Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 1.: az Oroszlánoktól valaki nagyobb volumenű szívességet kér, a Skorpiók embert próbáló feladatot teljesíthetnek

Napi horoszkóp december 1.: az Oroszlánoktól valaki nagyobb volumenű szívességet kér, a Skorpiók embert próbáló feladatot teljesíthetnek
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 1.

KOS (március 21-április 20)

A hét második felében váratlan feladat húzza keresztüla számításaidat, emiatt érthető okoknál fogva bosszús vagy. Ma ugyanis szerettél volna mindent lassan lezárni annak érdekében, hogy ne az utolsó pillanatra maradjon minden a hétvége előtt. Ezt a tűpontos tervet azonban az a bizonyos váratlanul jött feladat hiúsítja meg. Bármennyire nem fűlik a fogad azegészhez, érdemes mielőbb nekirugaszkodni, de azzal ha csupán karba tett kézzel duzzogsz, semmi nem fog változni. Keresd a megoldást, akarj pontot tenni a végére, hisz ha állsz és semmit nem teszel, akkor bizony valóban az utolsó pillanatra marad minden. Minél előbb teszed oda magad, annál előbb szabadulsz!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a közvetlen környezetedben a toleranciaküszöbödön táncol, miközben észre sem veszi, hogy téged borzasztóan irritál az, hogy önmagától nem jön rá arra, hol is kellene megálljt parancsolnia magának. Épp ezért eljött a pillanat, amikor neked kell STOP táblát mutatnod, határozottan a tudtára adva, hogy kezd átlépni egy bizonyos határvonalat, amit te nem tűrsz és nem is fogsz hagyni. Ha megsértődik emiatt, az is az ő gondja, nem a tiéd, épp ezért nem kell a lelkiismeretfurdalással sem megküzdened, hisz te eddig is megpróbáltad felhívni a figyelmét arra, hogy égő parázson futkározik!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második felében egy bizonyos szituáció tekintetében a kelletténél jóval magabiztosabb vagy, talán túlságosan is elbízod magad, emiatt kezdesz kissé elrugaszkodni a valóságtól. Ennek okán abszolút nem számolsz azzal, hogy jön egy váratlan történés és te kudarcot vallasz. Mivel azonban ez így semmi jót nem hoz számodra, épp ezért még azelőtt illene felismerned, hogy nem a jó irányba tartasz, mielőtt valóban kudarcot vallasz. Gondold végig logikusan, hogy miképp tudsz alakítani a helyzeten, mi az, amire van még ráhatásod és mit alakít az Élet magától.

RÁK (június 22-július 22)

Akaratlanul bánt meg valaki a hét második felében, mely rendkívül nagy csalódással tölt el. Olyan vita kerekedik ugyanis közöttetek, amelyben teljesen más álláspontot képviseltek, ám te azt gondoltad, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot. Épp ezért hat rád mellbevágóan az egész, hisz abszolút nem vártad volna, hogy egy olyan személy, akit magadhoz közelállónak gondoltál, a saját igaza védelmében, kizárólag a saját érdekeire tekintettel ilyen övön aluli ütést visz majd be. Mindennek ellenére azonban próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: kiderült, hogy nem mind arany, ami fénylik. Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni. Inkább hagynod kellene, hogy az élet mutassa meg, ki az, aki minden körülmények között hajlandó melletted állni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a közvetlen környezetedből olyasfajta szívességgel talál meg, amit te eleve nem kérnél senkitől, hisz ahhoz eléggé ingoványos talaj, hogy nyugodt lelkiismerettel ráküldj másokat. Épp ezért egyetlen másodpercig nem hezitálsz azon, hogy elutasítsd az illetőt, ez pedig rendkívül nagy büszkeséggel tölt el. Eddig ugyanis egyetlen alkalommal sem mertél visszakozni vagy elutasítani bárkit, ám ma mégis minden porcikád azt súgja, meg kell tenned. Ne gyötörjön lelkiismeret furdalás, hisz szabadon élni sokkal jobb, hisz több energiád jut a saját dolgaidra, ha nem mások feladatával vesztegeted az időd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fájdalmas döntést kell meghoznod a hónap első napján, melyről az elejétől kezdve tudtad, hogy bármennyire is akarod, egyszerűen nem kerülheted el, felelősségteljesen ki kell mondanod azt, ami sosem akartál volna. Mindezt pedig annak érdekében kell megtenned, hogy könnyebb lelkiismerettel élhesd tovább az életed. Szedd össze tehát minden lelki erődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb, és sokkal élhetőbb lesz az életed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hónap első napja a leadási határideje egy fontos projektnek, amin elég sokminden múlhat, neked pedig akad rajta bőven szépítenivaló annak érdekében, hogy ne dobja vissza a rendszer. Mivel azonban közeledik a határidő, épp ezért iszonyatos kapkodásba kezdesz, hisz mindent be szeretnél fejezni, mielőtt le kell tenned a főnökeid asztalára. Egy idő után azonban arra kell rájönnöd, hogy a vesszőfutásban nem előre, hanem hátrafelé haladsz, nem sikerül semmi, egyre lassulsz, ami kezd kétségbe ejteni. Nyugodj meg, ülj le, foglald rendszerbe a tennivalókat és haladj szépen sorjában, ha már úgy alakult, hogy a hét második fele ilyen túlzsúfolt lett! Hidd el, meg tudod csinálni, csak bíznod kell magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Embert próbáló feladat előtt állsz a hónap első napján, amelynek teljesítéséhez, elég nehéz akadályok legyőzésére lesz szükséged. Mindezek mellett azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogy mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Igen, lesznek, akik féltenek és próbálnak majd lebeszélni, de te ne hagyd magad eltántorítani, hisz érzésed szerint így kell lennie és nyilván bízol is magadban annyira, hogy bele merj vágni. Azt majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e kipróbálnod magad vagy csak egy keserű tapasztalattal lettél gazdagabb!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében minden női megérzésedre szükséged lesz, hisz olyan szituáció adódik, ahol semmi másra nem hagyatkozhatsz majd. Ne légy magaddal szemben kishitű, higgy abban, hogy van benned annyi kurázsi, hogy ne okozz önmagadnak csalódást, légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy az adott helyzetben jónak látod. Ne félj a kudarctól, hisz ha nem hiszel önmagadban, hogyan várod el másoktól, hogy higgyenek benned? Meg tudod csinálni!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan csak nem rég kezdtél bele egy bizonyos dologba, máris jönnek a sikerek, ez pedig roppant nagy büszkeséggel tölt el. Teljes biztonságban érzed magad, és szilárd meggyőződéssel hiszed , hogy semmi nem állhat az utadba. Kicsit most lazíthatsz ugyan, de azért ne bízd el magad: bár most szalad veled a szekér, azonban bármikor belefuthatsz egy olyan kátyúba, amelyben kitörik a kocsid kereke, és akkor oda a sok munka. Szóval figyeld, mi történik körülötted, hogy bármilyen váratlan eseményre képes legyél gyorsan reagálni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A sok fejtörés után ma végre választ találhatsz egy olyan kérdésre, amely már hosszú ideje foglalkoztatott. Használd tehát ki az alkalmat és a legapróbb részletekig tudj meg mindent, ami eddig piszkálta a fantáziádat, majd tegyél pontot a végére és lépj tovább, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, estére nagyon boldog leszel és mivel megdolgoztál azért, hogy ma ünnepelhess, épp ezért hívd el a legközelebbi barátaidat egy hangulatos étterembe, egy finom vacsorára. Büszke lehetsz magadra!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan az utóbbi időben sikert sikerre halmozol, talán magad sem mered elhinni, hogy ezt mind önerőből érted el, emiatt akkor is túl szerény vagy, ha már világgá kürtölheted az eredményeidet. Rengeteg kitartással és alázattal érted el azt, ami a tiéd, szinte minden idődet és energiádat feláldoztad a siker érdekében, épp ezért nyugodtan merd elhinni, hogy ez mind-mind a te érdemed és joggal lehetsz büszke arra, ahová elértél. Az irigyekkel pedig ne foglalkozz, ők csak áhítoznak a sikerre, tenni azonban semmit nem tesznek érte, ez pedig legyen az ő gondjuk!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!