Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) cipellő kulcsszóra

Kép

Hello tavasz! Végre ismét a feltűnő cipellőké a főszerep!

Egy biztos: lesz miből válogatni!

Kép

Tavaszi trendváró: Ezeket a cipőket látnod kell!

Jönnek a fodrok, tollak, gyöngyök!

Kép

Fémes-fényes cipőkben ragyoghatunk tavasszal is

Minden nő szereti a csillogó, fényes dolgokat, valakinek ez az ékszerek iránti imádatában merül ki, mások viszont inkább a cipőkért rajonganak.

Kép

Ezek voltak a 2016-os év legnépszerűbb cipellői!

Lassan egy újabb (divatban is) eredményes évet zárunk majd, így itt az ideje összegezni!

Kép

A vastagabb sarkú cipellők még mindig hódítanak!

A hűvösebb időszak jöttével egyenesen arányosan nő a fellelhető télre tervezett cipellők száma. Szerencsénkre pedig jóval sokszínűbb a választék, mint ahogy azt elsőre gondolnánk!

Kép

A legvidámabb nyári cipők

Mi már ráleltünk a kedvenceinkre, nézd meg a galériánkat és válogass kedvedre a szerkesztőségünk legvidámabbnak ítélt nyári cipellői közül.

Kép

A kuponozás legfontosabb szabályai: így vásárolj okosan

Létezik olyan dolog, ami jobb a shoppingolásnál? Igen, a kuponokkal való shoppingolás! Olyankor valahogy még csábítóbbak a táskák és a cipellők, hiszen úgy érezzük, minél többet vásárlunk, annál többet spórolunk – ami lényegében így is van, viszont nem szabad átesni a ló túloldalára. Kuponozz okosan!

Kép

Nyári cipőtrendek - Nagyító alatt a flatform!

Szandál fronton sose késő újítani, és a magasított talpú zárt cipellők után, eljött a flatformok ideje, éppen ezért érdemes kicsit jobban meglesni őket közelebbről is!

Kép

Hegyes nude balerina, az idei tavasz kedvenc cipellője

Borsos árak ide vagy oda, Christian Louboutin cipőit mindig is imádtuk, és most egy újabb lépést tett nők millióinak szíve felé....

Kép

Kívánságlistánk a tavaszi JOY&CCC Shopping Day-re

Április 2-án szombaton újra CCC Shopping Day, 20% kedvezménnyel szerezheted be az új tavaszi cipellőidet és táskáidat!

Kép

Ebben járjunk tavasszal! 2016 legmenőbb cipőtrendjei

Mi már nagyon várjuk a jó időt, és a tavaszi cipellőket, ezért azt is eláruljuk, milyen cipők lesznek menők, ha beköszönt a napsütéses, melegebb idő!

Kép

Laza szett + fekete tűsarkú? A sztárok imádják!

Egy szempillantás alatt teszi szexivé a laza, utcai összeállításokat is egy dögös magas sarkú cipellő!

Kép

7 ok, amiért imádunk magas sarkúban járni

Nem a legkényelmesebb a viselése, mégis lehetetlen lemondani róla! Ez a magas sarkú cipellő, és el is áruljuk, mit szeretünk benne olyan nagyon.

Kép

Így eddz, ha gyakran viselsz tűsarkút

Gyakran viselsz magas sarkú cipellőt, és szeretnéd jobban bírni? Fontos lenne, hogy kevésbé fájduljon meg a lábad? Akkor ezeket az edzéseket iktasd be a mindennapjaidba:

Kép

Kitaláljátok, mi ez a hatalmas üvegcipellő?

A tajvaniak aztán tudják, mivel vegyék le a lábukról a nőket, Édeseim. Egy olyan csodás helyet mutatok ma nektek, ahova biztosan Ti is szívesen ellátogatnátok! ;)

Kép

Újraálmodták a Disney hercegnők és gonoszok cipellőit

Designerek kreációi ihlették az új topánokat, amik nagyon illenek mesebeli viselőikhez!

Kép

Jön a Dirty Dancing musical, ez a színésznő kapta a főszerepet!

Csekkoljátok, ki készítheti a táncos cipellőjét!

Kép

Magassarkú cipők ősszel?! Naná!

Beköszöntöttek a borús, esős, őszies, néha egyenesen hideg napok, úgyhogy most már biztosan ti is kevésbé szívesen léptek ki reggel a lakásból – nem is mindegy, milyen cipellőben teszitek ezt, Drágáim. De sose felejtsétek: egy jól összeválogatott szett igazi önbizalomfürdő, még az ilyen napokat is szebbé tudja varázsolni!

Kép

Így egészséges magas sarkút viselni

Bár csodálatosak a magas sarkú cipellők, és gyönyörű lábakat varázsolnak bárkinek egy pillanat alatt, nem egészséges a folyamatos viselésük. De most eláruljuk, hogyan hord a tűsarkúdat, hogy közben ne okozz károkat magadnak.

Kép

Hamupipőke ihlette ékszerkollekció

A Swarovski tette még ragyogóbbá kristály díszeivel a Hamupipőke filmet, most pedig meg is vehetjük a Diseny-hercegnő üvegkristály cipellője, mesebeli hintója, és a gonosz mostohája ihlette Swarovski legújabb, mesés kollekciójának darabjait.

Kép

A legmenőbb kiegészítő: a cuki gyerek

Felejtsd el a menő táskát vagy cipellőt, mostanság új őrület hódít az A-listások körében! Jelenleg ugyanis a legcoolabb kiegészítőnek az édes gyerekük számít.

Kép

Sarah Jessica Parker: Menő vagy ciki? #2

A divatmániájáról híres színésznő, Sarah Jessica Parker szinte minden trendet kipróbál. Láttuk már fura kalapokban, őrült cipellőkben és persze a formabontó ruhákra sem tud nemet mondani.

Kép

5 nem mindennapi cipő a különleges darabok kedvelőinek

A klasszikus, elegáns cipők nem hiányozhatnak a ruhatárunkból, de néha engedni kell a kísértésnek, és választani egy-egy különlegesebb darabot is! Egy szabályt tarts szem előtt, ha kísérletezni kezdesz: vagy a szín, vagy a forma legyen boldondos, ha mindkettő ebbe a kategóriába esik, valószínű, hogy csak egy bohóc kosztümjében van helye a terméknek. Most összegyűjtöttük a szezon 5 legexrább, ám tökéletesen hordható cipellőt, válogass kedved szerint!

Kép

SztárTrend: Kék cipellő

Elsőre talán kissé erős ötletnek tűnik, de ha jól megnézed ezeket a szuperstílusos sztárokat, te is egyet fogsz érteni: kell egy kék cipő.

Kép

Inspirálódj a Louis Vuitton 2012 tavaszi pre-collection-ből!

Vagy ha esetleg egyszer igazán ki akarsz rúgni a hámból, akkor egy vadonatúj Louis Vuitton cipő tökéletes választás lesz! Egyszer élünk, nem igaz? Mindenesetre tökéletes irányvonalat adnak ezek a kifinomult stílusvilágú cipellők ahhoz, hogy könnyebben megtaláld új kedvencedet akármelyik üzletben.

Előző oldal
Következő oldal