!

Az orvos tanácsolja: ezeket az ételeket maximum heti egyszer fogyaszd

A mértékletesség a fontos, épp ezért intenek óva a szakértők, hogy az alábbi ételeket próbáld meg hetente egyszer fogyasztani csak.

Olvasd el!

A 7 leghatásosabb módszer, ami beválik visszér ellen: a lábdagadás és az értágulat is megelőzhető velük!

A visszér sajnos kifejezetten gyakori probléma a nők körében, és akár már harminc év alatt is jelentkezhet. De szerencsére van pár dolog, amivel felvehetjük ellene a harcot!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas dolgokat árulnak el a mai napról, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 11.

KOS (március 21-április 20)

Fáradhatatlanul rohansz annak érdekében, hogy utolérd magad a teendők tekintetében, ennek azonban megvan a hátulütője is, hisz a szervezeted kimerülni látszik. Persze, fontos, hogy a folyó folyjon a saját medrében gondtalanul, ám azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy te is emberből vagy, akinek végesek az energiaraktárai. Keress tehát olyan kikapcsolódási lehetőségeket, amelyek feltöltenek és munka után add át magad a pihenésnek! Meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz tudni működni, ha újult erővel szállsz ismét ringbe a győzelemért!

BIKA (április 21-május 20)

Azt veszed észre a hét második napján, hogy gyakorlatilag mindenki mindent megpróbál rádtestálni, annak összes nehézségével és felelősségével együtt, te pedig lassan kezdesz összeroskadni a súly alatt. Alig tudod a meglévő ügyeidet elrendezni, még azok tekintetében sem nagyon látod a fényt az alagút végén, nemhogy mások nyűgjeit is magadra vállald. Amennyiben tehát valaki megtalál, abban az esetben ne szégyelld udvarias hangnemben, ám diplomatikusan és határozottan visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalóid végére, akkor csakis olyasmivel foglalkozz, ami feltölt és boldoggá tesz!

IKREK (május 21-június 21)

Elhamarakodottan ítélsz meg egy szituációt, amelynek nem ismerted minden részletét. Ennek okán kissé igazságtalanul válsz részre hajlóvá, ami konfliktushelyzetbe sodorhat. Amennyiben ennyire érdekeltnek érzed magad a dologban, ismerd meg az ügy részleteit, ásd magad a mélyére és ha mindennel tökéletesen tisztában vagy, akkor nyilváníthatsz talán véleményt abban az esetben, ha bárki megkérdez. Légy óvatos, mert ha túl nyíltan és nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívül, akik közel állnak hozzád. Próbálj finoman fogalmazni, így nem kerülsz olyan szerepbe, ahol a felelősséget el kell vinned, csak mert rád kényszerítik!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan számos dolog aggaszt jelen pillanatban, mégis megpróbálsz egy igen-igen fárasztó szerepet eljátszani mások előtt, nevezetesen azt, hogy minden a legnagyobb rendben van. Be kell azonban látnod, hogy ezt az álarcot nem sokáig fogod tudni gond nélkül viselni, hisz van valaki, aki minden apró gesztusodból érzi, hogy bajban vagy. Nem kell egyedül küzdened a problémáiddal, szerencsére akad valaki, akire mindenben számíthatsz és bármi nyomasztja a lelked, egész nyugodtan bizalommal fordulhatsz hozzá. Amennyiben fogalmad sincs, hogyan oldd meg a helyzetet, bátran keresd fel és kérd ki a véleményét, hisz még az is lehet, hogy ő lesz az, aki a megoldókulcsot a kezedbe adja! Ne habozz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Apróbb részeredmények adnak hatalmas lendületet a hét második napján, amelyek a legjobbkor érkeztek, hiszen fogytán voltál már a kitartásodnak. Most azonban határtalanul boldog vagy, hiszen ilyenkor érzed azt, hogy van értelme annak, amit csinálsz, hogy soha nem szabad feladnod, mert mindig jön egy impulzus, ami fenntart a víz felszínén. Tarts ki, nem sokára a végére érsz annak a nehezebb időszaknak, amin most esetleg keresztül mész és akkor újra felhőtlenebbül élheted a mindennapokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szeretnél valamin nagyon gyorsan túlesni, ezért sürgeted borzasztóan a dolgot. Ezzel azonban semmi mást nem fogsz elérni, csak azt, hogy mindenbe hiba csúszik, ennek következtében semmi mást nem fogsz észre venni, csak azt, hogy gyakorlatilag hátrafelé ballagsz. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, szép lassan ügess vele, meglátod, így is el tudod érni a célod, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második napja lehetővé teszi, hogy a kötelezettségeid kipipálása után olyasmivel foglalkozz, ami simogatja a lelked és feltölt egy kicsit az őszi fáradtságbanl. Érdemes teljes mértékben átadnod magad az érzésnek, hiszen neked is szükséged van arra, hogy különösebb lelkiismeret furdalás nélkül kikapcsolódj. Ez ma egy ilyen nap, használd ki annak érdekében, hogy legyen energiád nekifutni a világmegváltó feladatoknak is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elérhetetlennek tűnő álmokat kergetsz és ugyan pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, tisztában vagy a képességeiddel, ennek ellenére az is világos számodra, hogy olyasféle hegyek megmászását tűzted ki célként magad elé, amelyek ebben a pillanatban a megmászhatatlan kategóriába tartoznak. Mivel azonban nem vagy az a könnyen feladó típus, épp ezért ne add fel teljes mértékben a dolgot, csupán csak napold el, fenntartva a lehetőséget arra, hogy bármikor útnak indulhatsz, ha a körülmények ideálissá válnak számodra. Ez legyen az, ami nehezebb napokon tartja benned a lelket, hogy eljön majd egyszer a te időd is!

NYILAS (november 23-december 21)

Ellentétes értékrendet képviselsz egy bizonyos személyhez képest, ami megakadályoz abban, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessetek. Bármennyire is szeretnéd, egyszerűen nem tudsz azonosulni azzal, amit az illető vall és amilyen gondolkodásmóddal rendelkezik. Amennyiben úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni felé és elfogadóbb lenni. Ha úgy gondolod, semmiképp nincs közös jövőtök, ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarlod vele!

BAK (december 22-január 20)

Olyan feladattal bíznak meg a hét második napján, amely bizony nagyon nincs ínyedre, minden porcikád az ellen tiltakozik, hogy nekiállj és belebonyolódj. Bármennyire is nem fűlik azonban a fogad hozzá, bele kell törődnöd, hogy előbb-utóbb neki kell futnod, ha nem szeretnéd erre pazarolni az egész napot. Minél hamarabb szeded össze a gondolataid és minél hamarabb állsz neki a feladatnak, annál gyorsabban tehetsz majd pontot a végére, hisz senki nem fogja helyetted elvégezni. Másoknak ugyanis legalább annyira hálátlan ez a fajta a munka, mint neked, épp ezért tehát csak magadra számíthatsz! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második napján sikerül meghoznod egy régóta halogatott, nehéz döntést, amely mindenképp hatással lesz a rövid és hosszabb távú jövődre is. Most még ugyan nem vagy biztos benne, hogy jó lépést tettél-e meg, de ha már megtetted, nem érdemes túl sokat rágódnod rajta. Igyekezz úgy alakítani a helyzetet, hogy pozitív következményekkel tegyen elégedetté és magabiztossá, mert ha megállás nélkül azon gondolkodsz, mit lehetett volna még tenni, biztosan jól döntöttél-e, nem fogsz tudni előre haladni. A múlt elmúlt, a jövő viszont még előtted van, teli élményekkel és új lehetőségekkel!

HALAK (február 20-március 20)

Világ megváltó tervekkel állsz elő a környezetednek, ők azonban abszolút nem vevők rá, mitöbb a lelkesedésedet sem nagyon tudják hova tenni. A hitetlenség ellenére te viszont abszolút hiszel magadban, ebben a magabiztosságodban pedig senki nem ingathat meg. Jobban teszed azonban, ha észben tartasz néhány jó tanácsot, hisz akadnak körülötted olyanok, akik már jártak azon az úton, amelyen te most elindulni kívánsz. Hidd el, nem szégyen belátni, ha tapasztalatlan vagy, ilyenkor érdemes a "nagy öregekre" hallgatnod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Heti horoszkóp május 13-19.: az Ikrek a sarkukra állhatnak valakivel szemben, a Szüzek tudatosan tervezik a jövőjüket

A csillagok május közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a heti horoszkópodat!

Kép

9 napsütéses film, ami érdekes ragyogást hoz az életedbe: ezek a legjobb fényben fürdő alkotások

Van vidámság, de szatíra és horror is: ezek a legjobb napfényes filmalkotások.

Kép

A 7 leghatásosabb módszer, ami beválik visszér ellen: a lábdagadás és az értágulat is megelőzhető velük!

A visszér sajnos kifejezetten gyakori probléma a nők körében, és akár már harminc év alatt is jelentkezhet. De szerencsére van pár dolog, amivel felvehetjük ellene a harcot!

Kép

Az orvos tanácsolja: ezeket az ételeket maximum heti egyszer fogyaszd

A mértékletesség a fontos, épp ezért intenek óva a szakértők, hogy az alábbi ételeket próbáld meg hetente egyszer fogyasztani csak.

Kép

6 titok Amal Clooney-ról, amit eddig senki nem tudott: így nézett ki és ilyen volt az élete George Clooney előtt

Az egész világ imádja Amal Clooney-t, és nem csak azért, mert hozzáment George Clooney-hoz, hanem kininomultságáért és stílusérzékéért is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!