Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Találatok a(z) 2019 kulcsszóra

Kép

EZ volt a 2019-es Halloween legnépszerűbb jelmeze és sminkje

Október 31-én egy őrületes Halloween partyt tartott a JOY és a CCC Shoes and Bags egy szuper belvárosi szórakozóhelyen, a BRKLYN-ban. Ennek kapcsán megfigyeltük, mi is volt idén a legkedvencebb jelmez a fiúk-lányok körében. Kíváncsi vagy, akkor nézd meg a képeket és a videót!

Kép

10 outfit ötlet a fekete farmerhez

Ha farmerről van szó, a klasszikus kék mellett a fekete is ugyanolyan jó választás. Elegáns, sportos, vagány és nőies outfiteket is kreálhatsz belőle - nincs olyan alkalom, amire ne lenne tökéletes.

Kép

5 mikrotrend, amit idén még mindenképpen ki kell próbálnod!

Az új szezon új mikrotrendeket is hozott magával.

Kép

Ide velük! 10 hasznos dolog, amivel meglepheted a kedvencedet

Mert a kutyák és cicák minden jót megérdemelnek!

Kép

Tedd egészségesebbé az étkezéseidet: 3 alapanyag, amit érdemes már ma lecserélned!

Kezdő életmódváltóként biztosan csak kapkodod a fejed, mit és hogyan kellene csinálni, mivel lenne érdemes kezdeni. Ha a következő 3 dolgot száműzöd a kamrádból, akkor már megtetted az első lépést!

Kép

Ezt edd csoki helyett: három összetevős, sütésnélküli édesség

Remélem te is szeretni fogod ezt a kókuszos hólabdát, amihez mindössze 3 alapanyagra van szükség. Nem kell vele sokat pepecsélni, ráadásul még egészségesnek is mondható.

Kép

Cipők, amikkel átvészeled majd a téli időszakot

Ideje lecserélni a tornacipőket és pántos szandálokat, és elővenni, vagy beszerezni egy jó meleg lábbelit. Bemutatok 5 téli cipő trendet, amik közül inspirálódhatsz még az igazán hideg megérkezése előtt. "The winter is coming!"

Kép

Alicia Keys mindenkit meglepett a döntésével

Ugye mindenki emlékszik a 2016-os MTV Video Music Awards díjátadóra?! Ha nem akkor elárulom, hogy akkor lehetett utoljára sminkben látni Alicia Keyst, aki önként döntött úgy, hogy többé egy csepp alapozót sem tesz magára.

Kép

Oprah Winfrey villámgyors kakukkfüves tésztareceptje

Oprah-t csak is imádni lehet, ahogyan a citromillatú kakukkfüves spagettijét is, amit a műsorvezetőnő akkor alkotott meg, amikor alig talált valami élelmiszert a kamrájában.

Kép

Tűnj ki a tömegből: az ősz táskái vadiúj formában!

Ha valami igazán különleges darabbal szeretnéd feldobni a gardróbod, szerezz be egyet a szezon különleges formájú táskái közül!

Kép

Szerkesztőség kedvencei: amik ott vannak divatszerkesztőnk, Csillag Szilvia kívánságlistáján

Végre, végre! Az idei JOY-napokon úgy tűnik rég, hőn áhított darabokra fogok lecsapni, a kuponok között most bizony ott lapul megannyi kedvencem!

Kép

A mellény többé már nem csak a férfiaké

2019 a nagy visszatérések éve volt az újragondolt ruhadarabok tekintetébe. És mivel még nincs vége az évnek, ezért az őszi szezon egy újabb kedvenccel bővül.

Kép

Meghan és Harry elpanaszolta: az elmúlt évük volt a legnehezebb – mutatjuk, miért

Bár még nem ért véget 2019., annak alapján, amit az elmúlt napokban és hetekben nyilatkozott a hercegi pár, biztosan állíthatjuk: közös életüknek ez eddigi legnehezebb éve. Meghan és Harry ezért hamarosan elszakadnak néhány hétre kötelezettségeiktől.

Kép

Király Viktor képviseli Magyarországot a 2019-es MTV EMA-n

Óriási örömhír érte az énekest, ugyanis ő lett a magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese.

Kép

Szerkesztőség kedvencei: Amik bekerülnek szerkesztőnk, Kálmán Zsófi kosarába ősszel

Éljen, újra JOY-napok: 2019. november 7-8-9-10-én újra kitör a vásárlási láz! Hogy melyek a legtutibb termékek? Meríts inspirációt az én kedvenceimből!

Kép

Calzedonia Legshow 2019: A stílus a lábaknál kezdődik

Az elvárások minden eddiginél nagyobbak voltak a második Calzedonia LegShow-val kapcsolatban, mely Veronában került megrendezésre Október 8-án, 19:00-kor. A divatbemutató, melynek időpontja teljesen véletlenül egybeesett a harisnyák gyártásának 60. évfordulójával, nem úgy tekint erre a termékkategóriára, mint egy kiegészítő darabra, hanem mint egy nő gardróbjának igazi sztárjára, mely a legszürkébb outfitet is tökéletessé tudja varázsolni.

Kép

Catrice Beauty trends 2019 ősz/tél

A világ legdivatosabb fővárosai inspirálták a CATRICE őszi/ téli újdonságainak két nagy trend témáját. Megmutatja az egyéniséged, vonzza a figyelmet és előhozza a belső "Make-up Artist at Heart" érzést: Mindezeket a VISUAL WOW & EFFECTS irányzatokon keresztül teszi lehetővé. Az ULTRA PERFORMANCE stílus hosszantartó és könnyen használható termékei pedig a rövid idő alatt hatékony megoldásokat tartja szem előtt.

Kép

Miley Cyrus idei éve rosszabb már nem is lehetne: kórházból üzent a rajongóknak

A jobb napokat is megélt énekesnőnek 2019 talán az eddigi legrosszabb éve. Most azonban nem a viharos leszbikus kapcsolatával és válásával került megint a figyelem középpontjába, hanem a rossz egészségi állapotával.

Kép

Jön a Morri2 12. szülinapi hétvégéje

Az év legnagyobb bulija a Morrison’s 2-ben! 2019. október 11-13 (péntektől vasárnapig) ünnepeljük a Morrison’s 2 Klub 12. születésnapját!

Kép

Kendall Jenner - a Reserved új arca

A Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah és Irina Shayk kampányokat követően a lengyel divatmárka, a RESERVED, eddigi legnagyobb kampányában ismét világhírű sztárral dolgozik együtt. A 2019/20-as őszi/téli kampány arca Kendall Jenner – a kortárs popkultúra megtestesítője, a social media királynője, a szupermodell.

Kép

Milyen kötött holmikat válogass az őszi-téli ruhatáradba?

A pulóvereken túl is van élet – gondold tovább a kötött darabjaidat, legyen szó egy szoknyáról vagy egy táskáról. Lehet vékony, lehet vastag, a lényeg, hogy jól érezd magad benne és ne válassz szúrós darabot. A kötött anyag megunhatatlan és még praktikus is a hideg ellen.

Kép

Gáspár Laci ezzel „semlegesíti” a rossz emlékeket az X-Faktor válogatói alatt

Bejutottunk kameránkkal azokra a helyszínekre, amelyekre minden X-Faktor rajongó szeretne.

Kép

A bőrnadrág lesz az ősz leghihetetlenebb trendje

A 80-as és 90-es évek egyik kedvenc darabja, a bőrnadrág, ahogy minden évben, most is visszaköszön egy kis időre, csak most egy teljesen megújult külsővel.

Kép

Kell egy jó futócipő? Most biztosan rátalálsz, méghozzá szuper áron!

Futni szeretnél, és beruháznál életed első futócipőjére? Elnyűtted a régit, és ideje újat venni? A JOY-napokon megteheted, sőt: a szokottnál sokkal jobb áron juthatsz hozzá akár álmaid edzőcipőjéhez is!

Kép

Meseszép sminkek hódítanak ebben a szezonban – 2019-es őszi sminktrendek

Matt vagy fényes ajkak? Bronzosító vagy pirosító? Melyiket válasszam ősszel? Eláruljuk, melyek a szezon legmenőbb sminktrendjei.

Előző oldal
Következő oldal