Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 1.: a Bikáknak meg kell tanulniuk lazítani, az Oroszlánok előre isznak a medve bőrére

Napi horoszkóp január 1.: a Bikáknak meg kell tanulniuk lazítani, az Oroszlánok előre isznak a medve bőrére

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az év első napján is izgalmas üzenetek várnak, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Végre eljött az új év, melynek azért örülsz rendkívüli módon, mert annyira sok izgalommal és a szakadék szélén történő egyensúlyozással volt tele az előző, hogy szinte már a perceket számoltad a mai napig. Most azonban, hogy bezárhattál magad mögött egy ajtót, mellyel rögtön kinyílt egy új, te azonnal a legnagyobb lendülettel ugranál fejest 2022-be. A biztonság kedvéért ne felejts el azért egy tál lencsét is enni valamilyen formában annak érdekében, hogy ne csak a sikert, de az anyagi javakat is meghozza számodra az előtted álló év. Takarítsd el a tegnapi házi buli romjait és ezt a napot szánd a regenerálódásra, ne aggódj, nem hajt a tatár, majd az első munkanapon ráérsz elindulni az álmaid után!

BIKA (április 21-május 20)

Az a fajta ember vagy, aki szervezettség nélkül azonnal elveszíti a biztonságérzetét, ennek megfelelően míg mások az újév napján igyekeznek összeszedni magukat, te már tudod, miképp indulsz neki a feladataidnak. Január első napja van, ne akarj görcsösen mindenféle egyenleteket gyártani, hiszen az életet nem lehet úgy élni, hogy folyton egy matekpéldát mormolsz magadban. Lazíts, élvezd a csendet, ne akarj már az év első napján mindenféle kalandokra indulni, pihenj, tervezgess, de hidd el, tengernyi időd van arra, hogy táblázatba foglalva haladj a kitűzött céljaid irányába. Egyet azonban ne feledj: nem az a lényeg, hogy kipipálj mindent, hanem az, hogy mindeközben megtanuld élvezni az életedet! Légy boldog!

IKREK (május 21-június 21)

Az esetek döntő többségében megvan a megfelelő szaglásod ahhoz, hogy kiszagolod a hamisságot, a ravaszságot, az ellened történő taktikázást. Az új évet noha nem így szeretted volna kezdeni, mégis valaki felhívja rá a figyelmed, hogy az, akit közel engedtél magadhoz, valójában kígyóként sziszed körülötted. Nem is érted, miképp lehettél ilyen naiv, fogalmad sincs, mi volt az, ami elhomályosította a józan gondolkodásodat, ám ha már így alakult, akkor itt az ideje megfogadnod, hogy a jövőben gyanakvóbb leszel és nem nyílsz meg mindenkinek, aki kedvesen mosolyog rád!

RÁK (június 22-július 22)

Eljött az újév, amely tökéletes időzítés arra, hogy a terveidet kicsit komolyabb szálakkal szőhesd tovább. Azt pontosan tudod azonban, hogy egyedül elég nehéz lesz véghez vinni, ennek ellenére mindenképp meg szeretnéd őket valósítani. Mivel semmi gondod nincs a csapatmunka fogalmával, így egész nyugodtan keress olyan embereket, akik szívesen tartanak veled a jövőben egy nagy kalandban és nem utolsó sorban akkor is kitartanak, ha nehezebb zsákot kell majd cipelni. Amennyiben léteznek ilyen személyek a környezetedben, vázold fel nekik az év első napján a terveidet és amennyiben közös nyelvet beszéltek ezügyben, abban az esetben ugorjatok fejest minél hamarabb a nagy kalandba! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl korán bíztad el magad, idejekorán hitted, hogy pontot tehetsz egy bizonyos dolog végére, az újév első napján azonban rá kell jönnöd, hogy ez nem a varázslófilm, te pedig nem rendelkezel semmiféle emberfeletti képességgel. Ezúttal a saját károdon ugyan, de bőséggel befizetted a tanulópénzt, a jövőben tehát tudni fogod, hogy mindig a célvonal átlépése után szabad csak ünnepelni. Ne légy azonban emiatt bosszús, hisz az élet egy olyan tanulási folyamat, ahol ér hibázni! Vond le a konzekvenciát és lépj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fogalmad sincs, miképp reagálj egy bizonyos személy közeledésére, akivel a tegnapi szilveszteri buliban hozott össze a Sors, te azonban nem igazán szeretnél az illetővel még randira sem menni, nemhogy párkapcsolatba kezdeni vele. Mivel pontosan tudod, hogy nem túl korrekt dolog másokat áltatni, ezért azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogy őszintén el kell mondanod az érzéseidet -vagy épp azt, amit nem érzel. Lehet, hogy csalódást okozol azzL, amit mondani fogsz, hosszútávon azonban hálás lesz neked azért, hogy nem raboltátok egymás idejét!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a környezetedben rendkívül büszke arra, hogy egy bizonyos helyzetben korábban segítséget nyúhottt neked, egyfolytában azzal kérkedik másoknak, hogy mennyit segített, te pedig kezdesz ettől besokallni. Az illető ugyanis igyekszik úgy színezni a történetet, hogy abból mindenképp hősként jöhessen ki, így szerezve olyan személyeket maga köré, akik szerint ő egy hős. Ha nem hallja azonban mindenki, akkor egyértelműsítsd benne mihamarabb, hogy nem szép dolog így visszaélni mások pillanatnyi gyengeségével, illetve azzal, hogy egyszer mentőövet dobott neked. Ha van benne kellő mértékű intelligencia, akkor észbe kap majad, ha pedig nem, akkor megtanulhatod, hogy a jövőben bizonyosan nem fogsz segítséget kérni tőle!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha nem vagy a nagy újév fogadalmak híve, mégis mivel kissé felemásra sikerült az év vége, épp ezért ma megfogadhatod, hogy a jövőben változtatsz az eddigi taktikádon és igyekszel másféle stratégia szerint intézni az ügyeidet annak érdekében, hogy hosszú távon nyugodtabb életet élhess. Az, hogy sikerül-e megvalósítani a fogadalmadat, az csakis rajtad és a céltudatosságodon múlik, a dolog titka annyi, hogy nem szabad minden szembejövő akadálytól megijedni. Egyszerűen rövid bemelegítés után fuss neki az előtted álló feladatnak és mindig lebegjen a szemed előtt az, hogy ami nem terít két vállra, az abszoút megerősít. Itt az új év, a legkiválóbb alkalom kínálkozik tehát arra, hogy megvalósítsd az álmaidat!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki iszonyúan feldühít az újév első napján, olyasféle dolgokkal provokál ugyanis, amelyekről köztudott, hogy kiugrasztja az oroszlánt a barlangjából. Mivel azonban nem szeretnéd az egész évedet bosszkodással tölteni, épp ezért ne tedd meg azt a szívességet nekik, hogy felidegesíted magad, engedd el az egészet és koncentrálj a számodra fontos dolgokra. Ne neked legyenek emiatt kellemetlen érzéseid, legyen annak lelkiismeret furdalása, aki az évet is a provokációval kezdi!

BAK (december 22-január 20)

Érzésed szerint valaki kőkeményen próbál keresztbe tenni neked, ami az év első napján üt szöget a fejedbe. Egy közös ismerős ugyanis épp az év első napján hív fel olyan információkkal, amelyek egyszerűen megdöbbentőek számodra. Mivel azonban nem szeretnél egész évben másokkal veszekedni, ezért ma gondold végig, miképp kéred számon az illetőn anélkül, hogy te kerülnél sarokbaszorított helyzetbe. Az már biztos, hogy életreszóló barátság nem fűz majd egymáshoz benneteket, de talán nem is ez a fontos. Még az a szerencse, hogy időben kiderült az igazság!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár a babona úgy tartja, hogy jellemző mesz az egész évesdre az, amit újév napján csinálsz, ma mégis olyasmi történik veled, amit te, magad is nehezen hiszel el: valaki, akinek a társaságát általában messziről elkerülöd, a legnagyobb meglepetésedre olyasfajta problémával fordul hozzád, amelyet te bizonyosan csak a hozzád legközelebb állókkal osztanál meg. Épp ezért olyan megdöbbentő számodra az, hogy eszébe jutottál, ám biztosan megvan az oka arra, hogy miért épp nálad keres menedéket. Tedd tehát félre egy pillanatra az ellenérzéseidet és türelemmel hallgasd végig, hogy mi az, amiben a segítségére tudnál lenni. Ne feledd: nem kell mindent vállalnod és nem csak azért nem, mert nem vagytok jó viszonyban, hanem azért sem, mert nem kell minden jött-ment ember miatt hatalmas zsákokat a válladra venned! Szép kis kilátások az újévre, nem igaz?!

HALAK (február 20-március 20)

Az év első napján számot vetsz azzal, amit az előző év során elértél, ennek okán kissé csalódottan konstatálod, hogy gyakorlatilag semmifajta előrelépés nem történt az életedben és míg mások már régen úton vannak a kitűzött céljaik felé, te még mindig a jó szerencsére vársz. Be kell azonban látnod, hogy ez az egyhelyben történő álldogálás az, ami megakadályoz abban, hogy sikeres és boldog lehess, ez pedig nem maradhat így. Az új év első napja legyen tehát a nagy fogadalmak és elhatározások napja is, ez a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy dönts, merre indulsz tovább. Másképp bizonyosan nem fogsz tudni kiteljesedni, hiszen hallottál már valakiről, aki úgy lett sikeres, hogy közben egy tapodtat sem mozdult? Na ugye!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!