Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 10.: az Ikreknek érdemes mérlegelniük egy bizonyos helyzetben, a Bakok különös rejtély megoldására jöhetnek rá

Napi horoszkóp október 10.: az Ikreknek érdemes mérlegelniük egy bizonyos helyzetben, a Bakok különös rejtély megoldására jöhetnek rá

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 10.

KOS (március 21-április 20)

Nem indul számodra túl pozitívan a hét, tulajdonképp már reggel úgy érzed, hogy jobb, ha behunyod a szemed, befogod a füled és homokba dugod a fejed, hogy ne is kelljen tudomást venned a körülötted jelentkező problémákról és konfliktusokról. A valóság szonban sokkal fájóbb annál, minthogy gyermeki naivitással tettesd a tájékozatlanságot, Attól ugyanis, mert nem akarsz észrevenni semmit, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Sokkal jobban jársz tehát, ha idejekorán felnősz a feladathoz és bátran szembe mersz nézni mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Bizonyos lehetsz benne, ha legalább kísérletet teszel arra, hogy rendezd az ügyeidet, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Meglátod, ha szakítasz ezzel a halogató taktikával, még az álmod is könnyebb és pihentetőbb lesz.

BIKA (április 21-május 20)

Egy számodra fontos ügyben nem jársz sikerrel, mert valaki az akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas az adott feladatra. Később azonban te is belátod, hogy nem a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, mert ha hagyod magad befolyásolni, azzal nem leszel beljebb. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy mindig kész vagy mások szempontjaira figyelemmel cselekedni. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, különben hogyan tudnál bármifajta sikert elérni?!

IKREK (május 21-június 21)

Gondolkodás és különösebb mérlegelés nélkül kívánsz megoldani egy bizonyos szituációt, olyannyira idegesít a kialakult helyzet. Próbálj azonban megnyugodni, melegíts be alaposan, gondold át a taktikát, mielőtt ringbe szállsz a győzelemért. Beláthatod ugyanis, hogy minél forróbb fejjel küzdesz valamiért, annál kevésbé tudsz racionális döntéseket hozni, márpedig enélkül nem-igen fogsz csatát nyerni. Zárd ki a külvilágot, gondold végig, hogyan oldod meg a helyzetet és csak akkor húzd fel a kesztyűt, ha pontosan tudod, mit és miért fogsz csinálni!

RÁK (június 22-július 22)

Általában szeretsz úgy lezárni vitákat, hogy győztesen jössz ki valamennyiből, ennek okán nehezedre esik elfogadni, ha nem a tiéd az utolsó szó. El kell fogadnod azonban, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, ezért időnként sokkal bölcsebben teszed, ha engedsz a huszonegyből, hisz az életed mégsem élheted úgy, hogy folyton vitatkozol és addig húzod azt a bizonyos cérnaszálat, amíg el nem szakad. Hidd el, népszerűbb leszel, ha nem ragaszkodsz mindig az utolsó szóhoz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a környezetedben elég komoly dolgot illetően kér tanácsot tőled, te azonban nem szeretnél felelősséget vállalni ezzel kapcsolatban, így nem is akarsz véleményt nyilvánítani. Hetedik érzéked ezúttal sem csal meg, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben rossz ötlettel állsz elő, nem te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni, s modd azt, amit az eszed diktál, ezúttal valószínűleg nem tudsz jó tanáccsal szolgálni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem érzed magad komfortosan egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól érzékelhető, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy el kellene fogadnod mindent úgy, ahogyan van. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, esetleg csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni már csak a saját nyugalmad érdekében is. Amennyiben úgy találod, hogy a jelenlegi szituáció semmi jóval nem kecsegtet, nyugodtan lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess bármit, ami egyébként távol áll tőled!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki felelőtlen ígéretet tesz a hét első napján, amelybe bizonytalannak tűnő helyzetedben úgy kapaszkodsz, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe: nemhogy közelebb vitt volna a megoldáshoz, de teljesen belegabalyodtál a dologba. Most, hogy erre rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő és inkább te magad gondold végig, hogy merre kellene menni. Ne szavazz mindenkinek túl gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta hajtasz egy számodra különös jelentőségű dologra, egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor erre külön felhívják a figyelmedet. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e mindenáron ragaszkodnod bármihez is, amiben nincs különösebb fantázia a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy nincs már benne semmi lehetőség a számodra, ideje új utakat keresni. Hidd el, van más lehetőség is, nem kell feltétlenül elveszned a bozótosban. Az azonban, hogy megtalálod-e a megfelelő ösvényt, csak rajtad múlik.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki egy beszélgetés során kétértelmű megjegyzést tesz, amellyel bogarat a füledbe, ezzel pedig olyan kételyeket ébresztve benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel abszolút nem hagy nyugodni a dolog, ezért igyekezz ezeket a bizonytalanságokat tisztázni, hisz egészen addig úgysem tudod majd kiverni a fejedből a dolgot. Jó eséllyel sok mindenre fény derülhet, s fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogyan is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!

BAK (december 22-január 20)

Ha nyitott szemmel jársz, akkor a hét első napján rájöhetsz bizonyos dolgokra, amelyek megoldásától eddig kilométerekkel távol voltál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig tele volt ismeretlenekkel. Ne tétovázz sokat, állj neki, hisz most a legideálisabbak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Fuss neki, mielőtt ismét elbizonytalanodnál!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján komoly ajánlatot kapsz valakitől, amit az első pillanatban el sem mersz hinni, hiszen ezzel egyszer, s mindenkorra, de legalábbis hosszú időre rendeződhet a helyzeted minden szempontból. Izgatottságod mellett azonban azt is pontosan tudod, hogy elég nagy a kockázat, hisz amekkora esélyed van a nyereségre, ugyanakkora van a veszteségre is. Ám mivel pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy bármi elrettentsen. Most kell belátnod, ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján annyi mindent vállaltál magadra egyszerre, hogy nem is igazán tudsz eligazodni a teendők között. A káosz elkerülése érdekében igyekezz tehát rendszerezni őket, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni mindennek a végére. Ha sikerül lezárni valamennyi ügyet, szánd a délutánt a pihenésre és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, hisz a legjobban sem tudnak pihenés nélkül egyfolytában versenyt futni! Adj magadnak lehetőséget arra, hogy feltöltődj, menj a barátnőiddel vásárolni, igyatok meg egy cappuccinot és beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!