Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) audrey hepburn kulcsszóra

Kép

Meglepő vallomás! Victorián kívül ezért a nőért rajong még David Beckham

Nem az anyukája és nem a kislánya.

Kép

Készítsd el Audrey Hepburn kedvenc spagettijét!

Mindenki kíváncsi rá, vajon mit kennek az arcukra, hol nyaralnak, és mit esznek a sztárok. Hát most egy dologra fényt derítünk, Drágáim! Megtudjuk, mi volt a XX. század egyik legnépszerűbb színésznőjének kedvenc étele, amit ráadásul legalább egy héten egyszer tutira elkészített magának. Tehát egy kedvenc kedvence jön, ami ráadásul nem is bonyolult, meglátjátok! ;)

Kép

Audrey Hepburn 5 tanácsa a boldog és egészséges élethez

A színésznő elragadó személyisége és természetes szépsége körüli legendák a mai napig mit sem fakultak!

Kép

Így piknikeztek ők! Legendás hírességek fotóiból szemezgettünk!

A jó idő nem csak a strandkedvet hozhatja el, hanem a szabadban való hangulatos étkezések lehetőségét is!

Kép

Álom modern luxuskivitelben: ez a napszemüveg az idei év legnagyobb stílusjegye!

Imádjuk azt, hogy a divat különféle területein, annyira sokszínű a választék, hogy képtelenség megunni. Minden hétre jut valami retró szelével átitatott újdonság, nincs ez másként most sem!

Kép

Vintage szépség: ez a 17 éves lány az átváltozás nagymestere

Elképesztő, amire ez a fiatal lány képes: fantasztikus szetteket és sminkeket készít magának úgy, hogy a végén rá sem ismersz!

Kép

10 felejthetetlen cicavonal

Ha Kleopátra ezt tudta volna…. Igaz, édeseim?! Viszonylag sokat köszönhet neki a sminkszakma, hiszen a mai napig elképesztő népszerűséggel bír a „cicára húzott” szem. Persze ezen belül is változnak a trendek, de az alapkoncepció mindig marad, úgyhogy most meg is mutatom Nektek a legemlékezetesebbeket!

Kép

Ikonikus szemöldökök – és amit ebből tanulhattok!

Mostanában inkább a természetes, szabadon burjánzó szemöldökök élik fénykorukat, hasonlóan a nyolcvanas évekhez, egy kis korrekcióval itt-ott, hogy az ívet megtartsuk. De akik mégis inkább a szemöldökformázással élnek, azoknak ezek leghasznosabb tippek! ;)

Kép

10 romantikus film, amit minden évben legalább egyszer megnézek

Ami jó, az jó. Nálatok melyik romantikus film az örökzöld kedvenc?

Kép

Igen, vannak még stílusikonok Coco-n kívül is!

Tudom, mennyire népszerű Audrey Hepburn, Marilyn Monroe és persze Coco Chanel – ha csak szóba kerül az a szó, hogy stílusikon, biztos vagyok benne, hogy ez a 3 név mindenkinek rögtön bevillan.

Kép

12 híresség, akiket álnéven ismer a világ

Mindig is tudtuk, hogy a név sokat jelent, de hogy ennyire! A listánkon szereplő 12 híresség születési nevét csak kevesen ismerik, néha nem is csodálkozunk, miért…

Kép

Audrey Hepburn öbizalom tippjei

Íme a híres színésznő aranyszabályai, amelyeket ha te is betartasz boldogabb és önbizalommal telibb lehetsz.

Kép

Audrey Hepburnnek öltözött sztárok - Galéria!

A stílusikon színésznőért, Audrey Hepburnért nemcsak a férfiak, de mi nők is rajongunk. És bizony a sztárok is! Íme néhány fotó, amin sztárokat láthatsz Audrey Hepburnnek öltözve.

Kép

Ismerd meg Debreczeni Zita I BELIEVE kollekcióját

Debreczeni Zita, akinek nagy kedvence Audrey Hepburn és kedvenc idézete is a hiszek a rózsaszínben, megalkotta I BELIEVE kollekcióját. Ismerjétek meg Ti is!

Kép

Az "igazi hölgy" titka - Járj Audrey topánkájában

Több mint fél évszázada nem megy ki a divatból az a természetes, elegáns stílus, melyet Audrey Hepburn teremtett. A legédesebb, legnőiesebb „My Fair Lady” igazi példakép az élet minden terén. Könnyedén eltanulhatod trükkjeit. Varázsold el a férfiakat Hepburn-módra!

Kép

Audrey Hepburn frizurája a kedvenc még most is!

Akár mennyire is a modern idők hölgyei vagyunk, frizuránk nem ezt képviseli. Most kiderül, hogy a klasszikus, retro formáktól még a sztárok sem riadnak vissza.

Előző oldal