Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp július 16.: a Mérlegek felhőtlenül élvezhetik az életet, a Halak váratlan sikert érhetnek el

Napi horoszkóp július 16.: a Mérlegek felhőtlenül élvezhetik az életet, a Halak váratlan sikert érhetnek el
A nap cikke

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Olvasd el!

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, túl korán ittál a medve bőrére, mintegy készpénznek véve valamit, amelynek eredménye képlékeny volt. Ennek köszönhetően kicsúszott a kezedből a dolog, hisz te már a sikert ünnepelted ahelyett, hogy árgus szemekkel a folyamatot figyelted volna. Éppen ezen helyzetek elkerülése érdekében érdemes mindig B-tervvel is rendelkezni, amit akkor veszel elő, amikor már végképp nem látod a megoldást semmire. Legközelebb ügyelj arra, hogy ne borítsa el a sűrű köd az agyad, hisz ezúttal ez volt az oka annak, hogy nem tudtál józanul gondolkodni. Ez most jó lecke volt, amit remélhetőleg hosszú időre megjegyeztél!

BIKA (április 21-május 20)

Ezen a hétvégén semmiféle bokros teendő vagy lezáratlan ügy nem sürget, ebből adódóan alkalmad nyílik tehát arra, hogy egy kicsit visszavonulni és summázd magadban az elmúlt időszak történéseit, hogy megfogalmazz új célokat, amelyeket szeretnél elérni, nem kell ugyanis mindig hatalmas társasággal körülvenned magad. Időnként kifejezetten jót tesz, ha magányodba vonulsz, veszel egy aromafürdőt, meditálsz egy kicsit és végre nem azzal foglalkozol, hogy épp mi nincs rendben körülötted. Épp ezért zárd ma ki a külvilágot, olvass, gondolkodj, egyél valami finomat, adj tehát a lelki harmóniára is, hidd el, nagyon jót tesz majd!

IKREK (május 21-június 21)

Abba a helyzetbe kerültél, ahol bármit mondasz, igen fajsúlyos lehet, illetve komoly következményekkel járhat. Ennek okán gyakorlatilag saját magad elől is menekülsz, ami már-már kissé szánakozást vált ki a körülötted élőkből. Nem biztos tehát, hogy ez a legjobb taktika, hisz nem tudsz örökké futni magad elől, kénytelen vagy megállni, hisz előbb-utóbb így is, úgy is a nyakadba zúdul az egész. Ne seperj a szőnyeg alá semmit, mert abból csak bajod lehet, ezért sokkal jobban jársz, ha szembenézel a problémákkal, és igyekszel gyorsan mindent tisztázni. Gondold végig és dönts okosan!

RÁK (június 22-július 22)

Egy korábbi csalódás, egy kudarc az, ami meghatározza a jelenlegi életedet, a tetteidet, nem igazán mersz nagy dolgokba belevágni attól tartva, nehogy hasonlóképp süljön el a dolog. Ezzel a hozzáállással azonban sosem fogsz tudni továbblépni, valami új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már a számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésedet és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságnak és a teljes értékű életnek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Épp kiejtetted volna a tollat a kezedből és átadtad volna magad a hétvégének, amikor egy újabb, elég felelősségteljes feladattal talált meg a felettesed. Szíved szerint felháborodásodban azonnal elküldted volna melegebb éghajlatra, szerencsére azonban helyén volt az eszed, így fintorogva ugyan, de elvállaltad a munkát. Ennek okán a szombatra tervezett programon kissé alakítanod kell, hisz a meglévő feladat mellett nem igazán tudsz kötetlen programot szervezni. Gondolkodj azonban megoldás centrikusan annak érdekében, hogy ne az egész hétvégéd vesszen oda, igyekezz mihamarabb befejezni a rád bízott feladatot, hogy aztán felhőtlenül élvezhesd a nyarat, a napsütést és a számodra fontos emberek társaságát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új célkűzés tart lázban, ennek okán legszívesebben azonnal fejest ugranál az ismeretlenbe is, amelyről jelen pillanatban fogalmad sincs, miféle veszélyeket, mekkora kockázatokat tartogat számodra, te azonban roppant magabiztos vagy a sikert illetően. Mielőtt azonban nagyon megütnéd magad egy nagyobb botlásnál, igyekezz borogatni a lelkesedésed és fel nem cserélni a magabiztosságot a vakmerőséggel. Nem mindegy ugyanis, hogy tudod, mi vár rád és így vállaldz kockázatot, avagy fogalmad simcs semmiről és úgy futsz neki a mélységnek! Hidd el, ha okosan visszafogod magad, nem bukhatsz fájóan, amennyiben azonban mész előre faltörő kosok módjára, abban az esetben nagyon fájhat a falnak ütközés!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Alig mered elhinni, hogy végre minden úgy alakul körülötted, ahogy azt eltervezted, nincsenek nagyobb akadályok, amelyek ellehetetlenítenék a helyzetedet, ennek köszönhetően elég sima úton mész előre. A viszonylag zökkenőmentesen zajló folyamatok révén lehetőséged nyílik arra, hogy egy kicsit pihenj ezen a hétvégén, hogy kikapcsolj mentálisan és fizikailag is, ez pedig határtalan nyugalommal tölt el. Szabadulj tehát meg egyetlen hétvégére mindenfajta görcstől, s próbálj meg örülni neki, hogy minden a legnagyobb rendben van az életedben. Ne aggodalmaskodj feleslegesen, hisz azzal csak az energiádat pazarolod olyasmire, amely csupán negatív előjelű illúzió.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben igyekszik a problémáival kampányolni, minél több ember sajnálatát kivívni ezzel, gyakorlatilag mindenki számára jól láthatóan szenved. Rendkívüli módon idegesítő az, ahogy látványosan és teátrálisan előadja, hogy miért olyan élhetetlen az élete, alig tudod szó nélkül megállni. Mielőtt tehát olyasmi csúszna ki a szádon, amit magad is megbánnál, érdemes egy próbát tenned arra, hogy az élet pozitív oldalával is megismerteted az illetőt, hogy gyakorlatilag burkoltan felhívod a figyelmét arra, hogy azzal nem fog előrébb jutni, ha folyton a gondjaival haknizik. Mutass utat a sötét erdőből kifelé!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a közvetlen környezetedben olyasmivel bánt meg, amit abszolút övön alulinak tartasz. Emiatt vastagon húzod meg a határvonalat, amelyet innentől kezdve nem léphet át akárki, így nem kerülhet közelebb hozzád senki, ezzel kívánod megelőzni az újabb csalódást. Érthető a csalódottságod, az azonban, hogy miképp kezeled az embereket a jövőben, nagyban meghatározhatja a boldogságodat is. Amennyiben ugyanis senkit nem engedsz közelebb magadhoz, abban az esetben előbb-utóbb magányossá válhatsz, nem lesz majd senki, akihez fordulhatnál örömödben vagy épp bánatodban. Sokkal bölcsebben tennéd tehát, ha ésszel szelektálnál a jövőben és nem a szíveddel. Ne gyanakodj mindig, de lásd meg, ha valaki nem igaz érzelmeket táplál feléd és az első adandó alkalommal csupán lábtörlőnek használna!

BAK (december 22-január 20)

A kelletténél több terhet vettél a nyakadba az elmúlt napokban, amely mostanra olyan mennyiségű lett, hogy gyakorlatilag pillanatokon belül a fejedre omlik, amennyiben nem avatkozol be. Mielőtt tehát akaratlanul is mártír-szerepbe kerülnél, érdemes mihamarabb sorban végigmenned rajtuk és megszabadulnod egyik után a másiktól, mielőtt agyonnyomnának és te alájuk szorulnál. Hidd el, nem azzal leszel népszerű, ha mindenki búját-baját átvállalod, sokkal inkább segíthetsz hiteles, a saját tapasztalásaidon alapuló tanácsokkal, mintsem a teherhordó szerepével. Azt ugyanis kihasználásnak hívják, ha mindenki, csak azért, hogy könnyebb legyen az élete, önző módon ráterheli a gondjait a másikra. Ne hagyd magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan vágysz a környezeted elismerésére, a sikerre, épp ezért gyakorlatilag mindenbe belevágsz, amely egy kis lehetőséget tartogat számodra. Mielőtt hatalmas bukásoddal tennéd nevetségessé magad, inkább mérd fel a képességeidet és ne akard a kulcsodat minden kulcslukba erőszakkal belenyomni, várj arra a pillanatra, amikor majd beleillik a kulcs a zárba. Bizonytalannak tűnő ügyekbe semmiképp ne vágj bele, hisz abszolút nincs szükséged újabb kudarcélményekre! Jobban teszed, ha időnként inkább a pillanatnak élsz, semmint a jövővel legyél mindig elfoglalva!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján váratlan sikert érsz el egy bizonyos helyzetben, mely valójában megmagyarázhatatlan, mégis nagy örömmel tölt el. Egyetlen lukas garast sem adtál volna ugyanis azért, hogy pozitív eredményt érhetsz el egy olyan ügyben, ahol gyakorlatilag csupán illúziónak tűnt a siker. Épp ezért rendkívül büszke vagy most magadra, legszívesebben a világba kiáltanád a boldogságodat. Megfelelőképp ünnepeld meg a sikert, hétvége van, nyár van, jobbnál jobb programok várnak csak arra, hogy részt vegyél rajtuk! Menj, élvezd az életet, mártózz meg a sikerben, majd ráérsz a jövő héten visszaszállni a mókuskerékbe!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

10 sokkoló fotó a 10 évvel ezelőtti MET-gáláról

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép

Ezért a szandálért őrül meg most a TikTok: másold le a stílust!

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.

Kép

10 női sztár őszintén beszélt arról, milyen hatalmas mellekkel az élet: nem a plasztikának köszönhetik!

Kislányként a legtöbben csodás, kerek, nagyobb méretű cicikre vágyunk, hiszen a filmekből, a férfiak reakcióiból arra következtetünk, hogy nemcsak szép, de valahol elvárás is egy nő külsejét illetően, hogy nagy mellei legyenek.

Kép

6 meghökkentő kapcsolat a királyi család és Magyarország között

Sok-sok szállal kapcsolódik Magyarország a brit királyi családhoz, mi pedig mindről lerántottuk a leplet!

Kép

Ezek voltak a Jóbarátok legjobb és legrosszabb részei

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában kiveséztük a Jóbarátokat, és megvitattuk, hogy mi volt jó és rossz a sorozatban.

Kép

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!