Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp március 25.: a Kosok fontos döntést hoznak meg, a Szüzeknek valaki bearanyozza a napját

Napi horoszkóp március 25.: a Kosok fontos döntést hoznak meg, a Szüzeknek valaki bearanyozza a napját
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Nem egyszerű a döntés, amit meg kell hoznod a hétvége első napján, éppen ezért próbálod egyre jobban elodázni a dolgot. Hiába halogatod azonban minél tovább, pontosan tudod, hogy hamarosan mondanod kell valamit, nem bújhatsz ki a válasz alól. Az lebegjen a szemed előtt, hogy a döntésed nem feltétlenül fogja negatív irányban befolyásolni az életedet. Gondolj inkább arra, hogy ezúttal új és kellemes élmények is várhatnak rád, nem feltétlenül leszel tehát kudarcra ítélve!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, ennek érdekében tehát apró megjegyzésekkel szurkál. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál, hisz ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te és az önmagadba vetett hit is szükségesek!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napja kifogástalanul alakul, minden számításod bejön ugyanis, így hamarabb be tudod fejezni az eltervezett feladataidat. A nap hátralévő részét csak magadra szánd, olyan elfoglaltságokat szervezz, amelyek abszolút rólad szólnak, ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebbeny Menj el vásárolni, üljetek be a barátnőddel egy kávézóba és csak beszélgessetek az élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett! Időnként neked is szükséged van egy kis kikapcsolódásra, nem futhatsz örökké a mókuskerékben!

RÁK (június 22-július 22)

Szeretsz önálló döntéseket hozni, nem szereted, ha valaki irányít, nem is lelkesedsz azért, hogy mások irányba helyezzenek. Ennek ellenére mégis akad valaki a környezetedben, aki abszolút figyelmen kívül hagyja ezt a tényt annak ellenére is, hogy a Napnál is világosabban látszik az, ami zavar, így azért, hogy téged bosszantson, minden erejével azon dolgozik, hogy a saját szándékai szerint terelgessen. Nem kell azonban egyetlen másodpercig sem udvariaskodnod, inkább határozottan hozd az illető tudtára, hogy nem szorulsz segítségre, hiszen megvan neked a magad véleménye és az az út, amelyen végig kívánsz menni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan problémát igyekszel meglovagolni, ami ami már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, ennek érdekében belemászol olyan dolgokba, amik a kompetenciahatáraidon kívül esnek. Mielőtt azonban emiatt mások neked rontanának, mérlegeld, megéri-e konfliktushelyzetekbe keveredni teljesen felesleges csak azért, hogy kideríts valamit, aminek a környezeted szerint már régen nincs jelentősége.Hagyd a múltat, inkább figyelj jelenre és a jövőre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos személynek köszönhetően sokkal jobban alakulhat a hétvégi programod annál, mint amire reggel számítottál, ezért valahogymég a nap is szebben süt, nem veheti el tehát semmi és senki a ma érzett jókedvedet. Úgy tekints erre a napra, hogy ezúttal sikerre vagy ítélve, hiszen ha ennyire fel vagy töltve, minden nagyon olajozottan tud működni! Jókedved és pozitív gondolkodásod másokra is hatással lesz, társaságod felvillanyozza az embereket körülötted, ne hagyd tehátc hogy bárki is a kedved szegje a mai napon! Az élet úgy szép, ahogy van, a maga kis hézagjaival, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha igyekszel mindenki előtt titkolni, a hozzád legközelebb állók mégis rájönnek, hogy valami nincsen rendben körülötted. Igen nehéz terhet cipelsz ugyanis magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ráadásul befolyásolja a hangulatodat az is, hogy azok, akik erre rájöttek, azonnal kéretlen tanácsokkal kezdenek bombázni, esélyt sem adva arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azt fújják, mit kellene tegyél, s azzal ijesztgetnek, hogy minél tovább húzod az időt, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Te azonban rázd le ezeket az embereket, ne foglalkozz senkivel, hiszen senki nem jár a cipődben. Valószínűleg az lesz a legjobb megoldás, ha azt teszed, amit jónak látsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valahogy mindig azt érzed, hogy magyobb teljesítményre vagy képes, mindig többet akarnál kihozni magadból annál, mint ameddig a határaid tartanak, a hétvége első napjára azonban annyira elfáradsz az örökös rohanásban, hogy egyszerűen csak feküdnél inkább, semmint hogy produktív legyél. Semmi baj nincs azzal, ha pihenésre vágysz, nyugodtan tegyél félre mindent, hiszen nem hajt a tatár. Ne kattogjon az agyad folyton ugyanazon, kapcsolódj ki és akkor állj vissza újra a pályára, ha feltöltötted az energia raktáraidat! A hétvége mindenkinek jár, te se sajnáld magadtól az én-időt!

NYILAS (november 23-december 21)

Hétvégére lett eleged abból, hogy mindig, minden helyzetben másokra vársz, belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért érzed úgy, hogy eljött az idő arra, hogy a saját lábadra állj és végre önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj el másoktól, indulj el a saját utadon és ne engedd többé, hogy a környezeted bármilyen tekintetben befolyásolja a döntéseidet. Persze légy óvatos, hiszen lehetséges, hogy lesznek majd olyan személyek, akik hasznos tanácsokkal láthatnak el, amelyeket mindenképp érdemes lehet megfontolnod!

BAK (december 22-január 20)

Kissé kényelmetlen helyzetben találod magad a hétvége folyamán, hiszen egy vita kellős közepén gyakorlatilag sarokba szorított helyzetben mindenki tőled várja a megoldást egy bizonyos ügyben. Te azonban abszolút nem voltál felkészülve arra, hogy ilyesfajta szituációkban állást foglalj, ezért ér meglepetésként a dolog. Semmi baj, nem kell megijedned, állj bele a dologba és Igyekezz diplomatikus választ adni, hiszen biztosan nem tudsz mindenkit számára üdvözítő megoldást kínálni. Tedd egyértelművé, hogy senkivel nem szeretnél összetűzésbe keveredni, így köszönettel ki is maradnál a felelősségvállalásból!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egész a mai napig arra vártál, hogy majd történik valami, ami megoldja a jelenlegi helyzetedet úgy, hogy neked nem kell egy másodpercig sem közreműködni benne. Mivel azonban semmi változás nem történt, épp ezért kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy önmagától bizony garantáltan nem fog megoldódni semmi. Neked kell összeszedned magad, elhatároznod, mit és hogyan fogsz csinálni, hiszen úgy tudsz előre haladni, hogy csupán egy helyben toporogsz. Hidd el, csak elindulni nehéz, amennyiben azonban rálépsz az útra, onnantól már zökkenőmentesen halad minden magától!

HALAK (február 20-március 20)

Mivel alapvetően a társaság hasznos tagjának érzed magad, épp ezért Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy valaki folyton megpróbál belezavarni a dolgokba, amikor egy pillanatra nem figyelsz. Mivel ezt tökéletesen tudod érzékelni, épp ezért azt is tudod, hogy emiatt egyre messzebb kerültök a kitűzött célotoktól. Jobban teszed tehát ha leülsz és rákérdezel, hogy pontosan mi is a probléma, s miért is tesz keresztbe az illető. Értesd meg vele, hogy nem szeretnél senkinek ártani, ám ha kizárólag azon dolgozik, hogy a többieknek ártson, gondoskodni tudsz róla, hogy gyorsan kikerüljön a csapatból! Nem kell eltűrnöd, hogy valaki így viselkedjen veled és a társaival szemben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!