Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) Ban kulcsszóra

Kép

Kösz a semmit, Paris Hilton! – így változtatta meg az életem a szőkeség

Szőkének lenni életérzés. Jogosan merülhet fel ennek az állításnak a létjogosultsága, de azért valljuk be, van benne valami. Azon kívül, hogy gyomrot felkavaróan közhelyes, valamiért mégis az a benyomásom, hogy irigylésre méltó szőkének lenni. Pedig ha jobban belegondolok, voltaképpen nem kellene csak azért különbséget tenni ember és ember között, mert más a hajszínük. A tapasztalatok mégsem ezt mutatják. Ki is tanúsíthatná ezt jobban, mint én, hisz természetesen barna hajamat épp három éve cseréltem le vakító szőkére. És azóta mintha fenekestül felfordult volna minden körülöttem.

Kép

Álomfejtés 3. rész: ezt jelenti, ha azt álmodtad, hogy terhes vagy

Álomfejtés sorozatunk következő részében arra kerestük a választ, hogy mit üzen az, ha a terhesség szerepel az álmaidban.

Kép

Nem semmi! Így kell 15 centis magassarkúban táncolni!

Magassarkúban igenis lehet táncolni, és nem is akárhogyan...

Kép

Crohn: egy gyógyíthatatlan betegség, amiről igenis beszélni kell!

Hallottál már a betegségről, amely évről évre egyre több áldozatot szed? Jellemzően fiatal felnőttkorban támadja meg az embert, de sajnos már előfordul a tini korosztálynál is.

Kép

A videó, ami miatt nagyon irigyeljük Nicole Kidman házasságát

Felrobbant a cukiságbomba.

Kép

Mit üzennek a csillagok? Napi horoszkóp: június 1.

Itt a június, itt a nyár! Nézd meg, mi vár rád az új évszakban!

Kép

3 kaja, amitől pattanásaid lesznek

Abban semmi meglepő sincs, hogy az étkezési szokásaid hatással vannak a külsődre, de azt tudtad-e, hogy néhány étel kifejezetten segíti a pattanások kialakulását (és most nem az olajos magvakról beszélünk)?

Kép

Frappáns videó a terhesség 9 hónapjáról

Ilyen ötletes és cuki videóval már rég találkoztunk a témában!

Kép

Nézd meg Adele álomlakását!

Adele a legnagyobb titokban vásárolta meg legújabb házát, mégis fény derült a dologra!

Kép

Magas sarkú bakancscipő a vörös szőnyeg új kedvence

Bakancsot húzni meleg időben, már annyira megszokott, hogy meg se döbbenünk azon, hogy Rio de Janeiro-ban járva Alicia Vikander is erre szavazott!

Kép

Melyik csillagjeggyel élheted át életed legjobb szexét? Most kiderül!

Ha a csillagjegy alapján választasz párt, az is kiderülhet, milyen közöttetek a kémia az ágyban. Megmutatjuk, hogy a horoszkópod szerint milyen jegyű férfival lehet a legjobb szexben részed.

Kép

3 dolog, amivel rombolod a bőröd természetes védekezését

Majdnem minden bőrprobléma, de még a ráncok kialakulása is visszavezethető a bőr védekezésének meggyengüléséhez. Ezt a három káros szokást elhagyva azonban jelentősen javíthatsz a helyzeten!

Kép

Újabb baba született Hollywoodban!

A pár első közös gyermeke jött világra.

Kép

Munkahelyi trend: ceruzaszoknya helyett válassz aszimmetrikusat!

A kánikula beköszöntének nem kell együttjárnia azzal, hogy az irodai viseleted egy könnyű nyári ruhára szűkül le! Megpróbálunk neked minél több tippet adni azzal kapcsolatban, hogy miként vészeld át a nagy meleget hivatalos keretek közt!

Kép

Így néz ki ma Tóth Lüszi, a Megasztár tehetséges kislánya

13 éves volt, amikor feltűnt a tehetségkutatóban, azóta nem sokat hallottunk felőle...

Kép

Ledöntjük a szépségmítoszokat!

A szépségápolásban is előfordul, hogy a megszokások alapján végezzük rutinunkat. De könnyen lehet, hogy amit évtizedekig igaznak hittünk, arról kiderül, hogy semmi alapja, itt az ideje változtatni a hozzáállásunkon!

Kép

„Ez nekem kínai!” – Avagy hogyan értsük meg az asztrológiát?

Az asztrológia egy külön nyelv – olvasni és értelmezni az emberi sorsot, megérteni a lélekben vagy a világban lezajló folyamatokat azonban nem annyira kínai, ha elmélyedünk a szimbólumok világában. Ahogyan egy nyelvben is vannak szavak, amiket meg kell tanulni, úgy az asztrológiában is vannak analógiák, amiket meg kell ismerni, hogy úgymond szókincsre tegyünk szert.

Kép

5 újabb ok, hogy igyál több vizet!

Már ezerszer zengtünk ódákat a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék-fogyasztásról, de erre a nyári időszakban még jobban oda kell figyelni. Szóval íme újabb 5 érv, hogy igyál sok vizet:

Kép

Trendfigyelő: Színesítsd a ruhatárad folklór darabokkal!

A folklór viseletek mindig is jelen voltak a palettán, csak sosem adagolták olyan nagy dózisban, hogy mindenkinek szemet szúrjanak, vagy éppenséggel unásig hordjuk őket.

Kép

Nem hiszed el, melyik műsort vezetheti majd Nádai Anikó!

A Farm után egy élő show-ban is megmutathatja, mit tud!

Kép

A szépség családban marad: Hódi Pamela tesója is bombanő!

A Nagy Duett nézői között láthattuk nemrég Pamela nővérét és anyukáját, erről egy fotót is posztolt Instagramra a modell.

Kép

10+1 menő hálószobai kiegészítő, amiről eddig nem is sejtetted, hogy mennyire akarod

Emeled professzionális szintre a lustálkodást! Ezek a praktikus tárgyak még kényelmesebb és nyugodtabb atmoszférát teremtenek a hálóban, nem is értjük, hogyan tudtunk eddig élni nélkülük!

Kép

Kiakadtunk – 10 férfi utónév, amit egyszerűen nem értünk

Tudjuk, hogy a névadás szubjektív dolog, de néhány esetben azt kívánjuk, bárcsak eldönthetné az a szegény gyerek, hogy ő is akarja-e ezt!

Kép

Újabb fotó Csobot Adélék kisfiáról, annyira édes

Tündéri a legfrissebb kép, ahogyan éppen Istenes Bence karjában szunyókál.

Kép

Rihanna talpig zöld, átlátszó ruhában, melltartó nélkül - Nem semmi!

Vannak dolgok, amiket elképzelni se tudunk, ameddig nem látjuk a saját szemünkkel is, na hát Rihanna legújabb összeállítása is valami ilyesmi lehet!

Előző oldal
Következő oldal