Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) divattörténelem kulcsszóra

Kép

Olivia Wilde a divattörténelem egyik legmerészebb bosszúruhájában pózolt a vörös szőnyegen

A rendező-színésznő követte Diana hercegné példáját és egy olyan modellben jelent meg a nyilvánosság előtt a szakítása után, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni…

Kép

Csodás pillanatok a divattörténelemből: Avagy régmúlt idők káprázatos divatfotói

A divatfotók nem csak egy-egy márka üzenetét képesek visszaadni, hanem tökéletes lenyomatai is az adott kornak, amiben születtek. Egy olyan szabadabb irányt teremtettek, amiben a fotósok is kedvükre kísérletezhettek. Mára ez a műfaj is számos átalakuláson ment át, miközben szinte észrevétlenül olvadt bele más művészeti ágakba is.

Kép

10 ikonikus film, ami nagy hatással volt a trendekre (és ezzel együtt az öltözködésünkre is)

A filmeknek néha sokkal több erejük van, mint ahogy az elsőre gondolnánk!

Kép

A legemlékezetesebb ruhák, amelyek történelmet írtak

Nem mindegyiknél lehet esztétikai értékről beszélni, viszont a kultúránk meghatározó részévé váltak.Az InStyle összeállítása

Kép

A divattörténelem legkellemetlenebb bukásai – Nézni is fáj!

A legtapasztaltabb modellekkel is időnként megesik, hogy kibillennek egyensúlyukból, azonban csak kevesen képesek ennyire kecsesen és elegánsan a padlóra zuhanni, majd felállni.

Kép

A múlt század legmerészebb divattervezőjének ritkán látott fotói

A közel ötven évvel ezelőtt elhunyt Kisasszony merészségének köszönhetően valódi klasszikusokat teremtett, amelyeket mind jól ismerünk. De ki volt ő valójában?

Kép

A divattörténelem legtöbbet idézett képe

Az ikonikus fotó Madonna 1990-ben debütált Vogue című videóklipjében is látható, amelyet David Fincher rendezett.

Kép

8 darab, amit Blair Waldorf még 2018-ban is biztosan viselne

A Szex és New York után talán a Gossip Girl az, amelyik biztosan beírta magát nem csak a sorozat-, hanem a divattörténelembe is. Az Upper East Side elit fiataljai a legnevesebb tervezők ruháiban hódítottak, ám mind közül Blair Waldorf gardróbjára emlékszünk a legjobban.

Kép

Tudtad? Erre való a kis zseb a farmered elején

Biztos már benned is felmerült, hogy miért van a farmered zsebe felett még egy icipici zseb. Vajon mit lehet benne tartani, vagy szimplán dizájnelem? Úgy látszik, ezzel a kérdéssel sokan zaklatták a Levi's-t, most végre válaszoltak!

Kép

Az elmúlt 100 év 23 legmegosztóbb divathúzása

A divat ismétli önmagát és ebbe a folyamatos körforgásba természetesen kerülnek új darabok is, de mindig lesznek olyan ballépések amiket inkább jobb a süllyesztőben látni!

Kép

Egy kis divattörténelem, avagy minden, amit a Kenzo-ról tudni érdemes

Tegnap végre kiderült, hogy melyik divatházzal kollaborál idén a H&M, így már nem titok az sem, hogy 2016. november 3-án a Kenzo sokszínű darabjaival bővül majd a svéd márka választéka.

Kép

Fesd zöldre! Menő zöld körmök

A divattörténelem ismétli önmagát. Annak idején hastopot és magas talpú cipőt hordtunk és bordóra lakkoztuk a körmünket. Nos, a hastop és a magas talpú ismét porondon van, a körmeink pedig bezöldülnek!