Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Olivia Wilde a divattörténelem egyik legmerészebb bosszúruhájában pózolt a vörös szőnyegen

Olivia Wilde a divattörténelem egyik legmerészebb bosszúruhájában pózolt a vörös szőnyegen

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A rendező-színésznő követte Diana hercegné példáját és egy olyan modellben jelent meg a nyilvánosság előtt a szakítása után, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni…

Bár a People's Choice Awards átadón idén is magas volt az egy négyzetméterre eső sztárok száma, mégis egyetlen meghívott belépőjéről beszél ma mindenki. Az illető nem más, mint Olivia Wilde, aki elképesztően merész öltözetben vonult végig a december 6-án megrendezett esemény vörös szőnyegén. Sokak szerint a Christian Dior 2023-as kollekciójának áttetsző, mélyen dekoltált modellje lehetett az a bosszúruhája, amivel állást akart foglalni a szakítása után Harry Stylesszal.

A Nincs baj, drágám című film rendezője ezzel a döntésével Diana hercegné nyomdokaiba lépett, hiszen az egykori walesi hercegné volt az első, aki igencsak figyelemfelkeltő modellben temette a kapcsolatát. Amikor Károly a nyilvánosság előtt is beismerte, hogy megcsalta őt Kamillával, Lady Di a várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem bújt el a világ elől, sőt! Előkapta azt a Christina Stambolian ruhát a szekrényéből, amit korábban nem viselhetett az uralkodói családban betöltött szerepe miatt. Diana tudta, hogy a reflektorfények aznap este kizárólag rá irányulnak majd, ő azonban nem akart hozzászólni a kérdéshez, hagyta, hogy a megjelenése beszéljen helyette: a ruhájával küldött üzenetet hűtlen férjének és a világnak is.

Mivel Olivia Wilde Dianához hasonlóan nem nyilatkozik a kapcsolatáról volt szerelmével, így egyelőre csak találgatni lehet, miért érhetett véget három hete a közel két éve tartó románca Harry Stylesszal. A bennfentesek azt mondják, barátokként váltak el, méghozzá azért, mert nem akarták megvárni, hogy a távolság elszakítsa őket egymástól, miközben az énekes turnézik, Olivia pedig dokumentumfilmet forgat és minőségi időt tölt a gyermekeivel. És a rendező-színésznő legutóbbi ruhaválasztása alapján bátran kijelenthetjük, ő már készen is áll a továbblépésre.

És ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Sztárok, akik őszintén beszéltek fájdalmas szakításukról

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.