Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) ráncok kulcsszóra

Kép

3 ital, ami öregíti a bőröd

A ráncokkal szemben a konyhában is felveheted a harcot! Viszont sajnos előre szólunk, hogy olyan italok is felkerültek a listára, amikről elég nehéz lemondani.

Kép

5 hatékony tipp - szabadulj meg a szem körüli ráncoktól

Ha nem szeretnél idősebbnek látszani (és valószínűleg 17 éves korod után már te sem azért küzdesz, hogy így legyen), fel kell venned a harcot a ráncok ellen időben.

Kép

A 4 legmegdöbbentőbb dolog, ami öregíti az arcbőröd

Ugye te sem gondoltad volna ezekről a tevékenységekről, hogy károsak lehetnek az arcbőröd számára? Pedig sajnos igen: mutatjuk, hogy ezentúl mi az, amire sokkal jobban figyelj oda!

Kép

30 szépségszabály 30 felettieknek, ha szeretnének lassabban öregedni

Egy nő a harmincas éveiben a legvonzóbb a férfiak szerint, de sajnos nem csak a pasik, hanem a ráncok is célpontjukba veszik a hölgyeket. Szerencsére sokat lehet az utóbbiak ellen tenni!

Kép

4 dolog, amit megtehetsz, hogy megelőzd a ráncok megjelenését, elmélyülését

A ráncok sajnos nem olyan velejárói az életnek, amikkel ráérsz majd akkor foglalkozni, ha megjelentek. Meg kell előzni őket!

Kép

6 dolog, amitől fokozottabban ráncosodik a szemkörnyéked

Ugye te sem szeretnéd, ha ez a terület idő előtt feltűnően ráncos lenne? Mutatjuk, hogy mire figyelj, hogy ez ne történhessen meg!

Kép

5 tévhit a ráncokról, amit azonnal felejts el

Te is bedőltél már valamelyiknek?

Kép

A legjobb tippjeim ráncok ellen

Drágáim, ez azért egy elég fontos dolog, igaz? Bármennyire is szeretnénk nem foglalkozni vele, az élet (és a tükör) rákényszerít bennünket... A legfontosabb, hogy ne essünk túlzásba, de mégis tisztában legyünk az alapvető dolgokkal, úgyhogy vágjunk is bele a szépülésbe! ;)

Kép

3 dolog, amivel rombolod a bőröd természetes védekezését

Majdnem minden bőrprobléma, de még a ráncok kialakulása is visszavezethető a bőr védekezésének meggyengüléséhez. Ezt a három káros szokást elhagyva azonban jelentősen javíthatsz a helyzeten!

Kép

Őrizd meg a bőröd fiatalságát!

Bár huszonéves korodban még eszedbe sem jutnak a ráncok, érdemes odafigyelni pár dologra, hogy minél tovább megőrizd a bőröd fiatalságát és feszességét!

Kép

Az okostelefon ráncosít

Hallottál már a "tech-nyakról"? Ha sokat nyomkodod az elektronikus kütyüidet, hamarosan megismered!

Kép

Szépítő csodaszer: így használd fel a krumplit!

A burgonya sok-sok fantasztikus dologgal van tele: például B és C-vitaminnal, amik élénkebbé teszik a bőrszínt, és segítenek elűzni a ráncokat. De ez még semmi! Eláruljuk, hogyan használhatod fel a krumplit a fürdőszobádban!

Kép

Ezért nem mosolyog Kim Kardashian

A valóságshow sztár elárulta, miért nem szokott mosolyogni.

Kép

Tejföllel indulok ma a ráncok elleni harcba!

Tudtátok azt, hogy az egyik legjobb és legolcsóbb pakolás, amit kipróbálhatsz a száraz bőrödre, az a magas zsírtartalmú tejföl?

Kép

5 aranyszabály az őszi bőrápoláshoz

Az ősz az az időszak, amikor a legérdemesebb szépségápolási szokásainkon változtatnunk. Ilyenkor jelenhetnek meg ugyanis az UV sugarak káros következményei, apró ráncok és foltok formájában. Íme a legfontosabb tudnivalók, mellyel a hűvösebb évszakban is ragyogó lehet bőröd és új erőre kaphat!

Kép

Új korszak a plasztikázásban!

A Thermage az első, és jelenleg egyetlen plasztikai sebészeti beavatkozás Magyarországon, mely a ráncok eltüntetését, a bőrfeszesítést non-invasive (vágás nélkül) módon teszi lehetővé.

Kép

Megállítja az időt

Ugye te sem szereted a ráncokat és a szarkalábakat? Íme a megoldás!

Kép

Napfényre vágyom

Leégés, ráncok, idő előtti bőröregedés: ne hagyd, hogy a napsugárzás káros hatásai tönkretegyék a nyaralás örömét!

Kép

Ránc nélkül

Vedd fel a harcot a ráncokkal!

Előző oldal