Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 14.: az Ikrek körül minden a várakozásaiknak megfelelően alakul, az Oroszlánok felelősségteljes helyzetbe kerülnek

Napi horoszkóp november 14.: az Ikrek körül minden a várakozásaiknak megfelelően alakul, az Oroszlánok felelősségteljes helyzetbe kerülnek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta célkitűzés motivál a hét első napján, amelyben végre kiteljesedhetsz, ahol ugyan nagy valószínűséggel nem kis áldozatokat kell majd hoznod, mégis megéri minden rááldozott perc és energia. Amennyiben tehát úgy döntöttél, hogy elindulsz, abban az esetben vedd fel a legstrapabíróbb bakancsodat, vértezd fel magad egy jó adag bátorsággal és vágj bele a dologba! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit fecsegnek össze-vissza az ötletedről, kizárólag azokra hallgass, akik tanácsaikkal segíteni kívánnak. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a közvetlen környezetedben olyasmivel bánt meg, amit abszolút övön alulinak tartasz. Emiatt vastagon húzod meg a határvonalat, amelyet innentől kezdve nem léphet át akárki, így nem kerülhet közelebb hozzád senki, ezzel kívánod megelőzni az újabb csalódást. Érthető a csalódottságod, az azonban, hogy miképp kezeled az embereket a jövőben, nagyban meghatározhatja a boldogságodat is. Amennyiben ugyanis senkit nem engedsz közelebb magadhoz, abban az esetben előbb-utóbb magányossá válhatsz, nem lesz majd senki, akihez fordulhatnál örömödben vagy épp bánatodban. Sokkal bölcsebben tennéd tehát, ha ésszel szelektálnál a jövőben és nem a szíveddel. Ne gyanakodj mindig, de lásd meg, ha valaki nem igaz érzelmeket táplál feléd és az első adandó alkalommal csupán lábtörlőnek használna!

IKREK (május 21-június 21)

Nehezen hiszed el, hogy végre minden úgy alakul körülötted, ahogy azt eltervezted, nincsenek nagyobb akadályok, amelyek ellehetetlenítenék a helyzetedet, ennek köszönhetően elég sima úton mész előre. A viszonylag zökkenőmentesen zajló folyamatok révén lehetőséged nyílik arra, hogy egy kicsit pihenj, hogy kikapcsolj mentálisan és fizikailag is, ez pedig határtalan nyugalommal tölt el. Szabadulj tehát meg egyetlen estére mindenfajta görcstől, s próbálj meg örülni neki, hogy körülötted most nagyjából minden a helyén van. Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg valamilyen baj lesz, amit úgyis észreveszel!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeidet és kicsit visszavonulni annak érdekében, hogy megfogalmazhass új célokat, amelyeket szeretnél elérni. Időnként kifejezetten jót tesz, ha egy kis időre elvonulsz, veszel egy aromafürdőt, meditálsz egy kicsit és végre nem azzal foglalkozol, hogy épp mi nincs rendben körülötted. Épp ezért zárd ma este a külvilágot, olvass, gondolkodj, egyél valami finomat, adj tehát a lelki harmóniára!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan felelősségteljes helyzetbe kerülhetsz a hét első napján, ahol bármit mondasz, az igen fajsúlyos lehet, illetve komoly következményekkel járhat. Ennek okán gyakorlatilag saját magad elől is menekülsz, ami már-már kissé szánakozást vált ki a körülötted élőkből. Nem biztos tehát, hogy ez a legjobb taktika, hisz nem tudsz örökké futni magad elől, kénytelen vagy megállni, hisz előbb-utóbb így is, úgy is a nyakadba zúdul az egész. Ne seperj szőnyeg alá semmit, mert abból csak bajod lehet, ezért sokkal jobban jársz, ha szembenézel a problémákkal, és igyekszel gyorsan mindent tisztázni. Gondold végig és dönts okosan!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan vágysz a környezeted elismerésére, a sikerre, épp ezért gyakorlatilag mindenbe belevágsz, amely egy kis lehetőséget tartogat számodra. Mielőtt azonban nevetségessé tennéd magad, inkább mérd fel a képességeidet és ne akard a kulcsodat minden lukba erőszakkal belenyomni, várj inkább arra a pillanatra, amikor majd beleillik a kulcs a zárba. Bizonytalannak tűnő ügyekbe semmiképp ne vágj bele, hisz abszolút nincs szükséged újabb kudarcélményekre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján olyasféle dolgot tapasztalsz, ami ugyan megmagyarázhatatlan, mégis nagy örömmel tölt el. Egyetlen lukas garast sem adtak volna azért, hogy pozitív eredményt érhetsz el egy olyan ügyben, ahol gyakorlatilag csupán illúziónak tűnt a siker. Épp ezért rendkívül büszke vagy magadra, legszívesebben a világba kiáltanád a boldogságodat. Ne hallgass az irigyekre, csakis arra koncentrálj, hogy ebben a pillanatban a sikert ünnepeld, a károgókkal pedig ne foglalkozz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki jó szándékkal áll a hátad mögött, te azonban sejted, hogy nem minden érdek nélkül teszi, valahol szeretne hasznot húzni belőled. Minden szava, a gesztusai mögött érzed azt, hogy csupán az vezérli, hogy maga előtt tolva téged, ő is sikeres lehessen. Nem kell azonban semmiféle álarcot felvenned, gyorsan tedd világossá számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a megoldásra váró probléma mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán ilyen formán hajlandó közreműködni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát.

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a közvetlen környezetedben igyekszik a problémáival kampányolni, minél több ember sajnálatát kivívni ezzel, gyakorlatilag mindenki számára jól láthatóan szenved. Rendkívüli módon idegesítő az, ahogy látványosan és teátrálisan előadja, hogy miért olyan élhetetlen az élete, alig tudod szó nélkül megállni. Mielőtt tehát olyasmi csúszna ki a szádon, amit magad is megbánnál, érdemes egy próbát tenned arra, hogy az élet pozitív oldalával is megismerteted az illetőt, hogy gyakorlatilag burkoltan felhívod a figyelmét arra, hogy azzal nem fog előrébb jutni, ha folyton a gondjaival haknizik. Mutass utat a sötét erdőből kifelé!

BAK (december 22-január 20)

Úgy tűnik, túl korán ittál a medve bőrére, mintegy készpénznek véve valamit, amelynek eredménye képlékeny volt. Ennek köszönhetően kicsúszott a kezedből a dolog, hisz te már a sikert ünnepelted ahelyett, hogy árgus szemekkel a folyamatot figyelted volna. Éppen ezen helyzetek elkerülése érdekében érdemes mindig B-tervvel is rendelkezni, amit akkor veszel elő, amikor már végképp nem látod a megoldást semmire. Legközelebb ügyelj arra, hogy ne borítsa el a sűrű köd az agyadat, hisz ezúttal ez volt az oka annak, hogy nem tudtál józanul gondolkodni. Ez most jó lecke volt, amit remélhetőleg hosszú időre megjegyeztél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A kelletténél több terhet veszel a nyakadba, amely alatt mostanra már roskadozol és fogalmad sincs, miképp szabadulhatnál meg tőlük. Mielőtt azonban akaratlanul is mártír-szerepbe kerülnél, érdemes mihamarabb megszabadulnod valamennyi tehertől, mielőtt agyonnyomnának és te alájuk szorulnál. Hidd el, nem azzal leszel népszerű, ha mindenki búját-baját átvállalod, sokkal inkább segíthetsz hiteles, a saját tapasztalásaidon alapuló tanácsokkal, mintsem a teherhordó szerepével. Azt ugyanis kihasználásnak hívják, ha mindenki -csak azért, hogy könnyebb legyen az élete- önző módon ráterheli a gondjait a másikra. Ne hagyd magad!

HALAK (február 20-március 20)

Egy korábbi csalódás, egy kudarc az, ami meghatározza a jelenlegi életedet, a tetteidet, nem igazán mersz nagy dolgokba belevágni attól tartva, nehogy hasonlóképp süljön el a dolog. Ezzel a hozzáállással azonban sosem fogsz tudni továbblépni, valami új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már a számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésedet és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságnak és a teljes értékű életnek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.

Kép

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Kép

„Az én testem, az én életem, és az én karrierem” – Metzker Viki őszintén vallott a gyerekvállalásról

Metzker Viki élete ismét mérföldkőhöz érkezett, ugyanis karrierje betöltötte a 18. évet.

Kép

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!