Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) kendő kulcsszóra

Kép

Divatba jött a kendőminta, de tudod-e, hogyan kell viselni?

A klasszikus minta felsőkön, szoknyákon, kabátokon köszön vissza. Azt gondolhatod, hogy öreges trendről van szó, de ezt cáfolnom kell. Elegáns és rengeteg lehetőség rejtőzik benne. Íme pár inspiráció az instagramról.

Kép

Kendőből scrunchie? Simán! Varrd meg otthon - VIDEÓ

Újra visszatért gyerekkorunk hajgumija, a scrunchie. Tudod, az a vastag, ráncos, általában bársonyból készült darab, ami sokak szerint indokolatlanul vastag, mások viszont megőrülnek érte.

Kép

Gyerekek vették át az irányítást a tűzoltóságon

Néhány órára gyerekek vették át a II. kerületi tűzoltó laktanya irányítását, ők adták a parancsnokot, a híradós ügyeletet és a riasztásra is kis lánglovagok ugrottak a fecskendős autókba. Ezzel hivatalosan is elindult az UNICEF Magyarország 2018-as Gyerekhang kampánya, amely kinyitja a fiatalok előtt azokat az ajtókat, amelyeken általában csak kiválasztott felnőttek léphetnek át. Ebben az időszakban felcserélődnek a szerepek, a repülőtértől a vasútig, a rendőrségtől a könyvtárig gyerekek veszik át az irányítást a felnőttektől és hallatják a hangjukat az élet minden területén.

Kép

Egy szuper tipp azokra a napokra, amikor nem valami jó a frizurád

A kendők és a hajpántok már számtalan frizurát mentettek meg a teljes összeomlástól, hiszen a nyári meleg és a strandolás nem mindig hozzák ki a legjobbat a hajunkból. De szerencsére elég pár apró trükk ahhoz, hogy pillanatok alatt felturbózd kusza tincseidet.

Kép

5 szuper hack, amire használhatod az illatkendőket

Ahogy a szódabikarbónát vagy a hintőport is tudod rengeteg más célra használni, úgy az illatkendővel sincs ez másképp. Most mutatunk 5 hacket, amire kipróbálhatod ezt a hasznos kis holmit.

Kép

JOYSMA élőben: Kulcsár Edina kendőzetlenül mesélt kapcsolatukról

A tegnap megrendezésre kerülő JOY Social Media Awardon Dallos Bogi kérdezte kameránk előtt az est sztárvendégeit élőben, ha lemaradtál a Facebook-os közvetítésünkről, itt visszanézheted az összes videót!

Kép

Will Smith felesége elárulta: ez a szomorú oka annak, miért csak kendővel a fején jelenik meg a nyilvánosság előtt

Az elmúlt hónapokban sokan észrevették, hogy Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith szinte mindig kendővel takarja el haját. Hosszas titkolózás után viszont most először őszintén mesélt a színésznő arról, hogy egy betegség áll a háttérben.

Kép

Leteszteltem a házilag készült sminklemosót, hogy neked már ne kelljen

Én legtöbbször sima vattakoronggal és némi sminklemosó tejjel, vagy kókuszolajjal szabadulok meg az arcfestékemtől, de vitathatatlan, hogy a leghatékonyabban a nedves sminklemosókendőkkel és korongokkal lehet megszabadulni tőle. Gondoltam teszek egy próbát és kipróbálom, ha nagyjából ugyanezeket a komponenseket használom, de fúzionálom őket, és elkészítem a saját sminklemosó korongjaimat, akkor azok lesznek-e annyira hatásosak, mint megvásárolható társaik. Testvérlapunk, az Evamagazin.hu szerkesztője elkészítette és ki is próbálta ezt a házi lemosót, erről olvashatsz most egy bejegyzést!

Kép

Tükör- és ablaktörlő kendő házilag

Szereted, ha a tükrökön az aznapi összeállításod és nem a porszemek tükröződnek? Mutatunk egy házi megoldást ablak- és tükörtisztító kendő készítésére, amit nagyon hasznosnak fogsz találni!

Kép

7 gyors és egyszerű kánikula-frizura

Csak így hordjuk a fürtjeinket idén nyáron!

Kép

A nyár kedvenc frizuratrükkje egy pillanat alatt megváltoztatja a szettedet

A legmenőbb bloggerek és Insta-influencerek viselik!

Kép

Trendi is, csinos is – ki ne szeretné a fejkendőt?

Nem tudom, ismeritek-e még a „bekötik a fejét”, mondást, ami annyit jelentett régen, hogy a férjes asszonyok nem jártak fedetlen – azaz hajadon – fővel az utcán. Na, most mi is pont ezt fogjuk csinálni, de ebben az esetben teljesen mindegy, férjnél vagytok-e vagy sem! Miért? Mert nagyon menő, meg is mutatom!

Kép

10 meglepő helyzet, amikor a nedves törlőkendő hasznodra lehet

Hihetetlen, de sokkal hasznosabb, mint hinnéd!

Kép

A virágos fejdísz már nem menő! Helyette ez a kiegészítő az idei fesztiválszezon legnagyobb slágere

A variációk száma pedig végtelen!

Kép

Az ezerarcú kendő, amivel feldobhatjátok a gardróbot

Mindenkinek kell, hogy legyenek filléres trükkök a tarsolyában, ha nem akar irtó sok pénzt költeni egy változatos gardróbra. Másrészt tudom, hogy ebben a rohanó világban nagyon nehéz hónapokig kitartani trendek mellett, nem hogy hosszabb ideig… Szóval hoztam nektek egy ruhadarabot, amit imádni fogtok, annyira sokoldalú!

Kép

Még mindig van új a nap alatt: újgenerációs kendőkötés Victoria Beckham-módra!

Victoria Beckham mindig előttónk jár egy lépéssel!

Kép

Hű, de menő a táskád! Ezzel a mikrotrenddel egy pillanat alatt feldobhatod

A pántokkal is lehet ám variálni!

Kép

3 magyarországi álomház, ahol te is szívesen élnél!

Itt az ideje, hogy megváltozzon a benned élő kép a vidéki életről! Ma már nem fejkendőben és hat alsószoknyában szaladgálnak a falvakban sem, sőt lehet igazán stílusos életet is élni a természet közelében! Három felújított parasztházat mutatunk, melyekben te is szívesen élnél!

Kép

Itt a sporthidzsáb, hogy a muszlim nők is kényelmesen edzhessenek

A Nike fejlesztette ki ezt a technikai fejkendőt, amely biztosan nem esik le a muszlim sportolónők fejéről.

Kép

Addig alszanak, amíg még tudnak: életszagú fotósorozat gyerekszületés előtt álló párokról

Kendőzetlen képek arról, hogyan alszanak a gyermekük megszületése előtt álló szülők, amíg még lehet...

Kép

Nyárból a télbe: A hűvös idő ellenére még mindig sikkesek a hajbavalók!

Télen csak a sapka? Van még más is!

Kép

Itt az antibakteriális zsebkendő!

Így csökkenthető a továbbfertőzés esélye

Kép

Így szépül egy francia nő – Françoise nénikém kendőzetlen szépség tippjei

Françoise nénikémnek mindenről határozott véleménye és elképzelése van. Nincs ez másként a szépségápolással sem... Sőt! Azt rosszul csinálni, számára szinte felér egy szentségtöréssel!

Kép

Nem mindegy, hogyan használod a sminklemosó kendőt

Azt hitted, nem számít, hogyan tisztítod meg az arcodat?

Kép

Lady Gaga apró divattrükkje egyszerűen zseniális!

Az énekesnő nem egy hétköznapi figura, valljuk be! És hogy most éppen mi volt a legújabb divathúzása? Cikkünk végén kiderül!

Előző oldal
Következő oldal