Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 13.: a Bikák a talpraesettségüket bizonyíthatják, a Rákok nehéz teherrel küzdenek

Napi horoszkóp december 13.: a Bikák a talpraesettségüket bizonyíthatják, a Rákok nehéz teherrel küzdenek
A nap cikke

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek rengeteg pénz hullik az ölébe február végén

Ők lesznek a szerencsések a hónap végén, akik egy kis extra összeghez is jutnak a fizetés mellett.

Olvasd el!

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Olvasd el!

Megérkezett az év legelső tízmilliószoros napja: 13 dolog, amit érdemes megtenned ezen a napon, hogy minden kívánságod valóra váljon

Varázslatos dolgok várhatóak, ugyanis hihetetlenül ritka, hogy egy napon van telihold és tízmilliószoros nap is!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Noha a hét közepét abszolút nem így tervezted, mégis olyannyira összetornyosulnak a tennivalóid, hogy hirtelen nem is igen tudod, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban meggondolatlanul fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban lehess úrrá a helyzeten, s akkor talán marad időd egy kis kikapcsolódásra is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén körülötted mindenki arra számít egy bizonyos szituációban, hogy te mond ki a végszót, a hirtelen jött felelősség terhe azonban pillanatok alatt agyonnyom, ennek okán gyakorlatilag futva menekülnél. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad gyengének egy olyan helyzetben, amikor rajtad a világ szeme, épp ezért gyorsan szedd össze a gondolataidat és azt mondd ki, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és vállald bátran a véleményedet, hidd el, a végén büszkébb nem is lehetnél magadra!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén karnyújtásnyira kerülsz a célod elérésétől, amikor hirtelen mégis megremeg a lábad. Elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy a helyes úton jársz-e, ennek okán torpansz meg váratlanul. Ne hagyd azonban, hogy a bizonytalanság meggátoljon bármiben is, csak a célodra koncentrálj és akkor bizony semmilyen zavaró tényező nem veheti el a sikert. Ha esetleg a helyzet téves értékelése miatt letérnél az útról, akkor valószínűleg hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már elindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

RÁK (június 22-július 22)

Noha minden porcikáddal igyekszel titkolni, elég nehéz teherrel kell megküzdened a hét közepén, mely olyannyira kezdi felemészteni minden maradék erődet, hogy érzed, nem fogsz tudni kitartani. Mielőtt azonban végleg összeomlanál lelkileg, érdemes végiggondolnod, hogy ki lehet az a környezetedben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz ahhoz, hogy megoszd vele, mi vár rád. Gyakorlatilag nincs más választásod, egyszerűen muszáj lesz könnyíteni a lelkeden és tanácsot kérni, hisz az egész teljesen rátelepszik a hangulatodra. Önmagadat megkímélendő tehát, igyekezz mihamarabb pontot tenni az ügy végére annak érdekében, hogy tovább tudj lépni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan helyzetbe kerülsz a hét közepén, melyben nincs időd gondolkodni, csak sodródsz az árral, ami ugyan kissé megrémít, ugyanakkor élvezed is azt, hogy végre történik valami izgalom is az életedben. Igazad is van, a jövővel nem érdemes most foglalkoznod, arra koncentrálj inkább, ami a jelenben történik és igyekezz minden pillanatot élvezni, mert nem tudhatod, meddig fog tartani. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy olyan szituáció ne adódjon, amikor veszélybe kerülhet a biztonságod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mivel a hèt közepén minden ügyed rendkívül olajozottan halad a maga útján, nem kell rohannod, nem szorít semmiféle határidő, épp ezért a délutánt érdemes olya, számodra fontos személyekkel töltened, akiknek a társaságában szívesen tartózkodsz, nem érzed magad feszélyezve és akik minden esetben felvidítanak. Igyekezz olyan programot szervezni, amely nem tartogat semmiféle különleges kihívást, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik segítenek abban, hogy lelkileg feltöltődj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmiről álmodozol, ami jelen helyzetedben igencsak elérhetetlennek tűnik, ám valamiért olyan légvárat építesz, ami egyik pillanatról a másikra összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amelyek elérésére valódi esély mutatkozik, akkor talán sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz tehát körül, inspirálódj, kóstolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Azon szerencsés emberek közé sorolhatod magad, akinek van egy olyan személy az életében, akire minden körülmények között számíthatsz, aki mindig, teljes mellszélességgel ott áll mögötted, bármi történjék veled. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy van egy ilyen őrangyaluk, aki figyeli minden lépésüket, épp ezért hálás lehetsz a sorsodnak érte. Amennyiben bármilyen szituációban esetleg más álláspontja lenne, mind neked, akkor is érdemes fontolóra venned a véleményét, hisz csakis jót akar neked. A kapcsolatotok abszolút harmonikus, úgy tűnik, hogy senki és semmi nem zavarhatja meg az idilli állapotokat. Biztosítsd róla, hogy az érzés kölcsönös, ő is bármikor számíthat rád, ha úgy hozza az élet!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni a hét közepén, akiről azt gondolod, hogy szívesen venné, ha mellé állnál. Valamit azonban nagyon félreértettél, hisz az illető nemhogy nem szeretne élni az általad kínált lehetőséggel, még el is hajt, mondván, hogy abszolút nem szorul segítségre. Ne haragudj rá emiatt, nyilvánvalóan megvan az oka annak, hogy elutasít, hagyd, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, s ha elhasal, fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret-furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg!

BAK (december 22-január 20)

Teljesen másként tervezted a hét közepét, a programodat azonban egy váratlanul közbejött akadály hiúsítja meg. Rendkívül bosszús vagy emiatt, hiszen egy kedves ismerősöddel szerettél volna találkozni, ez viszont most veszélybe kerül. Érthető módon frusztrált vagy emiatt, ne akadj azonban nagyon ki, inkább gondolkodj megoldás-centrikusan, ne akard hűbele Balázs módjára megoldani a helyzetet, hiszen nem az a cél, hogy mihamarabb túless rajta, sokkal inkább az, hogy ne köszönjön vissza semmifajta kellemetlenség a jövőben!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepe kivételes lehetőséget tartogat számodra, amit ügyesen kihasználva hosszútávon lehetsz sikeres. Amennyiben tehát okosan bánsz azzal a kártyával, amit most a pakliból húztál, abban az esetben csak jól jöhetsz ki a helyzetből, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel te is elégedett lehetsz már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hisz ez most egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire is vagy képes valójában! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen dolgozod fel azokat a történeseket, amelyek a közelmúltban történtek veled, ennek okán nem igazán preferálod a nagy nyüzsgést, inkább visszavonulsz és elmélkedsz, ilyenformán valamiképp elraktározva magadban az emlékeket. Mivel azonban közelednek az ünnepek, amelyek korántsem a szomorúságról, sokkal inkább a reményről, az odaadásról, a másokkal történő törődésről szólnak, épp ezért igyekezz meghúzni egy vastag vonalat és mihamarabb továbblépni annak érdekében, hogy ne a melankóliának add át magad, hanem a karácsonyi hangulatnak. Minden csoda három napig tart, neked sem kell tehát hosszabban benne ragadnod egy-egy élethelyzetben!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Megkérdeztük! A mesterséges intelligencia szerint így néz ki egy tökéletes nappali

Nincs olyan, hogy tökéletes nappali, mindenkinek más tetszik! Most megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligenciának milyen az ízlése!

Kép

10 élelmiszer, amit ne fogyassz éhgyomorra: sokuk egészséges, de nem reggelire!

Köztudott tény, hogy éhgyomorra nem jó ötlet frissen facsart gyümölcsleveket inni. Azonban nem ezek az egyetlen élelmiszerek, amelyeket nem szabad éhgyomorra fogyasztani!

Kép

10 sorozat, amit meg kell nézned, ha imádtad a True Detective hangulatát

A kritikusok szerint a True Detective legújabb évada méltó folytatása a népszerű sorozatnak. Ám ha úgy érzed, hogy még több misztikumra vágysz akkor semmiképpen se hagyd ki sorozatajánlókat!

Kép

8 sokkoló titok Griselda Blancoról, ami kimaradt a sorozatból

A nő, akitől még Pablo Escobar is félt! Ő Griselda Blanco, akinek életéről készítettek most egy minisorozatot. Megmutatjuk azokat a kegyetlen részleteket, amiket az alkotók kihagytak a történetből!

Kép

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Kép

A nagy kérdés, amit senki sem ért: Miért néznek ki az Y-generációsok sokkal fiatalabbnak a koruknál?

A gyertyák a tortádon már évek óta hármassal kezdődnek, mégis, alig vannak, akik elhiszik, hogy már rég elmúltál húsz? A millenniálisokkal ez gyakrabban megesik, mint hinnéd!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!