A nap cikke

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb szépségszabálya, amit sosem szeg meg

Hercegnői szépségtitkok következnek!

Még több olvasnivaló

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb szépségszabálya, amit sosem szeg meg

Kate Hudson évek óta nem viselt ilyen megosztó ruhát – avagy a SAG Awards legemlékezetesebb szettjei

Végre! Bejelentették a Sziget Fesztivál első fellépőit

„Kihagytam a vacsorát egy teljes hétig, és ez történt!”

Margot Robbie és Leonardo DiCaprio ismét együtt forgatnak – a színésznő férje viszont nem túl boldog emiatt...

Kevés pénzből is lehet szuper helyekre utazni: tippek egy profitól, amiket mindenképp fogadj meg!

Itt az igazság: Olivia Munn privát SMS-sel bizonyítja, mi a helyzet vele és Chris Prattel

Ezeket a Valentin-napi körmöket már most mentsd el!

8 kerülendő férfitípus és csábítási trükkjeik

8 kerülendő férfitípus és csábítási trükkjeik
Nincs kép JOY Magazin
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Megmutatjuk, hogyan ismerd fel a kétes eseteket és az alkalmatlan alakokat, hogy többé ne fecséreld felesleges férfiakra az idődet, és csak az igazira koncentrálhass!

AZ ALFA HÍM

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
Minden nő olyan pasiról álmodik, mint én!

ISMERTETŐJEGYEI
Külseje mindent elárul, méregdrága ingéről nem nehéz felismerni. És ha ebből még nem lenne egyértelmű, milyen is valójában, feltűnő, erőteljes és peckes járásával azt sugározza, ő a főnök, figyeljünk rá! Állandóan a keze ügyében tartja menő autója kulcsát, és csillogó-villogó órája is mindig jól látható. Tipikus falkavezérként viselkedik: 1. A riválisokat kiiktatja beszédmódjával (megakasztja a beszélgetést, témát vált, majd másokon köszörüli a nyelvét) vagy fizikai fölényével. 2. Minden nővel flörtölni kezd… 3. …rajtad kívül – mert az igazi prédát megpróbálja féltékennyé tenni.

HOL TALÁLOD?
Olyan vendéglátóhelyen, ahol kevés ételt szolgálnak fel jókora tányéron, szállodai bárban, szusibárban, teniszpályán vagy a munkahelyed főnöki székében – szakmától függetlenül bárhol megtalálható.

FOGLALKOZÁSA
Ügyvéd, menedzser, a szülői vagyon kezelője, profi sportoló, fióküzlet-vezető, fitneszedző, befektetési tanácsadó vagy akár politikus.

JELMONDATA
„Bár nem vagy az esetem, mégis le akarok veled feküdni és ezért mindent meg is teszek.”

MÓDSZERE
Az ilyen típusú férfi nem tűnik első pillantásra erőszakosnak, sőt, kifejezetten vonzó a személyisége, na és persze az, hogy mindig tudja, mit akar – és hogy te mit akarsz. Óvakodj az alfa hím-imitátoroktól, ők ugyanis felszedős trükkökkel operálnak, és csak színlelik a csábítás művészetét (mint pl. demonstratív hallgatás) vagy épp „húzd meg, ereszd meg” módszerekkel akarnak lefegyverezni (csábítás, elutasítás, dicséret, megalázás) – ez annyira elbizonytalanít minden nőt, hogy csak erre tudnak figyelni, és vágyni kezdenek a férfi figyelmére.

SZERETŐKÉNT
Úgy akar szeretni, ahogy él: mindig felül. Van stílusa, szereti a pezsgőt, és jó néhány ötletet bevet A szürke 50 árnyalatából. Ám hosszú együttlétekre ne számíts vele, biztosan hamar haza kell indulnod tőle, mert korán kell kelnie. A tizenkét perces aktustól se várj sokat. Nála az előjáték kimerült a pornónézésben.

ELLENÉRVEK
Trófeavadász lányok feltett szándéka, hogy oltár elé vonszoljanak egy alfa hímet – de csak azért, mert a munka jobban untatja őket, mint ez a pasi. Független nőként téged biztos, hogy hamar idegesíteni kezdene mániákusnak tűnő önigazolási kényszerével.

A POZŐR

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
Aki mosolyog, az nem menő!

ISMERTETŐJEGYEK
Olyan rideg személyiség, hogy a szíve közelében pingvineket lehetne tenyészteni. Vintage stílusa miatt mindig úgy fest, mintha épp félálomban húzták volna elő a szennyeskosárból, pedig általában mintegy három órát fordít a készülődésre. Állandó kiegészítői az iPhone és a napszemüveg, utóbbi hajnali kettőkor egy sötét szórakozóhelyen is az orrán van. Jellemző rá a Beckhem-frizura és a vodka-energiaital kombó. Ha valaki nevetni hallja, akkor azt csak kárörömből tette a felbukkanó „plázacicák” és a „nem trendi” pasik miatt.

HOL TALÁLOD?
Élvezi az éjszakai életet, mindig hajnalig pörög. Felkapott bárokban, kávézókban, de akár videotékában vagy közeli füstös kiskocsmában is megtalálható. Gyakran ő az iskola egykori legjobb pasija.

FOGLALKOZÁSA
Fotóasszisztens vagy valami hasonló háttérmunka, a lényeg, hogy a médiában dolgozhasson. Ez a játékos és szertelennek tűnő alak többnyire „digitális bohémnak” tartja magát, nem ritkán ki is nevezi magát kreatívnak, folyton valamilyen fontos projekten dolgozik, még sincs soha egyetlen fillérje sem.

JELMONDATA
„Menjünk egy menő (alig ismert) klubba, és nézzünk meg egy felkapott zenekart.”

MÓDSZERE
Addig nyomja lehengerlő dumáját, amíg remegni nem kezd tőle a térded, vagy 30 percig megállás nélkül beszél. A háttérben előadja a haverjainak, hogy „elcsábított” téged. Akár akkor is, ha lekoptatod.

SZERETŐKÉNT
A szex olyan hűvös vele, mint a párna hátoldala egy nyári éjszakán. Elengedhetetlenül fontos számára, hogy a bokszergatyája mindig kivillanjon a nadrágjából – fontosabb, mint hogy előhúzza a lényeget. Tudja, mit kellene csinálni, de fogalma sincs róla, hogy mi a csiklóhoz vezető legüdvözítőbb út.

ELLENÉRVEK
Lehet, hogy menő, de érzelmei kifejezetten szegényesek egy tartós kapcsolathoz. A szexben a testiségen túl nem nagyon figyel semmire, számára a pornó is erotika.

A KEMÉNY SRÁC

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
Megcsókolhatod a hasizmaimat, aztán én is tiédet.

ISMERTETŐJEGYEK
Gyúr, mert az kemény. Olyan kidolgozott kockahassal büszkélkedhet, amelyen akár friss parmezánt is reszelhetsz. A kigombolt ing szabad betekintést biztosít az edzőtermi munka eredményébe, a formás hátsó, az ápolt frizura és az erős arcszesz pedig mind étvágygerjesztően és vágyserkentően hatnak a női agyra, illetve testre.

HOL TALÁLOD?
Szórakozóhelyeken, az uszodákban, szexin izzadva az edzőteremben, de lehet, hogy ügyeletes rosszfiú egy hiphopbandában.

FOGLALKOZÁSA
Modell, kézilabdaedző, szappanopera-színész, fitneszedző, rendőr, másodrangú atléta. Vagy kisegítő valahol, ahol fontos az erő.

JELMONDATA
„Helló! Te is edzel, vagy mindez a természet ajándéka?”
MÓDSZERE Az izmokat megfeszíti és látni engedi, de keveset beszél, mert azt gondolja, a látvány a lényeg – és egy pontig igaza is van. Neked kell becserkészni, ha felizgat. Felejtsd el, hogy a betanultakon vagy közhelyeken kívül bármit is mond. De azért Tarzan-módra bájos is tud lenni, ilyenkor próbál kedves lenni.

SZERETŐKÉNT
A nagy tükröktől nem is látni az ágyát, legalább annyira kedveli saját testének látványát, mint a tiédet, persze teljesen más nézőpontból. A szex lepedőakrobatika vele, ilyenkor előszeretettel ad ízelítőt legújabb edzésprogramjából. Erősítő és kitartást igénylő pózok széles tárházával rendelkezik.

ELLENÉRVEK
Minden nő életében előfordul egy-egy vagy akár harminc ilyen pasi is. Nem árt észben tartani, hogy a tartós kapcsolat, a házasság és a családalapítás csak a távoli jövőjében szerepel. Álomnője egy izmos csaj, egy házvezetőnő és egy szexi playmate keveréke, aki fehérjeturmixot is tud keverni.

A MEGDÖBBENTŐEN FÖLÉNYES

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
A világ rossz – különösen hozzám.

ISMERTETŐJEGYEK
Téged és a világ összes nőjét gyanúsan szemléli, elvégre szerinte csak a pénzre, csillogásra, vonzó külsőre vagy hírnévre bukunk, őt pedig csak elcsábítani, alkalomadtán élvezni, majd csúnyán elhagyni akarjuk. Nem csoda, ha ennek a típusnak rendszerint nincs túl jó humorérzéke, ezért inkább otrombán, fölényesen viselkedik a gyengébb nem képviselőivel („A nők meg a technika…”, „A gyerek az anyáé!”, „Szívesen dolgozom nőkkel, akik nem akarnak főnökök lenni, csak egyszerűen munkát végezni”).

HOL TALÁLOD?
Mindenhol felbukkanhat, hiszen minden tizedik pasi ebből a típusból kerül ki. Vérbeli buligyilkos, aki kellemetlenkedő beszólásaival és rosszindulatú megjegyzéseivel rendszerint egy méretes söröskorsóba mered.

FOGLALKOZÁSA
Valószínűleg nem kell keményen dolgoznia: ingatlanügynök, levéltáros, portás vagy éjjeliőr.

JELMONDATA
„Te is minden bizonnyal csak egy olyan nő vagy, aki legszívesebben lehúzza a pasikat, ugye?”

MÓDSZERE
Előadja a hattyú halálát, megfűszerezve egy csipet nyavalygással is, és részletekbe menő panaszáradattal. Ezek után, mielőtt még megszólalnál, szemérmetlenül rázendít órákig tartó unalmas mondókájára – és szüntelenül beszél az időjárásról, a politikáról meg valamilyen tévécsatornáról, ám nem nagyon lehet sokáig figyelemmel és türelemmel hallgatni. Aztán innen továbbkalandozik a nőkre, férfiakra és a „Minden egyre drágább lesz!”-re, illetve a klímaváltozásra és az exével való kapcsolatára.

SZERETŐKÉNT
Igazi szenvedő alany, aki úgy véli, hogy a világon mindenki bántja. Hagyd, hogy várjon rád, de legalább száz évig.

ELLENÉRVEK
Egyáltalán nem erotikus, sőt, elszívja az ember minden energiáját, soha nem lehet számítani rá. Mindig mindent érzelmi zsarolással akar csikarni tőled, de soha semmivel sem viszonozza.

AZ ÖRÖK SZINGLI

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
Annyi szép nő van a világon, nem lehet lecövekelni egy mellett.

ISMERTETŐJEGYEK
Amint meglát egy harisnyába bújtatott lábat, a pulzusa 250-re ugrik. Minden percben úgy bánik veled, mint ahogy soha senki. Olyan pillantásokat vet rád, melyek garantáltan a szíved közvetlen közepébe találnak, és sokkal többször bókol, mint bármelyik másik pasi. Szégyentelenebb, érdekesebb, veszélyesebb, megértőbb, erotikusabb, mint bárki, akivel eddig találkoztál. Szinte minden tekintetben ő az igazi férfi – legalábbis úgy tűnik, amíg az első éjszaka után fel nem szívódik, vagy meg nem látod egy másik nővel.

HOL TALÁLOD?
Az örök szinglinek megvan az a képessége, hogy bárhol és bármikor felbukkanhat. Elsősorban arról ismered fel, hogy egyáltalán nem neked való, és épp ez az apró hiba teszi olyan érdekessé számodra.

FOGLALKOZÁSA
Gyakran kifejezetten olyan munkát választ, ahol hatalma van a nők és a gátlásaik fölött. Lehet például fotós („Mutasd meg a sötét oldalad!”), úszómester („Felszedtél egy-két kilót?”), rendező vagy énektanár… De olyan foglalkozást is választhat, amelynél a fizikai erő a meghatározó, és a macsó kódex uralkodik a mindennapokban, például asztalos, műszerész vagy éppen szakács.

JELMONDATA
„Egyszerűen muszáj volt leszólítanom, különben egész héten bántam volna, hogy nem tettem meg.” „Túl bajos vagy, szemérmetlenül kedves vagy csak hihetetlenül csinos?” Keveset beszél és ritkán, akkor viszont stílusosan szólal meg! Meghallgat és figyel is rád.

MÓDSZERE
Azt az érzést kelti benned, hogy különleges vagy. Elhív valamilyen bolondos, veszélyes, izgalmas vagy tiltott dolgot csinálni: a liftben léggitárduettet játszik, váratlanul Párizsba repülne vacsorázni, éjfélkor meztelenül fürödne a medencében.

SZERETŐKÉNT
Hallottál már valamit a „mindent megváltoztató szexről”? Na, ez a típus ismer minden trükköt, technikát, tanácsot, de nem csak a tankönyvekből. Pontosan tudja, mire vágyik egy nő, és meg is adja neki.

ELLENÉRVEK
Sajnálatos módon össze fogja törni a szíved, mert túlságosan is érdeklik a nők. Nem képes lekötni magát semmi és senki mellett, elvégre akkor gyorsan elillanna a varázs. Sosem változik meg. Ha te vagy a földkerekség legjobb nője, az sem riasztja el attól, hogy magányos farkasként vadásszon, és minél több csajjal ismerkedjen meg.

A NAGYFIÚ

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
Csak az élvezetek számítanak.

ISMERTETŐJEGYEK
Mama kedvence valójában a mai napig nem hagyta el a játszósarkot. Lehet 18 vagy 35 éves, neki csak az számít, ami élvezetes, nem jár következménnyel, és lehetőleg nem is túl komoly dolog. Fiatalos, vigyori képével ártatlannak tűnik, de gyakran úgy viselkedik, mint egy vérbeli primadonna. Meglehetősen kínos helyzetekbe képes keverni magát erőltetett viselkedésével és megjátszott modorosságával. Rajong a veszélyes és laza dolgokért, például lehet, hogy imád gördeszkázni vagy siklóernyőzni. Ennek ellenére mégis ritkán beszél meg szabadtéri találkozót nőkkel. Az internetet kifejezetten neki találták ki, elvégre itt a lányokkal arctalanul társkeresőkön, csetszobákban és a Facebookon keresztül kellemes távolságból és kényelmesen tud cseverészni.

HOL TALÁLOD?
Internetes randifórumokon, sportboltokban, lemezboltokban, közösségi hálókon, videójátékkiállításokon és ehhez kapcsolódó rendezvényeken.

FOGLALKOZÁSA
Sajnos szinte bárhol felbukkanhat: kifejezetten kedveli a médiarendezvényeket, lehet színész, filmkritikus, játéktesztelő, de akár tornacipőárus is. Vigyázat: a mama kedvence öltönyben vagy munkásoverallban is színre léphet.

JELMONDATA
„Nézzünk meg egy filmet, vagy van kedved szörfözni? Videojátékozzunk! Netán autózzunk le a Balatonra?”

MÓDSZERE
Olyan friss, mint a tó vize a nyári szélben. Kisfiús sármjával annyira elvarázsol, hogy önként, boldogan veted a karjaiba magad. És egy darabig élvezni is fogod.

SZERETŐKÉNT
Akar és van is még mit tanulnia. Ezután azonban már nem töri magát annyira utánad: „Hé, elvégre egy bulis csók miatt nem kell komolyan elkötelezni magunkat, nem igaz?” Persze továbbra is azon fog majd fáradozni, hogy tetsszen neked és rajongj érte.

ELLENÉRVEK
Beleszeretni egy nagyfiúba botorság. Csak anyapótlékként, és nem nőként kezel majd. Folyamatos megértést vár, és hogy megmondd neki, mit egyen vagy vegyen fel, hogyan viselkedjen. És természetesen azt is elvárja, hogy istenként szeresd, akkor is, ha felidegesített.

A SZUPERÉRZÉKENY

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
Pontosan tudom, hogy mit is érzel.

ISMERTETŐJEGYEK
Kerül mindent, ami túl domináns, macsós, vagyis hangsúlyosan férfias lenne. Gyakran a nők megértőjének szerepében tetszeleg. Fiatalkorában olyan, mint az emósok. Gyakori kiegészítője az óriási szarukeretes szemüveg vagy a nővére kisgyereke, legszívesebben pedig rebarbaraízű teát iszik.

HOL TALÁLOD?
Énekes és beszélgetős délutánokon az óvodában, templomi piknikezéseken, közintézményekben, könyvesboltokban, jógatanfolyamokon, vegáknak rendezett főzőoktatásokon, biopiacon és bárhol, ahol két lábon járó melegítőpalackként szívesen látják.

FOGLALKOZÁSA
Sminkes, fodrász, általános iskolai tanár, pénztáros egy biopiacon, könyvesbolti eladó.

JELMONDATA
Az érzékeny ember keveset beszél. Jól tud hallgatni, belegondolni más helyzetébe, tanácsokat osztogatni, elmélkedni a világról, beszélgetni a gátlásaidról és a „normálisnak tekinthető” igényeidről. Tiszteletben tartja a magánszférádat is.

MÓDSZERE
A taktikájához tartozik a csevegés olyan semmitmondó dolgokról, mint például, hogy melyik tévésorozatot kedveli. Ennyiben ki is merül a mondandója. A továbbiakról neked kell gondoskodnod. Szereti, ha meghódítják, és éreztetik vele, hogy fontos.

SZERETŐKÉNT
Sajnos hiányzik belőle az a bizonyos plusz, amitől mi nők ellágyulunk – egy ilyen passzív mackót muszáj folyton ösztönözni. Ám épp ezért megértő, romantikus és gyengéd. Olyan éjszakákon rossz választás, amikor vad szenvedélyre vágysz.

ELLENÉRVEK
Egy érzékeny lélekkel élni független nőként nem túl izgalmas. Csak az a kérdés, hogy ki fog oltalmazni vagy azt az érzést kelteni benned, hogy te vagy a világ leggyönyörűbb menyasszonya.

A SZÉPFIÚ

8 legrosszabb kerülendő férfitípus csábítási trükkjeik kerüld őket pasik

ALAPELV
Szemed tükrében jól látom magam.

ISMERTETŐJEGYEK
Képes megkülönböztetni egy intim betétet egy mitesszereltávolító tapasztól, az utóbbit ő is rendszeresen használja, bérlete van a gyantázószalonba, pasztellszínű inget hord, és szívesebben néz kiállítást, mint focimeccset. Olyan, mintha meleg lenne, pedig hetero, és ezzel az életstílussal olyan érdekesnek találja magát, mint David Beckham, amikor felpróbálta Victoria bugyiját.

HOL TALÁLOD?
Inkább nagy-, mint kisvárosokban, vasúti étkezőkocsiban, reptereken, kozmetikai szalonokban, tánctanfolyamokon (tangó!), borkóstolókon, ruhaüzletekben.

FOGLALKOZÁSA
Olyasvalami, amiben érvényesülhet vonzó külseje: szállodai alkalmazott, színész, modell.

JELMONDATA
„Nagyon tetszik a fülbevalód. És színben éppen illik a magas sarkúdhoz és az ingemhez is!”

MÓDSZERE
Valódi 2 az 1-ben pasi: kedves srác, akivel bolondozni, pletykálni és bulizni lehet, de jobban tetszik levetkőzve. És persze igazi férfi is. Röviden szólva, egy érzelmes fiú és egy gladiátor keveréke. Valójában ez csak a felszín, ami alatt nincs más, mint a tükörképéért rajongó, nárcisztikus figura.

SZERETŐKÉNT
Ha szexinek találod, hogy a szeretőd többször mondja meg, melyik ruha melyik cipőhöz illik, mintsem letépné rólad az egész szerelést, nincs gond. A metroszexuális pasiknak egyébként mindig kellemes illatuk van, és lenyúlhatod az éjszakai krémüket.

ELLENÉRVEK
Bár kellemes vele minden perc, sajnos az is biztos, hogy saját magát és önálló életét mindig jobban fogja szeretni, mint téged!

21 kreatív dolog, ha instant feltöltődésre van szükséged

Töltődj fel bármikor egy ilyen kreatív elfoglaltsággal!

11 film, amit receptre kellene felírni rosszkedv esetén

Néha egy bögre kakaó mozdít ki a holtpontról. Máskor egy habkönnyű limonádé.

Újabb eljegyzés a brit királyi családban: menyasszony lett Eugénia hercegnő!

2018-ban nem csak Harry herceg és Meghan Markle kelnek egybe!

„Kihagytam a vacsorát egy teljes hétig, és ez történt!”

Az időszakos böjtölés újabban nagy trend az amerikaiaknál, és nemcsak a fogyókúrázók, hanem a sportolók körében is, mert állítólag speciálisan használva teljesítményfokozó hatása is lehet.

Margot Robbie és Leonardo DiCaprio ismét együtt forgatnak – a színésznő férje viszont nem túl boldog emiatt...

Újra együtt fog dolgozni a két sztár, de Margot férje kimondottan féltékeny!

Kevés pénzből is lehet szuper helyekre utazni: tippek egy profitól, amiket mindenképp fogadj meg!

Imádod a világot járni, új helyeket megismerni, különleges ízeket felfedezni? Ne hidd, hogy ez csak milliós fizetésből lehetséges!

Megdöbbentő hatással van a testedre, ha gyakran vannak rémálmaid

Nem csak annyi a mellékhatása, hogy ébredés után rosszul érzed magad...

Introvertált vagy? 5 kutyafajta, amelyik tökéletes társad lehet

Ha szeretsz egyedül lenni, de örülnél egy kutyusnak, megmutatjuk, milyen fajták közül érdemes válogatnod.

Melyik asztrológiai ciklusba tartozol az életkorod szerint? Ebből kiderül, mely bolygók uralják az életedet

Mindegyik életciklust egy másik bolygó irányít, ami kihat a viselkedésedre és a döntéseidre is.

Kutyákról kellene a robotok reakcióit mintázni, így jobban elfogadnák őket

Az ELTE Etológiai Tanszékének munkatársai szerint ahhoz, hogy az emberek könnyebben elfogadják a környezetükben található robotokat, tervezésük során az állatok, elsősorban a kutyák viselkedését kell alapul venni.

Kórházba került Sebestyén Balázs – azonnal műteni kellett

Nehéz órákat tudhat maga mögött a műsorvezető...

Kettő az egyben trendben -Most három hónapon keresztül minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba. Most három hónapon keresztűl minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba.

Csak 1485 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!