Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) hamburger kulcsszóra

Kép

Hamburgerimádó sztárok

Őszintén, ki ne imádná az mennyei hamburgert! A csábító finomságnak még az alakjukat őrző hírességek sem mindig tudnak ellenállni, szóval te se érezd rosszul magad, ha néha megszeged vele a diétád!

Kép

8 sztár, aki igazán ehetne egy hamburgert

Ezek a hírességek mindig vékonyak voltak. Most pedig csontsoványak. Van köztük, aki már-már egészségtelenül lefogyott. Képgaléria.

Kép

Holnaptól gluténmentes hamburger a McDonald's-ban!

Mostantól a lisztérzékenyek is kedvükre hamburgerezhetnek, sőt még sütit is kapnak! A gyorsétterem lánc persze a laktózérzékenyekre is gondolt! Eláruljuk, hol tudod megkóstolni az új termékeket!

Kép

Magyar modell Taylor Swift "hasonmása"

Az internet az énekesnő japán hamburger reklámos alteregójával van tele, mi pedig kiszúrtuk: magyar modellünkről beszél a világháló.

Kép

A 6 legjobb budapesti hamburgerező

Éljen a Nemzetközi Hamburger-nap! Ennek apropóján íme fővárosunk 6 legjobb hamburgerezője.

Kép

Anita sütött #5 - Így készítsd el: sajtburger muffin

Azt mondják, a hamburger az új sushi, hiszen virágkorukat élik a trendi, hangulatos hamburgerezők. A stílusos minihamburgereknek pedig az édes verzióját is elkészítheted, ha van néhány órád és/vagy egy hamburgerimádó pasid.

Kép

Megvannak az "Én hamburgerem" verseny győztesei!

Másodszor is sokakat magával ragadott az alkotói szenvedély: több mint 19 ezren kapcsolódtak be a McDonald’s „Az én hamburgerem” 2013-as online versenyébe. A játék weboldalán létrehozott több mint 23 ezer tervből a közönség szavazatai alapján 5 kedvenc juthatott a döntőbe, közülük zsűri választotta ki azt a két szendvicset, amelyeket hamarosan a McDonald’s éttermek kínálatában is viszontláthatunk. Idén a McTipszmiksz és a Nyamiburger a befutó, és született egy különdíj is.

Előző oldal