Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 11.: az Ikrek az őszinteség hívei, a Skorpióknak érdemes a makacsságukból engedni

Napi horoszkóp december 11.: az Ikrek az őszinteség hívei, a Skorpióknak érdemes a makacsságukból engedni
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is tartogatnak némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 11.

KOS (március 21-április 20)

Általában véve békés alkat vagy, sokakkal szemben téged nem tudnak kihozni a sodrodból, a hét utolsó napján azonban valaki addig provokál, amíg bizony ki nem jössz a béketűrésből. Úgy viselkedik ugyanis az illető, hogy azt egyszerűen nem tudod szó nélkül hagyni, hisz olyannyira ellenkezik az értékrendeddel, hogy ezt mindenképpen a tudomására akarod hozni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomatikus módon fellépni annak érdekében, hogy később azután ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

BIKA (április 21-május 20)

Bár elég sok, könnyűnek nem mondható akadályt kell még megugranod a célodig, mégis lelkesít az, ahogy látod az eredményt lelki szemeid előtt. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy a végén akárhogy is sül majd el a dolog, te mindenképp büszkén mondhasd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! Kitartásod és akaraterőd meghozza a gyümölcsét, hisz egyszer nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán, addig sincs azonban megállás, menned kell előre, hisz ha pontosan ismered a siker receptjét, akkor könnyűszerrel használhatod! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ugyanezt várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik másként gondolkodnak és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, engedd el ezeket az embereket, hiszen minden kapcsolat alapja az őszinteség, különben álságos taktikákkal teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyan személyekre, akikben nem lehet megbízni, így nem is kell mindenáron fenntartani a kapcsolatot velük.

RÁK (június 22-július 22)

Nagy izgalommal és várakozásokkal telve vágsz bele valami új dologba, amivel kapcsolatban azonban elég halvány tapasztalattal rendelkezel. Semmi baj, az első pár lépés ugyan elég nehéz lesz, de amint beletanulsz, nem lesz már annyi bonyodalom, s gyorsan rájössz, hogy játszi könnyedséggel meg tudod oldani ezt a helyzetet is. Most legyél elszánt és határozott, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor kínálkozik egy újabb hasonló alkalom!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét utolsó napján, ami rendkívüli módon bosszant, hisz semmi közöd az egészhez, mégis tőled várja mindenki a magyarázatot. Te semmiképp ne hagyd, hogy egy ilyesfajta dolog miatt ítéljen el a környezeted, igyekezz tehát mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy abszolút kívül álló vagy, csupán csak megpróbálnak belerángatni a dologba. Ugyan nem így tervezted a mai napodat, ez azonban most mindennél fontosabb, hisz a becsületed forog kockán!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan projekten dolgozol, amely mások számára ijesztő lehet, olyasfajta kockázati faktorok vannak ugyanis a dologban, hogy időnként még a te lábad is megremeg. Érdemes azonban arra ügyelned, hogy semmiképpen ne vállald túl magad, tudd belátni, ha valami egyeszerűen meghaladja a képessegeidet vagy az ingerküszöbödet. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy megfelelj a saját elvárásaidnak, amellett, hogy biztonságos talajon jutsz el a kitűzött célodig. Büszke lehetsz a bátorságodra, ne akarj azonban mindenáron szakadékba zuhanni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A sok, kudarcba fulladt próbálkozás után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az utat, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű bozótból, s megleld a boldogságodat és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményeket is neked kell viselned, nem a kéretlen tanácsadóknak. Legyen benned kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataidat – és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén igencsak elégedetté tesz majd, amit látni fogsz magad előtt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Különös ismertető jeled a makacsság, amit ugyanis a fejedbe veszel, abból egyszerűen nem vagy hajlandó engedni még akkor sem, ha már egyértelműen be kellene látnod, hogy másféle úton kell elindulnod. Ez az, ami időnként akadályoz bizonyos célok elérésében, lehet ugyanis olyan helyzet, amikor kénytelen vagy letérni a megszokott útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire. Ha valamiben nem látsz perspektívát, engedd el, a kínálkozó lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Ha pedig bizonytalan vagy valamiben, mérlegeld, hogy mekkora áldozatot érdemes hozni a saját boldogságod érdekében!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napja egyben az utolsó utáni pillanat arra, hogy belekezdj valamibe, aminek elvégzésére gyakorlatilag az egész hét rendelkezésedre állt, ám mivel egészen mostanáig halogattad, így ma kell kihoznid a lehető legtöbbet a dologból. Ne is foglalkozz ma mással, igyekezz csak erre az egyetlen feladatra összpontosítani. Lehetséges, hogy már nem leszel képes az általad megálmodott eredményt elérni, de legalább senki nem vetheti a szemedre, hogy nem próbáltál meg mindent. A tanulság, hogy legközelebb jobban be kell osztanod az idődet annak érdekében, hogy minden feladattal végezni tudj. Ne okold magad, hisz nem a lábadat lógattad a hét folyamán, olyasféle feladatok vonták el a figyelmed, amelyek szintén a prioritási sorrend tetején küzdöttek a legelőkelőbb helyért. Van ilyen, az életet nem igazán lehet matekpéldákra alapozva élni!

BAK (december 22-január 20)

Mindenképp szeretnél valakit megóvni a bajtól, talán egy kissé túl is félted, az illető azonban elég fojtónak érzi a törődésedet. Ne akarj mindenáron rátelepedni, hisz nyilván te sem örülnél, ha valaki minden pillanatban a sarkadban lihegve tudni akarna mindenről, ami veled kapcsolatos. Tartsd tiszteletben, hogy még a hozzád legközelebb álló személynek is van privát szférája, melybe csak az nyerhet betekintést, akinek ő lehetővé teszi. Igyekezz önmagadra koncentrálni, ne a más életútját egyengesd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napja igencsak izgalmasnak ígérkezik, hiszen olyan meglepetéseket tartogat a számodra, amelyekre egyáltalán nem számítottál. Ne is akard megérteni, hogy mi történik, egyszerűen add át magad az élménynek, hagyd, hogy sodorjanak az események és élvezz ki minden percet, mert az unalmas, szürke hétköznapok után most végre történik valami, ami felráz, ami új színt hoz az életedbe. Időnként szüksége van az embernek ilyesmire is!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan feladatot kell a hét utolsó napján teljesítened, amelyhez hozzá nem értésed okán abszolút nem fűlik a fogad, mégsincs más választásod, mint egy esélyt adni a sikernek. Az első pillanatban érthető módon ugyan csak a fejedet vakarod tanácsotalanul, hisz fogalmad sincs, mit kellene csinálnod, ám ha kicsit belemerülsz a helyzetbe, rájöhetsz a megoldásra. Csak akaraterő kérdése az egész, nem kell világmegváltásra gondolnod, lehet, hogy jóval egyszerűbb lesz az utad a sikerig. Bízz magadban!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

4 klassz tipp, hogyan dobd fel fehér falaidat

Unod a fehér falaidat, de a festés helyett valami mással próbálkoznál? Akkor tippjeink neked szólnak!

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!