Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 11.: a Kosok szokatlan dologra készülnek, az Oroszlánok önzetlenül nyújtanak segítséget valakinek

Napi horoszkóp február 11.: a Kosok szokatlan dologra készülnek, az Oroszlánok önzetlenül nyújtanak segítséget valakinek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 11.

KOS (március 21-április 20)

Igazán szokatlan dologra készülsz, amely nem mindennapi kalandnak ígérkezik, épp ezért a megfelelő felkészültség érdekében minden tőled telhetőt megteszel, hogy amikor eljön a pillanat, a lehető legtökéletesebben sikerüljön minden. Rengeteg időt és energiát belefektettél már ebbe, csakis ezért halad az egész projekt a maga útján úgy, ahogyan eltervezted. Kissé fárasztó mindig a topon lenni, de hidd el. ha sikerült felérned a csúcsra, rendkívül büszke lehetsz majd magadra! Csak így tovább, így dolgoznak a profik!

BIKA (április 21-május 20)

Meredek fordulatot vesznek a történések egy bizonyos ügy kapcsán, te pedig kétségbeesetten kapkodsz annak érdekében, hogy mentsd a menthetőt. Mielőtt még azonban nagyobb galibát okoznál magadnak, épp ezért érdemes lehűtenek az ijedtséget és logikus gondolkodással pontot tenni a dolog végére. Hidd el, még mindig nem késő más irányt venni, időnként te is hibázhatsz, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald fel, nem kell ezután sem lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell indulnod ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd az úti célod. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, kissé nagy falattal kell a hét utolsó munknapján megbirkóznod, amely jócskán meghaladja a képességeidet. Amennyiben azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, kiderülhet, hogy csupán te magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésedet. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettségedet és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben igyekszik rábeszélni valamire, amihez sem kedved, sem energiád nincsen. Megbántani azonban semmiképp nem szeretnéd, hisz valamilyen oknál fogva éppen benned keresi a társát. Érdemes megfontolnod tehát a dolgot, hogy miféle kockázattal jár az, ha beadod a derekadat. Amennyiben kockázatosnak ítéled meg a helyzetet, abban az esetben semmiképpen nem kell vállalnod, hisz ha távol áll tőled, miért hoznád azért kellemetlen helyzetbe magad, mert igent mondtál valamire, amit később meg is bántál?! Járd a saját utadat és magad dönts arról, hogy pontosan melyik ösvényen és milyen tempóban haladsz. Amennyiben engedsz mások nyomásának, onnantól többé nem tudod irányítani a dolgokat sem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég komoly dologban nyújtasz segítséget valakinek, aki érzésed szerint rászorul. Mivel te, magad abszolút áldozatkész, jó barát vagy, ezért azonnal ugrasz és felfegyverkezve állsz oda mögé, ezzel biztosítva arról, hogy természetesen ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, miközben nincs egy önálló gondolatuk sem, s kimondani sem merik egymás előtt féltve őrzött titkaikat. Te pontosan tudod, mik az illető erényei és hátrányai melyeket, s ezt soha nem használod ki a saját érdekedben, míg önzetlenül, teljes mellszélességgel kiállsz érte, ha a szükség így hozza. Igazán értékes ember vagy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Viszonylag régóta próbálsz dűlőre jutni egy bizonyos dolgot illetően, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni a helyzet. Amennyiben szeretnél mihamarabb felszabadulni, itt az idő, hogy leülj és alaposan végiggondolj mindent töviről hegyire annak érdekében, hogy racionális döntést hozhass. Nem kell mindenáron ragaszkodnod egy lukas zoknihoz, s ha már nem tudod használni, keress egy másikat. Időnként meg kell hozni nehezebb döntéseket is, de próbáld elhinni, hogy minél előbb zársz le magadban egy-egy korszakot, annál nagyobb tehertől szabadulhatsz meg! Bízz magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent megteszel azért, hogy zöldágra vergődj valakivel, akihez, bármit teszel, nem tudsz közelebb kerülni, pedig nagyon szeretnél többet is kihozni a kapcsolatotokból. Az illető azonban egyszerűen elhárít minden gesztust és közeledést, amely jelek számodra is egyértelműek. Nyilvánvalóan nem szimpatizál veled, neked pedig el kell fogadnod ezt a tényt és tovább kell lépned. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, a Világ tele van olyan emberekkel, akik értékelnek, akik szeretni tudnak, aki pedig úgy dönt, hogy nem kér belőled, az nem tudja, mit veszít! Lépj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, ez nem az a pillanat, amikor köntörfalaznod kellene, egyszerűen ki kell mondanod a véleményedet, mielőtt hatalmas galiba lenne belőle. Lehet, hogy első hallásra furcsa lesz a környezetednek ilyesmit hallani, mégis muszáj megtenned. A hangnemre és az előadásmódra figyelj azért oda, hisz ha nem vagy elég szofisztikált, akkor meg is bánthatsz vele másokat. Nehéz teher ez, amelytől érdemes mihamarabb szabadulni. Szedd össze a gondolataidat és bátran állj fel a pódiumra!

NYILAS (november 23-december 21)

Fifikásan kimatekoztad a helyzetet, ezért a hét végére szép sorjában elkezdenek jönni az eredmények, melyek hatalmas büszkeséggel töltenek el és végre lehetővé teszi, hogy hátradőlj egy időre. Használd ki a helyzetet, pihenj, kapcsolódj ki a barátaiddal, ünnepeld a pillanatot, hisz megérdemled. Arra azért vigyázz, nehogy túlságosan elvegye a mámor a józan ítélőképességedet! Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál! Különösen szépen csillog persze az aranyérem, ami bizonyosság arra, hogy nem hiába hoztál annyi áldozatot érte! Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan a hét utolsó munkanapjára nem terveztél nagyobb kihívásokat teljesíteni, ám ma mégis olyan feladatot kapsz, ami nem tartozik épp az egyszerű kategóriába. Így nincsen más választásod, mint fejest ugranod a dologba, ahelyett, hogy hátradőlnél és mentálisan a hétvégére készülnél. Szedd össze magad és minden figyelmeddel összpontosíts, mert most nem hibázhatsz. Meglátod, ha időben sikerül mindent elvégezned, sokkal hamarabb adhatod át magad a hétvégének. Addig azonban mindenképp fókuszálj arra, hogy be tudj fejezi mindent, aminek mihamarabb pontot kell tenni a végére!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly lépésre készülsz, úgy érzed ugyanis, hogy eljött végre a pillanat, amikor felkavarhatod az állóvizet, ezáltal egy olyan élménnyel gazdagodhatsz, amely bizony nem mindennapi és pozitív értelemben véve emlékezetes lesz. Ennek érdekében egyes hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról, és csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, de ha hiszel magadban és valóban meg szeretnéd szerezni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amiket ne tudnál legyőzni!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan nagy aggodalommal tölt el egy olyan ügy, amelynek nem-igen látod a végkimenetelét, mégis csak a kockázatokat látod benne. Általában nem vagy az a típus, aki megijed a saját árnyékától is, ám ezúttal mégis rossz érzést kelt benned. Amennyiben helyesnek bizonyulnak a megérzéseid, abban az esetben nem kell semmit vállalnod, mihamarabb zárd le a szóban forgó ügyet és olyasmivel foglalkozz, ami nem rejt ennyi kockázatot magában! Bölcsen teszed, ha hallgatsz a megérzéseidre, hisz nem véletlenül súgják azt, amit!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!