Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) tippek kulcsszóra

Kép

Önbizalom tippek sztároktól

Mindenkinek, így biztos neked is vannak olyan napjaid, amikor úgy érzed, hogy rosszul nézel ki, nem vagy megelégedve magaddal és szükséged lenne némi önbizalom tuningra. Most a sztároktól megkapod az ő önbizalom tippjeikkel!

Kép

Rúzs kontra szájfény? Így használd őket profin!

Kép

7 ok, amiért félünk kilépni egy boldogtalan kapcsolatból

Veled is volt már olyan, hogy szakítás helyett inkább húztad-halasztottad a végső búcsút? Mindenki természetes módon ragaszkodik a megszokott állapothoz, viszont hidd el, nem ez a 7 dolog az, amiért megéri még tovább kerülni az elkerülhetetlent.

Kép

8 kerülendő férfitípus és csábítási trükkjeik

Megmutatjuk, hogyan ismerd fel a kétes eseteket és az alkalmatlan alakokat, hogy többé ne fecséreld felesleges férfiakra az idődet, és csak az igazira koncentrálhass!

Kép

A szemceruza 3 fő fajtáját - így használd őket!

Kép

Az 5 kedvenc őszi farmerünk - így viseld őket!

Mutatunk 5 menő farmert és megmutatjuk, hogyan viseld őket.

Kép

Segítünk, milyen szempillaspirált válassz!

Kép

4 hatásos tipp pattanásos bőrre

Pattanásos a bőröd? Tippjeinkkel megszabadulhatsz a problémától és a bőröd újra ragyogó lesz.

Kép

Megmutatjuk, mi nem hiányozhat a neszesszeredből!

Kép

A 7 legnagyobb 2015-ös tavaszi táskatrend

Végéhez közelednek az őszi divathetek, úgyhogy nagyjából láthatjuk, hogy jövő tavasszal melyik 7 táskatrend fog leginkább dominálni.

Kép

A legjobb steppelt szettek sztároktól és az utca divatőrültjeitől

Coco Chanel ikonikus steppelt táskája idén megihlette a divatgurukat is. Az októberi JOY-ban bemutatjuk a végeredményt, itt lássuk, hogy a sztárok és a streetstyle nagyágyúi hogyan és mivel viselik!

Kép

2 divatos őszi szett a Plus Size Advice bloggerétől!

Kovrig Dóra két szuper outfit tippet is hozott azoknak, akik esetleg teltebb idomokkal rendelkeznek, de mindig szeretnének divatosak lenni, így ősszel is.

Kép

A sztárok új kedvenc színe: a narancspiros

A legmenőbb narancspiros színű cuccokat megmutatjuk a már kapható októberi JOY Magazinban. Itt pedig azt láthatjátok, hogy melyik sztárok és hogyan viselik ezt a csodás színt.

Kép

Így viseld ősszel az oversize pulcsit ruhaként!

A Fashion is my cure bloggere, Bodonyi Bianka egy tökéletes őszi szettet mutat be neked olyan darabokkal, amiket akár nyáron is hordhattál, de még télen is felvehetsz. Csak máshogy párosítva.

Kép

Így készült a 2014-es októberi divatanyagunk!

Kép

5 dolog, amit kerülj orális szex közben!

“Ez pont olyan, mint a pizza: ha nem sikerült jól, a srácok akkor is örülnek neki” – szól a városi szólás-mondás a nyalókázással kapcsolatban. Ami, lássuk be, elég furcsán hangzik: összeszedtünk pár olyan dolgot, amiért egyáltalán nem rajonganak a pasik, és pár olyan dolgot is, amikor jobb, ha bele sem fogsz a dologba.

Kép

A legújabb őszi körömlakkok

Ami a körömlakkot illeti ebben a szezonban szinte minden árnyalat nyerő. A bronztól a metálig, a kéktől a bordóig használd bátran a színeket!

Kép

Hajápolási tippek festett hajra - 3 nélkülözhetetlen termékkel!

A hajszíned ragyogó a hajfestés első napján, de mosásról mosásra veszít a színéből és a ragyogásából? Ha megfelelően gondoskodsz tincseidről, és speciális termékeket használsz, a természetes ragyogás mellett, a színét is tovább megőrzi.

Kép

Az idei ősz 5 legmenőbb darabja

Bodonyi Bianka, a Fashion is my cure bloggere összegyűjtötte neked az idei ősz legtrendibb darabjait, amelyeket neked is muszáj beszerezned.

Kép

Hogyan szeress és hogyan ne?

Nagyon nehéz kérdés, de ha egyszer megérted, megéled, tudni fogod, mikor szeretsz igazán!

Kép

10+1 cuki, különleges és praktikus esernyő, amivel még az esőnek is örülünk

Esős időben sem kell lemondani a színes, különleges és cuki dolgokról. Íme néhány ernyő, amivel tutira feldobhatod az esős napjaidat is, ráadásul van egy-kettő, ami még igazán praktikus is!

Kép

7 ok, miért kellene még többet szexelni

Miért szexelj még többet? A nulladik és legfontosabb ok az, hogy: mert jó. De azon kívül, hogy jó, még miért lenne jobb még többet összebújni? Cikkünkben 7 nagyon jó érvet is összegyűjtöttünk!

Kép

19 dolog, amit Ross és Rachel tanított a szerelemről

10 évig izgultuk végig Ross és Rachel kapcsolatát és örültünk, amikor végül aztán csak összejöttek. De addig sok minden történt, és sokat tanulhattunk tőlük kapcsolatokról, egymásról, de legfőképp a szerelemről.

Kép

12 pasitípus, akivel soha többé ne randizz!

Már alig várod, hogy rád is rád találjon a nagy ő és ezért sorra regisztrálsz a társkereső oldalakra és minden vakrandira elmész a nagy találkozás reményében? Azért van 12 pasitípus, akit jobb, ha mielőbb elfelejtesz!

Kép

10 mondat, amit NE mondj a kapcsolatban élőknek

Van néhány olyan dolog, amit a kapcsolatban élők már nagyon-nagyon unnak hallani másoktól. 10 ilyet gyűjtöttünk össze.

Előző oldal
Következő oldal