Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 15.: a Rákok lezárhatják a múlt nyomasztó emlékét, a Mérlegek végre megvilágosodnak egy bizonyos projekt kapcsán

Napi horoszkóp december 15.: a Rákok lezárhatják a múlt nyomasztó emlékét, a Mérlegek végre megvilágosodnak egy bizonyos projekt kapcsán
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a hét utolsó napján olyasféle természetű ügybe keveredik, amelyben te jártál már, mi több, sok esetben meg is égetted magad, így most kutyakötelességednek tartod, hogy figyelmeztesd az illetőt a rá leselkedő veszélyekre. Ő azonban számodra kissé megdöbbentő módon roppant elutasító veled szemben, arrogáns módon reagálva a helyzetre. Ez az a pont tehát, amikor neked nem kell valakit erőszakkal megvédened sem önmagától sem az előtte álló helyzettől, egész nyugodtan fordíts hátat, hiszen figyelmeztetted, a többi abszolút nem rajtad múlik. Az már kinek-kinek a maga felelőssége, hogy miképp esik szakadékba a figyelmeztető tábla ellenére!

BIKA (április 21-május 20)

Fontos dologban kell döntésre jutnod a hét utolsó munkanapján, nem tudod azonban, hogy miképp súlyozz a pro és kontra érvek között. Nem kell hirtelen feketét vagy fehéret mondanod, gondold át alaposan, mi az, ami a hasznodra, illetve a hátrányodra válik a döntés következményeként. Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimondd a végszót, abban az esetben nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és meséld el neki az aggályaidat, hátha ketten ki tudjátok számolni, mi lehet a megoldókulcs erre a bizonytalan helyzetre!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapján olyan projektekkel vagy elfoglalva, amelyek mások számára semmiféle jelentőséggel nem bírnak, te azonban valahogy mégis úgy érzed, fontos lehet időt szánnod rájuk, hisz hosszú távon sikerrel kecsegtetnek. Érdemes egy bizonyos pontig próbálkoznod, arra azonban nem érdemes hosszabban időt és energiát pazarolnod, hogy csak fuss körbe a mókuskerékben. Amennyiben tehát záros határidőn belül nem mutatkozik kézzel fogható eredmény, akkor érdemes elengedned a dolgot és olyasfajta kihívásokat keresni, amelyek nem eleve a veszett fejsze nyelének minősülnek. Szelektálj, máskülönben el fogsz veszni a sűrű bozótosban, az értelmetlen bolyongás azonban semmi pozitívat nem hoz majd!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, történt valami a múltban, amelyből eszeveszett menekülésed okán nem sikerült akkor úgy kijönnöd, ahogy azt a helyzet megkívánta. Emiatt vannak most álmatlan éjszakáid, amelyek érthető módon azzal telnek, hogy azon morfondírozol, vajon hogyan is kellett vagy lehetett volna lezárni. Mielőtt azonban hosszabb távon befolyásolná a közérzetedet, érdemes visszalapoznod és gyorsan pontot tenni az ügy végére. Hidd el, alapjaiban fog megváltozni a hangulatod, hisz nem nyomaszt többé a megoldatlanság terhe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki folyamatosan felülírja a döntéseidet, gyakorlatilag minden lépésedbe és szavadba belekötve, mely miatt a hét utolsó munkanapján sokallsz be. Rendkívül dühítő ugyanis az, hogy nem enged érvényesülni, amit viszont biztosan tudsz, az az, hogy semmiképp nem szeretnél vastag álarcokat magadon viselni csak azért, mert valaki domináns szerepet szeretne betölteni kettőtök kapcsolatában. Állj ki azért, amit képviselsz, nyugodtan add magad és ne az határozza meg a viselkedésedet, hogy mások mit próbálnak rád erőltetni. Mutasd meg, hogy veled nem lehet packázni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ugyan te gőzerővel dolgozol egy bizonyos cél elérésén a hét utolsó munkanapján, valaki azonban mindenféle akadályokat hárít eléd, mely érthető módon borzasztóan feldühít. Szíved szerint az arcába vágnád, hogy jobban teszi, ha távol tartja magát tőled, mivel azonban ennél jóval intelligensebb, illetvr higgadtabb ember vagy, épp ezért próbáld inkább megérteni, hogy mi az illető valós szándéka, vajon miféle érdek állhat a viselkedése mögött. Könnyen lehet, hogy te érted félre a dolgokat, épp ezért nem érdemes azonnal túlreagálnod a helyzetet. Hívd meg egy forró csokira és kérdezz rá bátran, hogy mi van a háttérben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú és céltalan bolyongás után a hét utolsó munkanapján úgy tűnik, megtaláltad a sikerhez vezető utat egy bizonyos ügyben. Ne késlekedj tehát, indulj el mihamarabb, hisz az idő véges, előbb-utóbb pedig számonkérik rajtad az eredményt. Egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt, hogy az út végén rendkívül kifizetődő lesz a sok fáradtság, a sebek, illetve az áldozatok, amelyeket annak érdekében hoztál, hogy végül elismerjék a munkádat. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben borzasztóan inkorrekt módon egyszerűen sarokba szorít a hét utolsó munkanapján. Emiatt borzasztóan fel vagy háborodva, legszívesebben elküldenéd melegebb éghajlatra, hisz pontosan tudod, hogy milyen hátsó szándékoktól vezérelve, milyen eszközöket használt fel ellened csak azért, hogy előnyt kovácsolhasson magának. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid és az ösztöneid érvényesüljenek, inkább higgadtan és okosan játszd ki a kártyáidat úgy, hogy a végén el ne veszítsd a játszmát! Ne feledd: az nevet, aki utoljára nevet!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki akaratán és tudtán kívül olyasmivel bánt meg a hét utolsó munkanapján, amelyről nem is gondolta volna, hogy ilyen mély sebet ejt majd a lelkeden. Ne haragudj rá, hisz egyáltalán nem ez volt a szándéka, hogy maradandó károsodást okozzon, sokkal inkább próbálta volna egy bizonyos dologgal kapcsolatban felnyitni a szemed, te azonban túl hevesen reagáltál. Érdemes elgondolkodnod azon, talán azért mentek ilyen mélyre a kimondott szavak, mert igaz lehetett az, amit mondott. Amennyiben megpróbálsz a sértettségedtől elvonatkoztatni, abban az esetben bizony meg fogod látni, hogy igenis volt értelme annak, amire az illető igyekezett rávilágítani!

BAK (december 22-január 20)

A kissé zűrös ügyeidet tekintve végre meglátod fényt az alagút végén a hét utolsó munkanapján, hamarosan tehát lezárhatod azt, ami folyamatosan kellemetlen perceket okoz. Rendkívül megnyugtató számodra az, hogy végre nem kell azon kattognod folyamatosan, hogy mi lesz ha lecsap rád Damoklész kardja. Amennyiben sikerül pontot tenned a dolgok végére, abban az esetben egy ideig igyekezz nem belebonyolódni olyan helyzetekbe, amelyeket mások mégcsak meg se közelítenek. Hidd el, sokkal pihentetőbb éjszakáknak nézel elébe, ha hátrahagyod a zűrös ügyeket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján végre nem kell a feladataid után rohangálnod, így van időd arra, hogy rendezd a körülötted hömpölygő, megoldatlan kérdéseket, hogy pontot tegyél minden olyan lezáratlan ügy végére, amely fejfájást okozhat, mindezt annak érdekében, hogy ne vessz el teljesen a sok bonyodalomban. Igyekezz tehát mihamarabb letudni minden kötelező programot, készíts egy aromaolajos pihentető fürdőt, önts magadnak egy pohár finom bort és relaxálj, amíg csak lehet. Ne engedd, hogy bármi megzavarjon, csak meditálj, engedj el mindent, ami zavar és koncentrálj azokra a gondolatokra, amelyek előrevisznek. Hidd el, jót fog tenni neked!

HALAK (február 20-március 20)

Az események alakulálást a hét utolsó munkanapján ugyan befolyásolni nem tudod, mégis megpróbálod az szerint alakítani a helyzetet, hogy neked mi a legjobb. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, hisz a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod, így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál magad után a hétvégére. Este nyugodtan menj el a barátnőddel a karácsonyi vásárba, sétáljatok egy nagyot, kóstoljatok finomságokat, egyszerűen add át magad a karácsonyi hangulatnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!