Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) kendő kulcsszóra

Kép

Kendő a kézen: az apró stílusjegy, ami elvarázsolja a szetted

A kendő sokszínűségében kár lenne kételkedni és nyár lévén az egyik legsokoldalúbb kiegészítőnkké válhat! Szóval Carrie Bradshaw után szabadon, jöjjön egy szuper stílusötlet!

Kép

A celebvilág 18 kulisszatitka egyenesen Chrissy Teigentől

A modell kendőzetlenül válaszolgat a Twitteren a rajongók kérdéseire arról, hogyan is zajlik pontosan az élet a sztárvilágban.

Kép

Variációk kendőre: így viseld a nyár legstílusosabb kiegészítőjét!

A ruhatárunk egyik jelentős részét képezik a kiegészítők, amik nem csak az ékszerekben, a táskákban vagy éppen a cipőkben merülnek ki, hiszen ott vannak a különféle hajbavalók is!

Kép

Kiegészítők, amik nélkül nem teljes a nyári gardrób

Erre talán még nem is gondoltál, de ha szűkös a keret a nyaralás miatt, néhány kiegészítővel is fel tudod dobni az életed és a tavalyi cuccokat, csak egy kis szemfülesség kell!

Kép

Viselj kendőt a hajadban, mint a sztárok!

A legcsinosabb instant frizuraturbózás.

Kép

A 2016-os nyár legmenőbb kalaptrendje, ami nem csak a vízparton sikkes

A kendőkön kívül ott vannak még az annyira imádott kalapok is: idén nyáron őket se felejtsük el!

Kép

Szuperdögösen néz ki bikiniben a 46 éves Jennifer Lopez, aki ismét divatot teremtett

Meg kell hagyni, hogy Jennifer Lopez 46 éves kora ellenére is remekül tartja magát, és ha minden igaz, ezt teljes egészében a génjeinek köszönheti. Na, de most nem is ez a lényeg!

Kép

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt életének legnehezebb időszakáról Ördög Nóra

Új könyve egy nem mindennapi könyvborítóval jelenik meg hamarosan, a műsorvezető ugyanis meztelenül pózol rajta.

Kép

Hujber Feri személyes drámája!

A színész "one man showjában" az életének összes fontos momentumát feleleveníti, a gyerekkorától kezdve az első lerészegedésén és az első szerelmén át, napjainkig. Mindenről kendőzetlen őszinteséggel mesél és eddig sosem hallott titkokat tudhatunk meg Feri – néha botrányoktól sem mentes – életéről.

Kép

Hódít a „kockafej” stílus a kifutókon

Szemüveg, ing, nyakkendő és zakó – te lehetsz a legcsajosabb geek a világon!

Kép

Az őszinte valóság: 7 nő mutatta meg terhes alakját kendőzetlenül

Őszinte képek nőkről, akik nem félnek megmutatni magukat meztelen valójukban, még akkor is, ha épp felszedtek plusz kilókat, és stryáik lettek a terhesség alatt.

Kép

Ennyi dolgot csinálhatsz egyetlen egy sálból gyorsan és könnyen!

Kép

Babahordozó sztáranyukák és sztárapukák

Megmutatjuk, kik azok a híres anyukák, akik babakocsi helyett kendővel, vagy más babahordozó eszközzel hordozták, illetve jelenleg is hordozzák gyermeküket.

Kép

15 szexi celebpasi csokornyakkendőben

Szexi és elegáns fotókat gyűjtöttünk össze kedvenc celebpasijainkról, akik a fotókon csokornyakkendőben vannak.

Kép

Ha rosszul sikerült a hajad...

Van olyan, hogy az ember bármit csinálhat, nem úgy áll a haja, ahogy szeretné. Azonban most frizura tippek helyett erre néhány divattippet adunk, megoldás gyanánt.

Kép

Ha meglátod Britney topját, újra a 90-es években fogod érezni magad

Emlékszel még a kendős topra? Ha nem, Britney Spears segítségével most felidézzük a 90-es évek egyik legkedveltebb ruhadarabját.

Kép

Próbáld ki! Frizura és divattipp egyben - Kalózdivat!

A tavasz-nyári kifutók egyik legmenőbb kiegészítői a hajpántok voltak. Mi sem könnyebb, mint ezt a trendet kipróbálni!

Kép

Az 5 legszexibb csipkeruha, amit sztár viselt

A csipke megszokott helye a fehérneműn van, ezért már magában komoly húzás ebből az anyagból készült, vagy csipkével díszített ruhát választani. A bátor döntés persze meghozza az jutalmat, hiszen az eredmény hihetetlenül érzéki és nőies lesz. De egy csipkeruha sokkal több kendőzetlen szexualitásnál, sőt ezer arca van! Vagy leglábbis 5, hiszen mi most 5 kedvenc csipkeruhánkat mutatjuk be olyan sztárokon, akik hibátlanul viselték őket.

Kép

Újabb karácsonyi ajándék tippek: Lepd meg szeretteidet ékszerrel!

Unod már, hogy mindig pulcsit, zoknit, sapkát, esetleg nyakkendőt ajándékozol? Jó lenne valami tartósabb, elegánsabb megoldás? Ha így érzel, az azt jelenti, eljött a pillanat, ideje az ékszerek felé nyitni! Nincs is szebb ajándék egy csillogó karkötőnél, fülbevalónál, esetleg óránál, amit a megajándékozott mindig viselhet, és mindig te jutsz róla az eszébe! Hogy megkönnyítsük a dolgodat, összeállítottuk egy kis gyűjteményt a kedvenc darbjainkból, ráadásul azt is megsúgjuk, melyiket kinek ajándékozd.

Kép

Hordj bátran kalapot vagy kendőt a nyáron, akár a sztárok!

A kalapokban és a fejkendőkben az a jó, hogy bármikor hordhatod. Nem fogyjuk és nem hízzuk ki és ráadásul kortól, nemtől, alkattól, stílustól függetlenül bárkinek jól állnak. Nem csoda hát, hogy a sztárok kedvenc kiegészítői ezek. Nézzük, kik milyet hordanak!

Kép

Divatos kendők a hűvös, szeles napokra!

Kora ősszel a legparktikusabb melegítő eszköz a kendő, amit begyűrhetsz a táskáda és ha hűvösebbre fordul az idő csak előkapod és vagy a válladra teríted, vagy a nyakad köré tekered!

Kép

„A szexélmény, ami megváltoztatta az életem”

A magazinban a JOY olvasói kendőzetlenül vallannak arról az emlékezetes estéről, amikor a szex egy teljesen új formájával ismerketek meg. Itt öt férfi meséli el, milyen kaland zökkentette ki őket a megszokott kerékvágásból.

Kép

Idén ez is divat: Hordj kendőt turbánként!

Mai napi divat tippünk egy igen különleges darab: egy turbános fejkendő

Előző oldal