Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Helló tavasz! Frissítő tavaszi lakberendezési tippek otthonodba!

Helló tavasz! Frissítő tavaszi lakberendezési tippek otthonodba!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Olvasd el!

Még a kivillanó mellek és fenekek sem kaptak ennyi figyelmet! Zendaya ismét ellopta a show-t a 2024-es MET-gálán

Zendaya híres arról, hogy azonnal magára vonja a figyelmet, ha a vörös szőnyegre lép, ez pedig a tegnap megrendezett MET-gálán sem volt másképp!

Facebook
Twitter
Pinterest
Végre, végre, végre! Itt a tavasz, itt a napsütés, itt a megújulás ideje. Levethetjük a vastag ruhákat, lekapcsolhatjuk a fűtést, bátran szélesre tárhatjuk az ablakokat. A legzöldebb évszak köszöntött most ránk, ennek jegyében öltöztessük át otthonunkat is, hogy minél közelebb érezhessük magunkhoz a természetet. Hoztunk ehhez 13+1 tuti tippet!

1. Friss virágot mindenhova!

A cserepes virágok nagy előnye, hogy egész éven át számíthatsz rájuk. De igazi vidámságot és frissességet a vágott virággal tudsz becsempészni a lakásba. Ne spórolj hát velük!

2. Tapétázd ki!

Az egyik legegyszerűbb módja a nappali vagy a háló felfrissítésének, ha színes és vidám – lehetőleg könnyen eltávolítható – tapétával öltözteted tavaszi hangulatba.

EGY SZÁZ ÉVES LAKÁS ÚJJÁSZÜLETÉSE - 42 NM-ES, GALÉRIÁS, ÍZLÉSESEN FELÚJÍTOTT 13. KERÜLETI LAKÁS

3. Gondolkodj sárgában!

Ha tavasz, akkor napsütés. Ha napsütés, akkor a sárga minden árnyalata. Aranyszabály ez, alkalmazd bátran!

4. Maradj természetes!

Akár egy len szőnyeget szerzel be a nappaliba, akár az asztalon cseréled ki a futót pamut textíliára, a lényeg, hogy ragaszkodj a természetes alapanyagú drapériákhoz. Meglátod, milyen finoman erősítenek majd rá a természet jelenlétére otthonodban.

Kép

TÜRELEM ÁLOMHÁZAT TEREM! ÍME A VERSENYGYŐZTES FELÚJÍTOTT FALUSI HÁZ A BÜKK LÁBÁNÁL

5. Alakítsd ki a nyugalom szigetét a teraszon!

A melegedő tavaszi levegő és az éledő természet illata semmivel sem pótolható. Gondoskodj arról, hogy legyen egy hely odahaza, ahol átadhatod magad mindennek. Akár a teraszon, akár az udvar egy nyugodtabb pontján – a lényeg, hogy olyan közel legyél a természethez, amennyire csak lehet.

6. Elő a tavaszi ruhákkal!

A tavasz az öltözködésben is változást hoz, hiszen a nagy kabátokat és sálakat felváltják a könnyed ruhaneműk. A háló egy jól látható pontján állítsd fel saját kapszulagardróbod, mely közszemlére teszi kedvenc szezonális darabjaidat. Ha ruháidon is látod a jó idő közeledtét, könnyebben átadod magad neki.

7. Világosítsd el konyhádat!

Szerezz be egy-két olyan gépet, kiegészítőt konyhádba, melyek a megszokottól eltérően világos, élénk színekben pompáznak. A retró hangulat mellett a vidámság is garantált lesz főzés közben.

FEDEZZÜK FEL EGYÜTT GWYNETH PALTROW MESÉS LUXUSLAKÁSÁT

8. Adj hozzá egy kis művészetet!

Egy-egy festmény vagy akár egy egész művészfal – a műalkotásoknak hála otthonod fellélegzik majd, mint a természet a tavasz érkezésekor.

9. Forgasd fel!

Ha már a tavaszi nagytakarítást úgysem úszod meg, használd arra, hogy teljesen átrendezed és felrázod otthonod, hogy az tip-top legyen.

10. Fosztd ki a közeli piacot!

A tavasz beköszöntével felejtsd el a mirelit zöldségeket és gyümölcsöket. Tessék felkeresni a legközelebbi termelői piacot, és feltölteni az éléskamrát friss vitaminforrásokkal. És ha már hazavitted őket, a legszebb darabokat tedd is ki az asztalra egy mutatós kosárban. Ennél tavasziasabb dekoráció kevesebb van.

Kép

11. Cseréld le az ágyneműt!

Ahogy hétről hétre melegszik az idő, nem csupán a ruhatárunkból kerülnek elő a könnyedebb darabok, de az ágyneműből is elég egyre kevesebb. És ha már lecseréljük a vastagabb takarót eggyel vékonyabbra, cseréljük le a huzatot is eggyel világosabbra.

ÚJ ÉLETET KAPOTT! BETONIG LEROMBOLT, MAJD FELÚJÍTOTT 68 NM-ES GAZDAGRÉTI PANELLAKÁS!

12. Hangosítsd fel!

A változás ne csupán látványban, de hangzásban is érintse meg otthonod. Keresd elő a tavaszhoz legjobban passzoló lemezeidet, és tedd őket a polc jól látható részére, hogy bármikor kéznél legyenek, ha olyan hangulatban vagy.

13. Nyisd ki!

Virágoznak a fák, a levegő a tavasz illatától telt! Engedd, hogy mindez átjárja otthonodat is. Tárj ki minden ajtót és ablakot, és hagyd, hogy a frissesség átvegye a hatalmat a lakás minden pontján.

+1 Borítsd zöldbe!

Soha nem késő, hogy környezet-barátabb életstílusra vált. A tavasz pedig talán a legideálisabb időpont erre. Kezdd el komposztálni a háztartási hulladékot, szerezz be mindél több cserepes növényt, amely tisztán tartja otthonod levegőjét, és minden vásárlásodnál tartsd szem előtt a természet szempontjait.

TYRA BANKS MESÉS BEVERLY HILLS-I OTTHONA

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép

MET-gála 2024: a legrosszabbul öltözöttek listája

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép

Ők a 2024-es MET-gála legjobban öltözött sztárjai

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!

Kép

7 színész, akinek fóbiája vagy mentális betegsége alakult ki egy filmszerepe miatt

Bizony, ez a szakma sem veszélytelen, a színészeknek számos helyzettel meg kell küzdeniük.

Kép

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.

A kereséshez kezdj el gépelni!