Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 20.: az Oroszlánok ajtaján egyedülálló lehetőség kopogtat, a Nyilasoknak kellemetlen beszélgetésben lehet részük

Napi horoszkóp július 20.: az Oroszlánok ajtaján egyedülálló lehetőség kopogtat, a Nyilasoknak kellemetlen beszélgetésben lehet részük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Egyelőre ugyan nem tettél még pontot egy számodra fontos ügy végére, mégis érzed a sikert a dologban, gondolatban tulajdonképp már a dobogó tetején állsz és az elismeréseket zsebeled be. Vigyázz azonban, meg ne részegítsenek a részeredmények, hisz bármikor vehetnek meredek fordulatot az események, neked pedig észnél kell lenned. Koncentrálj tehát arra, hogy gond nélkül eljuss a célvonalig annak érdekében, hogy felhőtlenül ünnepelhess a végén!

BIKA (április 21-május 20)

Nem igazán szeretnél szembenézni egy számodra nem túl komfortos helyzettel, ám mivel túl sok álmatlan éjszakát okoz, így tulajdonképp nincs más választásod, mint egy nagyobb légvétellel elővenni és beleállni a helyzetbe. Nem érdemes tovább halogatnod, hisz minél később veszed elő a problémát, annál később kerülhet pont a végére és te annál később fogsz felszabadulni. Légy okos és bátor, állj megoldás centrikusan a dologhoz és meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy régóta húzódó, igen nyomasztó probléma ér véget a hét második felében, te pedig határtalanul boldog vagy, hisz végre hátradőlhetsz és felhőtlenül élvezheted az életet. Mivel a környezeted is közvetlenül érintett volt a dologban, épp ezért roppant hálásak lesznek neked. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy az Élethez tanúsított hozzáállásod csodákra képes. Figyelsz a részletekre, nem csupán nézel, hanem látsz is, így ezúttal is kiderült, hogy egy jó ötlet révén milyen könnyen zárhatsz le ügyeket, amelyek számodra és mások számára is súlyos problémát jelenthetnek! Ez igen!

RÁK (június 22-július 22)

Segítségre van szükséged egy olyan helyzetben, amelyből nem nagyon találod a kiutat, egyszerűen fogalmad sincs, miképp kellene taktikáznod annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőle. Nincs más választásod, keress tehát a környezetedben egy olyan személyt, aki alkalmas a feladatra, kellőképp megbízhatónak tartod és pontosan tudod, hogy nem fogja kamatostól visszakérni az általa nyújtott segítséget. Ha ketten vagytok, sokkal előbb megtaláljátok a fényt az alagút végén, te pedig hálás lehetsz az illetőnek. Csak arra vigyázz, hogy jól válassz megmentőt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második felében abszolút nem számítasz semmi rendkívüli eseményre, ám olyan lehetőség kopogtat az ajtón, amellyel mindenképp érdemes élned, ez már az első pillanatban látszik. Ne is hezitálj sokat, egyszerűen ragadd meg, hisz nem tudhatod, hogy ez soha vissza nem térő alkalom vagy számíthatsz-e még hasonló szituációra. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod, merre kell menned, hiszen fejben számtalanszor végigzongoráztad már a darabot, így azt is tökéletesen és pontosan tudod, hogy kell csukott szemmel játszani. Ezúttal semmi nem állíthat meg, hisz minden összeállt ahhoz, hogy egy ütős dolgot alkoss! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan sok akadállyal kellett megküzdened az elmúlt időszakban, épp ezért még nagyobb büszkeséggel tölt el az, hogy sikerült úgy pontot tenned mindennek a végére, hogy nem kerültél ki rosszul a helyzetből. Egészen addig nem is mertél hinni a sikerben, amíg meg nem tapasztaltad, hisz azért elég fajsúlyos dolgokról volt szó. Most mindenki elismerését sikerült kivívnod, amely igencsak simogatja a hiúságodat, légy azonban óvatos, el ne szállj a büszkeségtől, mert ha egyszer túl magasra mész, nagyon nehéz lesz visszatalálnod az "egyszerűbb" hétköznapokba!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta döntést kell meghoznod a hét második felében, amely gyakorlatilag tonnás terhet jelent a válladon. Az első pillanatban megrémít, hisz nem vagy hozzászokva ilyen jellegű helyzetekhez, félsz, hogy ne okozz vele csalódást senkinek, ám ahogy telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik. Ha már elindultál, menj is végig az úton, a döntésedért ugyanis kizárólag magadnak tartozol felelősséggel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A legnagyobb bosszúságodra valaki az általad elért eredményekkel és sikerekkel igyekszik a reflektorfénybe kerülni, gyakorlatilag gátlástalanul felkapaszkodva a hátadon. Ugyan szerencsére eddig nem-igen tapasztaltál ilyesmit, de most határozottan úgy érzed, hogy közbe kell avatkoznod, ez ugyanis számodra elfogadhatatlan. Keresd tehát meg mielőbb az illetőt és magyarázd el neki, hogy a te érdemeidet sem a szél hordta össze, saját magad dolgoztál meg mindenért, épp ezért kifejezetten felháborítónak találod, hogy ő egyetlen tollvonást nem tett hozzá semmihez, ennek ellenére most mégis fürdene a népszerűségben. Ne hagyd magad egyetlen percig sem!

NYILAS (november 23-december 21)

Kellemetlen beszélgetésben lehet részed a hét második felében, olyasmit kell ugyanis közölnöd egy számodra fontos személlyel, amit senki más nem vállal. Érthető módon abszolút nem fűlik a fogad a dologhoz, az pedig különösen bosszantó számodra, hogy azért hárul rád ekkora teher, mert mások megfutamodtak a helyzet elől. Nincs azonban más választásod, végy egy nagy levegőt és ess túl rajta. Arra ügyelj, hogy a stílus ne legyen bántó, hisz a mondanivalód eleve elég vékony jég a beszélgetésben. Igen, időnként vannak ilyen szituációk is, ha akarod, ha nem., ez az Élet rendje.

BAK (december 22-január 20)

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a hét második felében, anélkül bírálsz ugyanis egy bizonyos szituációt, hogy nem ismered részleteiben, ez pedig nem vet rád túl jó fényt mások szemében. Mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, így abszolút megengedett az, hogy időnként mellényúlj, ám arra azért érdemes ügyelned, hogy tudd bevallani, ha hibáztál! Ebből is tanultál valamit, legközelebb már tudni fogod, hogy nem ajánlott idő előtt ítélkezni anélkül, hogy minden apró részlettel tisztában lennél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében alig várod, hogy pontot tehess mindennek a végére és végre másféle, kikapcsolódást jelentő programokon is részt vehess. Ennek érdekében engedd el a felesleges köröket és csakis arra koncentrálj, ami prioritást élvez. Lehet, hogy egyetlen levegővétellel sikerülhet lezárni a dolgaid, de ha esetleg hosszabb a folyamat, akkor is megéri fáradoznod vele, hisz utána teljesen nyugodt lelkiismerettel adhatod át magad a pihenésnek! Ne késlekedj, indulj, hisz vesztegetnivaló időd!

HALAK (február 20-március 20)

Teljesen megingathatatlanul hiszel egy bizonyos dologban, épp ezért mindenkivel szembeszállsz annak érdekében, hogy kiállhass a véleményed mellett. A hét második felében azonban egy váratlan fordulat az, ami elbizonytalaníthat és nagy valószínűséggel befolyásolja majd a dolgok végkimenetelét. Tedd félre tehát a büszkeségedet és amennyiben úgy érzed, nyugodtan kérd ki mások tanácsát is, vaktában semmiképpen ne hozz komoly döntést. Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor cselekedj, ha minden kétséget kizáróan megbizonyosodtál az igazadról!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.

Kép

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Kép

„Az én testem, az én életem, és az én karrierem” – Metzker Viki őszintén vallott a gyerekvállalásról

Metzker Viki élete ismét mérföldkőhöz érkezett, ugyanis karrierje betöltötte a 18. évet.

Kép

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!