Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megható gesztussal tisztelegnek Betty White előtt: biztosan örülne neki

Megható gesztussal tisztelegnek Betty White előtt: biztosan örülne neki
Facebook
Twitter
Pinterest
A színésznő most töltötte volna be a 100. életévét.

Betty White az a színésznő volt, akit nem csak Hollywood, de szó szerint az egész világ imádott és tisztelt. A sztár 99 éves korában, álmában hunyt el néhány nappal ezelőtt, amit az emberek még mindig nem is akarnak elhinni, hiszen Betty a korához képest hihetetlenül jó állapotban volt.

A legendás színésznőnek egyébként pályafutása alatt több, mint 120 filmszerepe volt, ami már önmagában is hihetetlen, ráadásul, ha hozzávesszük azt is, hogy 80 évet dolgozott aktívan Hollywoodban, akkor csak még jobban ledöbbenünk (persze pozitív értelemben). Ezek után persze nem meglepő, ha az egész világ gyászolja a színésznőt, szülővárosa pedig egy különleges eseménnyel is készül a közeljövőben.

Betty White ugyanis január 17-én töltötte volna be a 100. életévét, aminek tiszteletére az Illinois-ban található Oak Park lakói úgy döntöttek, hogy egy saját ünnepet csinálnak a színésznő tiszteletére aznap. A sztár egyébként 1922-ben született ebben a városban, és bár a családjával együtt később elköltöztek innen, Betty sokszor visszatért az évek során a szeretett szülővárosába.

Ezek után nem csoda, ha a város szeretne tisztelegni Betty előtt, a neki rendezett ünnepségen ráadásul a színésznő kedvenc ételeit kóstolhatják az eseményen résztvevők, ami a legnagyobb meglepetésünkre a lehető legvisszafogottabb menüből áll; hot dogból, sültkrumpliból és diétás kólából, ezek voltak ugyanis Betty kedvencei.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 12 kép

Hogyan néztek ki Hollywood legnagyobb csillagai pályájuk kezdetén?

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!