Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) lép kulcsszóra

Kép

Philips Satinelle Prestige TESZT: szőrtelenítő, lábápoló, arcápoló és masszírozó - minden, amire nyárra szükség lehet

Ha beköszönt a jó idő - vagy inkább jelen esetben a kánikula - még fontosabb, hogy sima és ragyogó bőrrel lépjek utcára. Ehhez persze hozzátartozik a szőrtelenítés és a bőrradírozás is. Leteszteltem, hogy a Philips legújabb epilátora, a Satinelle Prestige mennyit tud nekem segíteni ebben.

Kép

5 magyar férfi elárulta, miért lépett félre a kapcsolatában

Minden helyzet más, de vajon mi az oka annak, hogy mégis olyan gyakran hallani, hogy valaki megcsalta a párját? Nőknél is férfiaknál is előfordul, de most 5 magyar pasit kérdeztünk meg, ők miért léptek félre.

Kép

Te bevállalnád? Extravagáns pink glitteres smink tutorial - VIDEÓ

Ünnepelj velünk! 20. születésnapunk alkalmából mi is készültünk egy kis meglepetéssel: egy extravagáns, pink glitteres sminkkel, amit te is könnyedén elkészíthetsz magadnak, ha követed videónk lépéseit!

Kép

Napi horoszkóp június 13.: az Ikreknek váratlan helyzetben kell döntést hozniuk, az Oroszlánok nagy lépésre szánják rá magukat

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Kép

Szavazd meg! Szerinted mi számít megcsalásnak?

A megcsalás fogalma egyáltalán nem egyértelmű, nem mindenki húzza meg ugyanott a határokat, így nincs egy általános igazság arra vonatkozólag, hogy mi számít pontosan annak. Mondd el nekünk te is a véleményedet, hogy számodra mit jelent a félrelépés!

Kép

Channing Tatum ezzel vigasztalódik a válás után

Rátalált egy olyan dologra a színész, amellyel igyekszik túllépni válásán. Remélhetőleg Channing Tatum hamarosan újra olyan boldog lesz, mint régen.

Kép

Ariana Grande eszméletlenül fest szőkén, smink nélkül

Ariana Grande gyakorlatilag mindig hosszú, csokibarna loknikkal és copfban látható, és általában erősen ki is sminkeli magát. Az énekesnő fellépéseihez hozzátartozik ez az imidzs, most azonban egy magazin kedvéért megmutatta, hogy egy egészen más stílus is remekül áll neki.

Kép

Tökéletes gardrób 5 lépésben

Ruhából és cipőből sosem elég. Csak győzze az ember rendben tartani őket. Ehhez kell egy hatalmas szekrény – vagy a szerencsésebbeknek külön gardróbszoba –, némi stílusérzék és egy nagy adag önfegyelem.

Kép

Napi horoszkóp június 2.: az Ikrek nagy lépésre szánják el magukat, a Mérlegek változásokat szeretnének elérni az életükben

Ma is érdemes elolvasni a horoszkópodat, mert ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek!

Kép

Justin Theroux és Emma Stone Franciaországban romantikáznak

Nagyon úgy fest, hogy Justin Theroux teljesen túllépett exfeleségén, Jennifer Anistonon, és már Emma Stone társaságában élvezi a nyarat.

Kép

Kylie Minogue meglepő fotóval ünnepli 50. születésnapját

Kylie Minogue belépett az ötödik X-be, és nem fél megmutatni magáról olyan fotókat, amelyek élete legnehezebb időszakában készültek. Természetesen az énekesnő akkor is gyönyörű volt.

Kép

6 hatékony lépés az arcápolási rutinodban, amitől tökéletesen hidratált lesz a bőröd

Tévhit, hogy a bőröd télen tud igazán kiszáradni; az év minden napján szükséged van a megfelelő hidratálásra, hogy az arcod friss, üde és élettel teli maradjon. A szépségápolási rutinodban épp ezért kell betartanod az alábbi hat dolgot!

Kép

Nem fogod elhinni, milyen ruhában jár edzeni Blake Lively - FOTÓ

A kétgyerekes hollywoodi sztármami szuper alakjának mostanában mindenki csodájára jár, de vajon milyen titkokat rejt Blake Lively edzése? Talán valami új mozgásforma, vagy zsírégető csodaszer? Nos, most talán egy lépéssel közelebb kerültünk a válaszhoz!

Kép

Ha egy pasiban megvan az alábbi 4 tulajdonság, azonnal lépj ki a kapcsolatból

Amikor megismerkedsz egy pasival, kezdetben nehéz észrevenni a negatív tulajdonságait, ahogy azt is, mi utal arra, hogy nem passzoltok össze. Ráadásul van négy tulajdonság, amit látva jobb, ha azonnal kilépsz a kapcsolatból!

Kép

Pénteken letartóztatták, de már szabadlábon van Harvey Weinstein

A Harvey Weinstein-botrány hónapok óta tart, ám most úgy fest, komoly előrelépés történik az ügyben.Vajon ez az, amire fél Hollywood már hónapok óta vár?

Kép

Ő a 24 éves Dudás Dániel, akivel Hosszú Katinka állítólag félrelépett

Egyre több dolog derül ki Shane Tusup és Hosszú Katinka megromlott kapcsolatáról: Shane közleményében arról írt nemrég, hogy Katinka edzőtársával, Dudás Dániellel lépett félre. De ki is ez a 24 éves fiú?

Kép

Énidő - az anyáknak is jár! Lepd meg magad egy szuper kényeztető nappal, ami csak rólad szól!

Mikor töltöttél el utoljára egy napot a saját kedved szerint?

Kép

Nyerj páros belépőt az ÉVA magazin és a Törley közös Grillpartijára!

A grillezésben minden benne van, ami a nyárban jó: utánozhatatlan aromájú ételek, frissítő italok, kellemes együttlét a barátokkal, ejtőzés a szabadban...

Kép

Napi horoszkóp május 24.: a Rákok készen állnak a továbblépésre, a Skorpiók felelősségteljes feladatot kapnak

Ma sem érdemes kihagyni a horoszkópod, mert izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Kép

6 lépésben a barnulás ellen

Tudtad, hogy a modellektől egész évben elvárják, hogy megtartsák saját, hófehér bőrük színét?

Kép

Serena Williams sneakerre cserélte a tűsarkút a royal lagziban

Bár mindenki úgy készült Meghan és Harry esküvőjére, mintha az év divatbemutatója lenne, egyesek kifejezetten lazára vették a figurát. Serena Williams sportcipőben érkezett ugyanis a lagziba, ami valljuk be, igazán meghökkentő lépés volt az angol királyi család idei legfontosabb eseményén.

Kép

Így lehet egészséges hálószobád 7 lépésben

Hiába küzdesz rendíthetetlenül azért, hogy hálód szép és harmonikus legyen, ha arra, ami igazán számít, nem adsz. Ez pedig az egészséges légkör.

Kép

Mikor a férfi átlépi a határt, és tehetetlen vagy: ismert magyar színészek kampányolnak a szexuális zaklatás ellen

Tanulságos és fontos mondanivalóval rendelkező videókkal igyekeznek felhívni a figyelmet erre a nehéz és sokakat érintő témára.

Kép

8 rejtett részlet a Marvel-filmekben, amit te sem vettél észre eddig

A Marvel-filmek már tíz éve töretlen népszerűségnek örvendenek, egy ilyen hatalmas univerzumot pedig nem kis munka felépíteni. A készítők mégis rengeteg apró utalást rejtettek el filmjeikben, amiket talán te sem vettél eddig észre.

Kép

Az Igazából szerelem egyik főszereplője is fellépett már az Eurovízión, és még csak nem is tudtunk róla

Az Eurovíziós Dalversenyt 2018-ban már hatvanharmadik alkalommal rendezik meg, ezúttal a tavalyi győztes országban, Portugáliában. A nagy esemény alkalmából pedig izgalmas részletre bukkantunk rá, amit feltétlenül érdemes tudnod!

Előző oldal
Következő oldal