Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 9.: az Ikreknek érdemes a saját boldogságukra is koncentrálniuk, a Nyilasoktól komoly ügyben vár valaki segítséget

Napi horoszkóp április 9.: az Ikreknek érdemes a saját boldogságukra is koncentrálniuk, a Nyilasoktól komoly ügyben vár valaki segítséget
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy soha nem várt csoda történik hamarosan: egy őrangyal segít nekik ebben

Varázslatos időszak vár néhány zodiákusra, ami ráadásul a vártnál sokkal hamarabb fog elérkezni az életükben!

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Olvasd el!

Folyamatos fogyás, állandó jóllakottság: 1600 kalóriás diéta 7 napos mintaétrenddel

A fogyás, a diéta visszatérő téma, főleg a nyári időszak beköszöntével.

Olvasd el!

Sok év után kiderült egy titok Diana hercegnéről, amire az egész világ kíváncsi volt

III. Károly brit király néhai felesége nem véletlenül vált stílusikonná az évek alatt: úgy diktálta a divatot, hogy sosem félt a merész lépésektől sem a megjelenését illetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 12.: a Rákok végre közelebb kerülnek a kitűzött céljukhoz, a Szüzek bonyolult helyzetben próbálnak boldogulni

A hét közepe is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki arra született, hogy meggazdagodjon: ez hamarosan sikerül is nekik!

A gazdagság mindenkinek mást jelent, de tény és való, hogy sokaknak a pénz is fontos részét képezi a boldog és teljes élet mellett.

Olvasd el!

Ezek a legcsinosabb lapos cipők a nyárra - Katie Holmes megmutatja szezonális kedvenceit

A színésznő stílusérzékét nem véletlenül másolják sokan, hiszen a leghétköznapibb szettekbe is képes csavart vinni!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok húsvétra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 9.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége folyamán a környezeted olyasfajta feladatot igyekszik rád erőltetni annak érdekében, hogy a teher a te válladat nyomja, ne az övéket, amely a komfortzónádon határozottan kívül esik. Egész nyugodtan adj tehát hangot a felháborodásodnak, hozd világosan mindenki tudtára, hogy ettől az arcátlanságtól a hideg futkos a hátadon. Állj ki magadért, megvan a saját feladatod, ne engedd, hogy mások rád pakoljanak mindenféle tonnás terheket csak azért, hogy az ő életük eggyel könnyebb legyen. Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

BIKA (április 21-május 20)

Szeretnél végre valami maradandót alkotni, amelynek nyomán mindenkinek tátva marad a szája, ennek érdekében tehát mindenféle nevetséges dologba is belevágnál. Mindeközben attól is tartasz, hogy ki és mit szól majd az általad kitalált új projektekhez, ezért nincs bátorságod kiállni. Érdemes mérlegelned, mire is vágysz jobban: arra, hogy sikeres emberként learasd a babérokat, vagy arra, hogy mindig álarcban bújkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, azzal ugyanis semmi veszítenivalód nem lesz, ha legalább megpróbálod!

IKREK (május 21-június 21)

Általában véve szükséged van a pozitív visszaigazolásra, épp ezért mindig törekszel arra, hogy másoknak örömet szerezz, hiszen így biztosítanád be ezeket a visszacsatolásokat. Mivel azonban időnként magadra is gondolnod kell, épp ezért szervezz húsvét vasárnapra olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted, töltekezz fel, nézz meg egy akciófilmet a moziban vagy bújj össze a szerelmeddel! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, hisz legalább olyan fontos vagy te is, mint mások!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos részletre derül fény húsvét vasárnap egy bizonyos projekt kapcsán, amelynek kulcsfontosságú szerepe lehet majd abban, hogy közelebb juss a célodhoz. Most, hogy világossá válik számodra az utolsó rejtély is, ezzel bizony igen komoly előnyre tudsz szert tenni. Az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod-e a megoldókulcsot vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes másokkal osztozni a sikeren, csak olyan személyeket vonj be, akiket erre érdemesnek találsz, s megbízol bennük. Különben megeshet, hogy kihasználnak és maguk akarnak majd a dobogó legfelső fokára állni. Épp ezért jól gondold meg, hogyan taktikázol!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akárhogy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni egy olyan emberrel, aki nem osztja a véleményed, mitöbb nem is enged az elveiből. Be kell látnod tehát, hogy nem mindenki alkalmas a kompromisszumokra, épp ezért érdemes megkímélni magad azzal, hogy nem törődsz vele és nem hagyod felidegesíteni magad. Lépj tovább gyorsan az egészen, s koncentrálj inkább magadra, nem kell neked ugyanis mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáidat arra, hogy mindenáron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg ha valaki abszolút alkalmatlan az együttműködésre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Húsvét vasárnapján egyszerre szeretnél mindent befejezni annak érdekében, hogy végre kikapcsolódhass, azt kell azonban észrevenned, hogy egyre-másra halmozod a feladatokat. Mivel így sosem jutsz a dolgok végére, így most érdemes meghúznod egy határvonalat és csak addig takaróznod, amíg a paplanod ér. Ne vállalj jöbbet annál, mint amit el tudsz végezni, hisz neked sem az az érdeked, hogy belefulladj az egészbe, sokkalinkább az, hogy sikerrel zárhasd a mai napot. Ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudsz majd dolgozni! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos pillanathoz érkezett az életed, emiatt nem is igazán tudsz a húsvétra összepontosítani, legszívesebben ugyanis kiugranál a bőrödből izgalmadban. Mivel azonban vannak még elvégzendő feladataid, épp ezért igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban nem hagy nyugodni. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, minél inkább sürgetsz azonban valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontos célkitűzés motivál, amelynek sikeres lezárásával végre szélesebb körben leteheted le a névjegyedet, ehhez azonban nemcsak hogy minden körülménynek kell ideálisnak lennie, de neked is oda kell tenned magad. Ennek édekében tehát semmi mással ne foglalkozz, amíg sikerrel nem abszolválod a feladatot, csak erre koncentrálj, hogy beleadj apait-anyait. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csakis magadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz a húsvéti programokkal foglalkozni!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a környezetedből elég komoly természetű dologban kér tőled segítséget, amelyről pontosan tudja ő, maga is, hogy nagyon kevesen nyújtanának segítő jobbot neki. Érthető okoknál fogva te sem vagy teljesen biztos abban, hogy ekkora felelősséget kellene a nyakadba akasztanod, épp ezért csak akkor segíts, ha az illető különösen fontos számodra. Tisztázd azt is magadban, nem veszélyes irányba mennek-e a dolgok, amenyiben igen, ebben az esetben próbáld másfelé terelni az illetőt.

BAK (december 22-január 20)

Ütős tervet raktál össze gondolatban, mégsem számoltál azokkal az akadályokkal, amelyek várnak út közben, ezek pedig a későbbiekben rengeteg fejfájást okozhatnak. Kétségbeesés vagy bosszankodás helyett azonban szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy nagyobb akadályokkal hogyan is kell megküzdeni, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani, csupán csak bátorság kell hozzá. Bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz és ha befutsz majd a célba, büszke lehetsz majd magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Teljesen más programot terveztél húsvét vasárnapra, mint amivel a legnagyobb bosszúságodra ma foglalkoznod kell, mégis ha már így alakult, akkor érdemes a zsörtölődésre használt energiáidat inkább a koncentrációdhoz adni. Ne vesztegesd tehát az időt, cselekedj, amilyen gyorsan csak lehet, és mihamarabb tudd le a dolgot. Amennyiben ugyanis csupán halogatod az ügyet, abban az esetben a baj csak a nyakadon marad, s a későbbiekben további problémákat okozhat. Cselekedj tehát, s utána élvezd a húsvéti ünnepet és azt, hogy arra koncentrálhatsz, amire eredetileg szerettél volna!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly döntést hozhatsz meg húsvét vasárnapján, amely nem csak rád, de a környezetedre is hatással lehet, épp ezért a körülötted élőkkel is megosztod. Noha nem mindenki fog örülni annak, ahogyan döntöttél, mégis próbáld megértetni velük, hogy most elsősorban a saját szempontjaidat kellett előtérbe helyezned, így nem hagyod magad befolyásolni. Tedd számukra világossá, hogy nem futamodsz meg egy olyan kihívás elől, amellyel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna nézned. Ha már döntöttél, nincs értelme halogatni a dolgot, egyszerűen zárj le mindent és indulj el az új felé. Ne feledd, mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Kép

10 szett, amit minden stílusos nő visel júniusban

Júniusi outfitlistánkban jó pár szemrevaló ötlet lapul, ami tényleg csak a te megvalósításodra vár.

Kép

Egy ősi gyógymód a migrén ellen: ezt ki kell próbálnod, ha már semmi sem segít

Az emberiség már az ősidők óta úgy hiszi, ezeknek az ásványoknak gyógyító ereje van. Te adsz nekik egy esélyt?

Kép

Sorozat-bakancslista: A legjobb sorozatok, amik júniusban érkeznek a streaming szolgáltatók kínálatába

Az biztos, hogy idén júniusban sem fogunk unatkozni, ha sorozatokról van szó!

Kép

8 alkalom, amikor egy világsztár coming outolt, és az meghatotta az egész világot

Önmagunk, az igazi arcunk felvállalása sosem könnyű egy olyan világban, ahol megbélyegeznek azért, amik vagyunk.

Kép

Így derítheted ki a Tarot-kártyából, hogy milyen lesz a szerelmi életed jövője

Ha kapcsolatban vagy, ha nem, a Tarot-kártya olvasás segíthet, hogy kiderítsd, melyik csillagjegyekkel számíthatsz a legboldogabb jövőre.

Kép

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Teszteltük, hogy vajon a csapvíz, az ásványvíz vagy a csapvíz a jobb!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!